g_o_n_i_a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hej, jestesmy! Ale pięknych fotek :loveu: W tej fotce jest coś tajemniczego... Te mordki :loveu: Piękne psiska mają tereny na hasanie :loveu: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Zaba wiesz dobrze,że Mikuś nam sie bardzo podoba :loveu: Obserwuje żaby?:lol: Quote
zaba14 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Zaba wiesz dobrze,że Mikuś nam sie bardzo podoba :loveu: Obserwuje żaby?:lol: obserwuje i poluje :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dzien dobry! A co tu tak pusto? Ja poprosze więcej zdjęc! :multi: Quote
Patikujek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 To świetny pomysł g_o_n_i_a nowe zdjatka by się przydały Quote
Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='zaba14']Dziś byliście na spacerku dość długim psy się ładnie wybiegały i póżniej w domu padły :) Krówki Mikuś i Sabcia Dobrze ze podpisałaś bo nie szło by odróżnić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Lucy* napisał(a):Dobrze ze podpisałaś bo nie szło by odróżnić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: mądrala :cool3: :cool1: zdjęcia będą jak łaskawie kumpel odda mi kabelek :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='zaba14'] Mikuś i Sabcia łooo jacie ania widze ze ci zwierzat w domu przybyło, wzbogaciłas sie o psinke i dwie krowy :eviltong: zazdroszcze ;) Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Lepiej niech ten kumpel odda kabelek, booo... :mad: :evil_lol: Ja chce zdjęcia cudnych psiaczków! :( Quote
zaba14 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dzis brat zabrał aparat :roll: dobrze ze chociaz spytał o pozwolenie ;) no ale coz jutro powinien z nim wrocic ;) o ile go nie zgubil po drodze :evil_lol: i wlasnie wyslalam smsa kumplowi ze ma oddac kabelek.. jejciu jak ja nie lubie sie prosic o własne rzeczy :angryy: nie wie czy to zdjecie było? ale wklejam Miedzy psami układa się ok, wiadomo że Mikus warczy na Sabe jak ta podchodzi do pańci gdy Mikus np. jest na rękach ;) ale za to gdy nikogo nie ma w pokoju lub nikt psami się nie interesuje to śpią nawet na jednym łóżku :crazyeye: . Mikuś przy Sabie nawet zrobił się bardziej usłuchany :cool3: ale ona nie rozumie,że na psy się nie wolno rzucać i nie bierze przykładu z rudego :placz: Ostatnio szłam przez pole, psiaki luzem, z naprzeciwka dwa amstaffy ale na smyczy wiec łapie Sabe bo to przeciez samobojca, a rudasek luzem.. oczywiscie Miki nawet psami sie nie zainteresował, a Saba pokazała jaka ona to mądra, i jeden ast sie az przestraszyl :evil_lol: niby smieszne, ale wogole mnie sie to nie podoba.. jest uparta i wszedzie jej pełno, myśli że jest pępkiem świata :roll: zaczyna się rozkręcać, biega za patykami, bawi się z większością psow, zaowazylam, ze gdy jest na smyczy to je atakuje, a gdy luzem to sie wita :lol: jednak wczoraj to ją... york by pogryzł, a ta uciekała :evil_lol: a tak na marginesie to sie do suczki tak przyzwyczaiłam że będę za nią ryczec.. a te dni tak szybko mijają. :placz: Quote
KaRa_ Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Saby to waleczne psy:cool3: :cool3: :cool3: A zdjecia wydaje mi sie,ze juz byly;) Quote
Patikujek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Bo psiaki tylko udają że się nie lubia w toważystwie a na osobności to ooo... Quote
zaba14 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 KaRa_TC napisał(a):Saby to waleczne psy:cool3: :cool3: :cool3: A zdjecia wydaje mi sie,ze juz byly;) chyba masz raje bo jak widzi Sabe bokserke to ani jedna nie chce odpuscic :evil_lol: gdy jest zapieta staram sie smyczy nie napinac..ale gdy widzie malego psa to nie chce aby go wachala bo jak cos jej odbije to malucha poturbuje :mad: Quote
asiunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 zaba14 napisał(a):chyba masz raje bo jak widzi Sabe bokserke to ani jedna nie chce odpuscic :evil_lol: gdy jest zapieta staram sie smyczy nie napinac..ale gdy widzie malego psa to nie chce aby go wachala bo jak cos jej odbije to malucha poturbuje :mad: Hej!! Uroki małych psow:evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Uroki małych psow:evil_lol:' proszę mnie nie denerwowac :evil_lol: mam nadzieje ze jesli bede kupowac psa to bedzie duzy i mądry :cool3: gdyby tylko rodzice zgodzili się na rottka.. :roll: Quote
Lucy* Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 zaba14 napisał(a):' proszę mnie nie denerwowac :evil_lol: mam nadzieje ze jesli bede kupowac psa to bedzie duzy i mądry :cool3: gdyby tylko rodzice zgodzili się na rottka.. :roll: Jak będziesz ich przekonywać to Ci Asiula z pewnością pożyczy Mecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Lucy* napisał(a):Jak będziesz ich przekonywać to Ci Asiula z pewnością pożyczy Mecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tu rodzicow do rottkow przekonuje, a Ty mi z takim tekstem :lol: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='zaba14']Dawno nas nie było :) Nareście Mikuś wrócił:cool3: coraz młodziej na fotkach wygląda:razz: Quote
Pianka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 zaba14 napisał(a):Ale niestety widać jak się starzeje :( E tam starzeje się. Jest piękny:loveu: Quote
zaba14 Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Dziękujemy za komplementy a jeśli ktoś się stęsknił za moim rudaskiem to proszę: Quote
agabass Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 jaki kwiecisty piesio ale mu dobrze no i Saba piękna Quote
Koma Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ale ślicznie pozuje Mikuś :loveu: cudna siwa mordeczka :loveu: Quote
Recommended Posts