Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

byliśmy dziś na spacerku wiez wykorzystaliśmy to co było pisane wcześniej, teraz najtrudniej trafic na ostrość dopiero jak wrocilam do domu pomyslałam ze moglam sporobwac z automatyczna no ale ... :P

portreciki modelki

i troszke zabawy

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zabawa w manualu to naprawde fajna sprawa i foty o wiele lepsze wychodza ;) mnie do tego przekonala Alicja i teraz staram sie kombinowac jak konik pod gorke co by lepsze foty strzelac :grins: automat jest beee :eviltong:

Posted

ja na automacie nie robiłam nigdy.. tylko uzywalam tych dwoch pokreteł ( :D) jako jasno/ cimno :D ale już wiem o co chodzi... :) na manualu robie w domu ot tak... mała mi rośnie a te chwile nie wrócą :)

instrukcje mam... po angielsku ... :) schowana głęboko w szafie... tylko rok temu robiłam zdjęcia mewą które wychodziły mi naprawde dobrze... a tu z psem problem... :o no ale wytłumaczyłes mi to doskonale... :)

Posted

Ahh nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego widoku za oknem :placz: :loveu: A Miya bez uszek wygląda uroczo :lol:

Nikkora 70-300, ale jakiego dokładnie?? ;) Ze stabilizacją?

Posted

taka mała ciekawostka ;) gdy Miya do nas przyjechała, nie moglismy zostawić jej samej na balkonie bo zwyczajnie by z neigo wypadła, póżniej wchodziła jej w szczeble tylko głowa wiec bylismy spokojni, teraz bidulka aby ja wcisnąc musi ja najpierw przekręcić, a jak chce wyjsc to ja na siłe wyciaga... jeszcze troche i już jej nie wsadzi... albo wsadzi a ne wyciagnie :d

ale szkoda byłoby tej mordeczki :D

Posted

a dzięki co do widoku ;) szczególnie ładnie jest w lato ;)
wczoraj miałam okazje widzieć z odległości 3m malutką foczke :) Miya oczywiście nie wiedząc co to jest zaczeła burczeć i warczeć ;) no i foczka zniknela :D

przydałoby się porobić nowe zdjęcia, ale coś słońca ostatnio nie ma :( dziś młoda była 7h w klatce i nawet deszcz jej nie zniechęcił do spaceru, a zawsze nie mogłam jej wyciągnąć na krótkie siq :) a tak? spacer 2h i bieganko za patykiem, ale w koncu mnie wkurzyła jak zaczeła go zjadać :) i koniec bieganka i do domku, ale 20 minut chociaz pobiegała :)

wczoraj mnie niezle załatwiła, w samochodzie zwymiotowala na mnie, miałam całe spodnie z wymiocin, nawet do buta mi wleciało :/ a przy okazji szorowałam samochód znajomej... ale ogólnie az zal mi sie jej zrobiło, coś jej siadło na rzołądku bo później odzyła :) łobuziaczek ;)

Posted

a dzięki co do widoku ;) szczególnie ładnie jest w lato ;)
wczoraj miałam okazje widzieć z odległości 3m malutką foczke :) Miya oczywiście nie wiedząc co to jest zaczeła burczeć i warczeć ;) no i foczka zniknela :D

przydałoby się porobić nowe zdjęcia, ale coś słońca ostatnio nie ma :( dziś młoda była 7h w klatce i nawet deszcz jej nie zniechęcił do spaceru, a zawsze nie mogłam jej wyciągnąć na krótkie siq :) a tak? spacer 2h i bieganko za patykiem, ale w koncu mnie wkurzyła jak zaczeła go zjadać :) i koniec bieganka i do domku, ale 20 minut chociaz pobiegała :)

wczoraj mnie niezle załatwiła, w samochodzie zwymiotowala na mnie, miałam całe spodnie z wymiocin, nawet do buta mi wleciało :/ a przy okazji szorowałam samochód znajomej... ale ogólnie az zal mi sie jej zrobiło, coś jej siadło na rzołądku bo później odzyła :) łobuziaczek ;)

jakaś tam domowa fota