Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej!
A co tu takie pustki u Szkrabka?

I tak nikt do nas praktycznie nie zaglada.. a Pani Rudzielca dzis była w Wiśle i wrociła z siniakiem na nodze i jakaś bułą :angryy:

Posted

zaba14 napisał(a):
I tak nikt do nas praktycznie nie zaglada.. a Pani Rudzielca dzis była w Wiśle i wrociła z siniakiem na nodze i jakaś bułą :angryy:

A co się stalo panci rudzielca?:crazyeye:

Posted

Pańcia rudzielca spadła z Czantori troszke sobie pojechałam o kamieniach i błocie :angryy: ale dobrze że był snieg wiec sie "wyprałam" i zanim zeszłam na dol byłam juz sucha..
Nie wyspana jestem, nie moge na tej nodze spać :angryy:
Dzis moze wrzuce zdjeia rudzielca ale nie obiecuje :( musze zakowac, weszłam tylko na szybko cos zeskanowac i zobaczyc DGM :P

Posted

Pani Mikusia lubi przebierac w akcesoriach psiach jak i w sklepach z ciuchami :evil_lol:

W przyszłe weekend Mikuś i ja poznamy Sabe, jeśli psy się dogadają to Saba zamieszka u nas od 15 maja do 2 lipca bo jej Pani wyjeżdza do Włoch.. zobaczymy czy sunia zaakceptuje mojego rudzielca? :)

Posted

Świetne fotki, Mikuś bardzo ładnie wyglada - zresztą jak zawsze. Ma bardzo ładne szeleczki.
Czekamy na nowe fotki z nową koleżanką. Na pewno się polubią, bo Mikuś to prawdziwy gentleman i kazda suczka go polubi.

Posted

Kasiu miło ze do nas zawitałaś ;)

no jeśli sie dogadają to Mikus dostanie chyba obrozke z rogza ;)

dam moze kilka zdjęć..

wczorja bylismy na duzym spacerku w lasku

i na łączce

i spotkaliśmy kumpli, którzy czasem biegają po naszym osiedlu

bardzo sympatyczne pieski, tym bardziej że to samce i była cisza, Mikus z nimi ganiał poki nie zobacyzł konia i stwierdził że starczy tych harcy ;)

hej koleś, ale Ty jestes mały

ee chodzmy juz do domu