zaba14 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 hm... a co teraz z takim szczeniakiem? Mamy w wtorek szczepienie i teraz nie wiem czy powinnam szczepic czy poczekac az te robale zniknał? Quote
akira Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/3353/zm1yb.jpg ale rośnie Ci mała ;] Quote
Czarnulka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/5880/zm3b.jpg śliczna malutka. To powinien weterynarz ci powiedziec czy szczepić czy nie Quote
zaba14 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Czarnulka']http://img21.imageshack.us/img21/5880/zm3b.jpg śliczna malutka. To powinien weterynarz ci powiedziec czy szczepić czy nie tak ale weterynarz, weterynarzowi nie jest równy .. Quote
Korenia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dryndnełam do Ulv się zappytać jak ona robi przy szczeniakach ;) Powiedziała mi, że ona by szczepiła, a później powtórnie odrobczała, chyba, że szczenie jest bardzo osłabione, to wtedy nie. :) Quote
zaba14 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Korenia wielkie dzieki :) Miya nie jest ani osłabiona ani chuda... rozrabia za 2 ... :) nawet sie uczy :evil_lol: Quote
Lucy* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 nie wiem czy już Ci to pisałam ale cudna ta Twoja Mija :evil_lol: :loveu: Quote
Korenia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 zaba14 napisał(a):Korenia wielkie dzieki :) Miya nie jest ani osłabiona ani chuda... rozrabia za 2 ... :) nawet sie uczy :evil_lol: Nie ma za co :) Magda ma teraz 3 szczeniaki na tymczasie, mówiła, że po odrobaczeniu kupy chciały się same rozejść :shake: Quote
zaba14 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 aha... młoda byla odrobaczona u hodowcy ale widac nie wszystkie zostały zabite :/ ale na cale szczescie nie w kazdej kupie sa robaki... wiec mam nadzieje ze jest ich po prostu niewiele i kolejna tabletka zabije jajeczka... Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Piękny maluszek, staffik prawda?:loveu: Pozdrawiam serdecznie! Quote
zaba14 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 u nas dobrze :) Miya dokazuje za 2... :evil_lol: oj czasem to az nerwy puszczaja, bo ile razy mozna powtarzac jedno a to samo :evil_lol::evil_lol: łobuzuje, ale jednoczesnie juz mniej wiecej wie o co chodzi z siad i podaj łape, ale to tylko czasem jak zacznie myslec... :eviltong: dzis robali w kupie nie było... ale w sumie nie ma sie co martwić, bo jest bardzo żywa i apetyt rownież ma.. :cool1: Quote
Alma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 zaba14 napisał(a):u nas dobrze :) Miya dokazuje za 2... :evil_lol: oj czasem to az nerwy puszczaja, bo ile razy mozna powtarzac jedno a to samo :evil_lol::evil_lol: łobuzuje, ale jednoczesnie juz mniej wiecej wie o co chodzi z siad i podaj łape, ale to tylko czasem jak zacznie myslec... :eviltong: dzis robali w kupie nie było... ale w sumie nie ma sie co martwić, bo jest bardzo żywa i apetyt rownież ma.. :cool1: Żaba dla malucha trzeba być wyrozumiałym. Z czasem zmądrzeje i przestanie mylić komendy. :) Patrząc na to z drugiej strony takie ciapowate zachowanie jest rozczulające. :loveu: Pozdrawiam serdecznie Ciebie i malucha! Quote
zaba14 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Alma napisał(a):Żaba dla malucha trzeba być wyrozumiałym. Z czasem zmądrzeje i przestanie mylić komendy. :) Patrząc na to z drugiej strony takie ciapowate zachowanie jest rozczulające. :loveu: Pozdrawiam serdecznie Ciebie i malucha! oj ale nie o mylenie komend mi chodzi :) a o to że np. karce ja za złe zachowanie, gdy gryzie cos czego nie powinna :) ale wiem ze to potrwa :eviltong: Quote
*Monia* Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Głuchota mija i powraca wraz z dorastaniem szczeniaka, więc cierpliwości duuuużo życzę. Zdjęcia oglądam i się zachwycam :loveu:. Szkolicie się klikerem? Moje małe nie uznaje chwilowo klikera (bunt?) i woli słowne nagradzanie, czasem nawet bez nagrody do paszczy :crazyeye:. Quote
marta95 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam raczej po raz pierwszy u ślicznej Miyi :loveu:. A to jest amstaffek tak? A u Was jeszcze tak ciepło w tej Irlandii :p? A ja się już nie mogę doczekać kolejnej porcji fotek ślicznego szczeniaczka :roll:. Dobra, to ja tu czekam, a Ty weź aparat w rękę, zrób pare fot i wstaw na dogo :diabloti::evil_lol:. Quote
zaba14 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 nie Miya nie jest amstafem ;) jest stafikiem .. chcialam porobic fotki ale akumulator mi padł i własnie sie ładuje :P Quote
Korenia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ulv pomogła w kwestii szepienia, może możecie jej Wy pomóc :-(:oops:? Proszę o głosy na Ulvhedinn w ankiecie na dogomani! Magda (Ulv) ma szansę dostać pomoc z Krakvetu, na razie przegrywa kilkoma głosami :-( http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Stytuacja Ulvhedinn: Dług u weta - 4 tysiące, a koty dalej w klinice, na intensywnej teraipii(dług wzrósł o prawie 2 tysiące, bo koty były w tragicznym stanie, więc chyba wynosi ponad 6 tysięcy...). W domu 'stado' kociaków, do tego 4 dorosłe (o ile się nie myle - tylko 4). 4 psy - wszystkie chore - łysy Grafi, pogryziony Chester(prawie bez pupy), Kra na wózku, i Piki po drutowaniu kręgosłupa, ok.20 myszy, które ktoś jej podrzucił na wycieraczke i do tego wszystkiego gołąb. Ona jest sama, zarabia bardzo malutko, a żwirek to chyba idzie w tonach Do tego nie ma komputera, bo się popsuł... Magda ratuje te chore, brzydkie, stare, kalekie... te, którym nikt nie chce pomóc... Quote
zaba14 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Zagłosowane! Oczywiscie pamiętam Ulv i chylę pokłony ! Kazdemu przyda się glos, ale wiadomo wszystko idzie na zwierzeta!! Quote
lolka75 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 przyszlam z rewizyta:cool3: na razie nie wiem o co biega w Twojej galerii ale biore sie do czytania:p... troche tego jest:roll: Na razie wiem ze pozegnalas psinke jakis czas temu:-(.... bardzo mi przykro. Jak odchodzi przyjaciel to jakos mgliscie sie robi w zyciu. Widze tez ze teraz zawital u Ciebie maly brzdac. Jakas niesamowita klucha:loveu::evil_lol: dobra ide czytac;) Quote
Basia&Safi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ja tez pozwoliłam sobie zagłoswac :) Quote
Korenia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zaba14 napisał(a):Zagłosowane! Oczywiscie pamiętam Ulv i chylę pokłony ! Kazdemu przyda się glos, ale wiadomo wszystko idzie na zwierzeta!! Basia&Safi napisał(a):ja tez pozwoliłam sobie zagłoswac :) Dziękuje bardzo za głosy :loveu: Quote
marta95 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 zaba14 napisał(a):nie Miya nie jest amstafem ;) jest stafikiem .. chcialam porobic fotki ale akumulator mi padł i własnie sie ładuje :P A to przepraszam za pomylenie rasy:oops::evil_lol:. Ale aparat się już naładował tak:cool3:? To ja będę odwiedziała częściej Miyę:loveu:. I przy okazji przypominała o fotkach:razz:. Quote
zaba14 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 U nas same nudy.. wieje i leje :) i tak spedzamy wolny czas Quote
Alicja Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Arial]http://img32.imageshack.us/img32/8439/miyay.jpg mała jest śliczna :loveu: Podklejacie ucholki , bo widze że żyją własnym życiem :loveu:??[/FONT] Quote
Recommended Posts