Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia_1982 napisał(a):
fioneczka, nie martw sie. Roxie to tez jakis 'wybrakowany' osobnik ;) wiszenie ja nie interesuje, bardziej skoki (ale dla nagrody a nie dla samej frajdy)
Miyka slicznie zwisa ;)

no a Mona skacze i biega dla frajdy właśnie a nagrody ma w doopie :roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miya chętnie dynda ale nie chce skakać :P tzn. ona ledwo co się wybija w górę :D

a nagrody ją mało co interesują, dla niej zabawa to największa frajda ;)

Posted

jedyne czego ją uczyłam to hopanie przez noge z wyskoku aby złapać dysk .. a tak to sie dopiero uczymy ;) ale to amatorsko ;) grunt że pies mi się wybiega ;)

Posted

slicznie Miyi w niebieskim. Szkoda ze byl za duzy na Roxie. Mam nadzieje ze dobrze wam sluzy ;)
jakis czas temu widzilam u Miyi lancuszek, jaka to byla dlugosc? Bo chce kupic Mlodej, a nie wiem jak z rozmiarowka. 45mm czy lepiej 55mm.

Posted

tak, chodzi mi o dlawik. Wiec jak moja ma mniejsza szyjke to chyba lepiej jak kupie max 50cm, albo jeszcze lepiej i 45.
Filmik swietny. Roxie tez przybija piatke i robi roll over ;) moze zrobie dzisiaj filmik, bo twoj mnie zmotywowal do pokazania mojej ;)
Ta zmiana czasu mnie dobila, o 17 jest juz ciemno, prawie jak srodek nocy... zaczelam chodzic z latarka na spacery ;)

Posted

weź 45 ... ;)
bede czekać na fotki..
ja wieczorkiem chodze na miasto na spacer, miedzy osiedlami.. i do domku .. niestety zima ma to do siebie ze czasu jakby mniej .. :/ u nas cały dzien dziś leje :/ wiec Miya była chyba dzis góra 10 minut na dworze .. :/ lezymy sobie we dwie na sofie ja pod kocykiem, ona na kocyku i dodatkowo mnie ogrzewa :)

Posted

jesli ja leze pod kocem, Roxie wpycha sie tez pod. Ona to straszny zmarzluch, chyba nawet wiekszy niz ja. Doceniam jej ciepelko w nocy jak grzeje mi nogi w lozku ;)
Ja na zime kupilam Roxie kubrak na bazarku u Taks, z odblaskiem na dupce. Jest swietny, raz przymierzylismy z samego rana (ok 6 rano)zeby sprawdzic jak sie mloda bedzie w nim czula. Na szczescie jest ok, ruchow nie krepuje, pies moze biegac, skakac, aportuje bez problemu. Tyklo z lezeniem byly problemu na poczatku ale poluznienie zepow pomoglo.
Roxie strasznie miziasta sie ostatnio zrobila, lazi i piszczy, dopomina sie o poglaskanie, wchodzi na kolana, wpycha pysk pod rece... ah ta moja miziasta sucz...

Posted

zapomnaialm dodac ze u mnie w zoologu sa obroze EzyDog, chyba 4 funty w promocji. Jakbys chciala to moge zerknac na rozmiary (ale tylko moro maja w promocji) ;)
a jak Miya na Acanie? Ja myslalam o zmianie na Arden Grange ale ostatecznie zamowilam znowu Orijen