Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']Dziś byliście na spacerku dość długim psy się ładnie wybiegały i póżniej w domu padły :)

Krówki

Mikuś i Sabcia

Dobrze ze podpisałaś bo nie szło by odróżnić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Dobrze ze podpisałaś bo nie szło by odróżnić :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

mądrala :cool3: :cool1:

zdjęcia będą jak łaskawie kumpel odda mi kabelek :angryy:

Posted

Dzis brat zabrał aparat :roll: dobrze ze chociaz spytał o pozwolenie ;) no ale coz jutro powinien z nim wrocic ;) o ile go nie zgubil po drodze :evil_lol: i wlasnie wyslalam smsa kumplowi ze ma oddac kabelek.. jejciu jak ja nie lubie sie prosic o własne rzeczy :angryy:

nie wie czy to zdjecie było? ale wklejam

Miedzy psami układa się ok, wiadomo że Mikus warczy na Sabe jak ta podchodzi do pańci gdy Mikus np. jest na rękach ;) ale za to gdy nikogo nie ma w pokoju lub nikt psami się nie interesuje to śpią nawet na jednym łóżku :crazyeye: . Mikuś przy Sabie nawet zrobił się bardziej usłuchany :cool3: ale ona nie rozumie,że na psy się nie wolno rzucać i nie bierze przykładu z rudego :placz:
Ostatnio szłam przez pole, psiaki luzem, z naprzeciwka dwa amstaffy ale na smyczy wiec łapie Sabe bo to przeciez samobojca, a rudasek luzem.. oczywiscie Miki nawet psami sie nie zainteresował, a Saba pokazała jaka ona to mądra, i jeden ast sie az przestraszyl :evil_lol: niby smieszne, ale wogole mnie sie to nie podoba.. jest uparta i wszedzie jej pełno, myśli że jest pępkiem świata :roll: zaczyna się rozkręcać, biega za patykami, bawi się z większością psow, zaowazylam, ze gdy jest na smyczy to je atakuje, a gdy luzem to sie wita :lol: jednak wczoraj to ją... york by pogryzł, a ta uciekała :evil_lol:
a tak na marginesie to sie do suczki tak przyzwyczaiłam że będę za nią ryczec.. a te dni tak szybko mijają. :placz:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Saby to waleczne psy:cool3: :cool3: :cool3: A zdjecia wydaje mi sie,ze juz byly;)

chyba masz raje bo jak widzi Sabe bokserke to ani jedna nie chce odpuscic :evil_lol: gdy jest zapieta staram sie smyczy nie napinac..ale gdy widzie malego psa to nie chce aby go wachala bo jak cos jej odbije to malucha poturbuje :mad:

Posted

zaba14 napisał(a):
chyba masz raje bo jak widzi Sabe bokserke to ani jedna nie chce odpuscic :evil_lol: gdy jest zapieta staram sie smyczy nie napinac..ale gdy widzie malego psa to nie chce aby go wachala bo jak cos jej odbije to malucha poturbuje :mad:

Hej!!

Uroki małych psow:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Uroki małych psow:evil_lol:
'

proszę mnie nie denerwowac :evil_lol: mam nadzieje ze jesli bede kupowac psa to bedzie duzy i mądry :cool3: gdyby tylko rodzice zgodzili się na rottka.. :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
'

proszę mnie nie denerwowac :evil_lol: mam nadzieje ze jesli bede kupowac psa to bedzie duzy i mądry :cool3: gdyby tylko rodzice zgodzili się na rottka.. :roll:

Jak będziesz ich przekonywać to Ci Asiula z pewnością pożyczy Mecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Jak będziesz ich przekonywać to Ci Asiula z pewnością pożyczy Mecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja tu rodzicow do rottkow przekonuje, a Ty mi z takim tekstem :lol: