Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dryndnełam do Ulv się zappytać jak ona robi przy szczeniakach ;) Powiedziała mi, że ona by szczepiła, a później powtórnie odrobczała, chyba, że szczenie jest bardzo osłabione, to wtedy nie. :)

Posted

zaba14 napisał(a):
Korenia wielkie dzieki :)

Miya nie jest ani osłabiona ani chuda... rozrabia za 2 ... :) nawet sie uczy :evil_lol:

Nie ma za co :) Magda ma teraz 3 szczeniaki na tymczasie, mówiła, że po odrobaczeniu kupy chciały się same rozejść :shake:

Posted

aha... młoda byla odrobaczona u hodowcy ale widac nie wszystkie zostały zabite :/ ale na cale szczescie nie w kazdej kupie sa robaki... wiec mam nadzieje ze jest ich po prostu niewiele i kolejna tabletka zabije jajeczka...

Posted

u nas dobrze :) Miya dokazuje za 2... :evil_lol: oj czasem to az nerwy puszczaja, bo ile razy mozna powtarzac jedno a to samo :evil_lol::evil_lol: łobuzuje, ale jednoczesnie juz mniej wiecej wie o co chodzi z siad i podaj łape, ale to tylko czasem jak zacznie myslec... :eviltong: dzis robali w kupie nie było... ale w sumie nie ma sie co martwić, bo jest bardzo żywa i apetyt rownież ma.. :cool1:

Posted

zaba14 napisał(a):
u nas dobrze :) Miya dokazuje za 2... :evil_lol: oj czasem to az nerwy puszczaja, bo ile razy mozna powtarzac jedno a to samo :evil_lol::evil_lol: łobuzuje, ale jednoczesnie juz mniej wiecej wie o co chodzi z siad i podaj łape, ale to tylko czasem jak zacznie myslec... :eviltong: dzis robali w kupie nie było... ale w sumie nie ma sie co martwić, bo jest bardzo żywa i apetyt rownież ma.. :cool1:

Żaba dla malucha trzeba być wyrozumiałym. Z czasem zmądrzeje i przestanie mylić komendy. :) Patrząc na to z drugiej strony takie ciapowate zachowanie jest rozczulające. :loveu:
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i malucha!

Posted

Alma napisał(a):
Żaba dla malucha trzeba być wyrozumiałym. Z czasem zmądrzeje i przestanie mylić komendy. :) Patrząc na to z drugiej strony takie ciapowate zachowanie jest rozczulające. :loveu:
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i malucha!

oj ale nie o mylenie komend mi chodzi :) a o to że np. karce ja za złe zachowanie, gdy gryzie cos czego nie powinna :) ale wiem ze to potrwa :eviltong:

Posted

Głuchota mija i powraca wraz z dorastaniem szczeniaka, więc cierpliwości duuuużo życzę. Zdjęcia oglądam i się zachwycam :loveu:.
Szkolicie się klikerem? Moje małe nie uznaje chwilowo klikera (bunt?) i woli słowne nagradzanie, czasem nawet bez nagrody do paszczy :crazyeye:.

Posted

Witam raczej po raz pierwszy u ślicznej Miyi :loveu:. A to jest amstaffek tak?
A u Was jeszcze tak ciepło w tej Irlandii :p? A ja się już nie mogę doczekać kolejnej porcji fotek ślicznego szczeniaczka :roll:. Dobra, to ja tu czekam, a Ty weź aparat w rękę, zrób pare fot i wstaw na dogo :diabloti::evil_lol:.

Posted

Ulv pomogła w kwestii szepienia, może możecie jej Wy pomóc :-(:oops:?

Proszę o głosy na Ulvhedinn w ankiecie na dogomani! Magda (Ulv) ma szansę dostać pomoc z Krakvetu, na razie przegrywa kilkoma głosami :-(

http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/

Stytuacja Ulvhedinn:
Dług u weta - 4 tysiące, a koty dalej w klinice, na intensywnej teraipii(dług wzrósł o prawie 2 tysiące, bo koty były w tragicznym stanie, więc chyba wynosi ponad 6 tysięcy...). W domu 'stado' kociaków, do tego 4 dorosłe (o ile się nie myle - tylko 4). 4 psy - wszystkie chore - łysy Grafi, pogryziony Chester(prawie bez pupy), Kra na wózku, i Piki po drutowaniu kręgosłupa, ok.20 myszy, które ktoś jej podrzucił na wycieraczke i do tego wszystkiego gołąb.
Ona jest sama, zarabia bardzo malutko, a żwirek to chyba idzie w tonach Do tego nie ma komputera, bo się popsuł...

Magda ratuje te chore, brzydkie, stare, kalekie... te, którym nikt nie chce pomóc...

Posted

przyszlam z rewizyta:cool3:

na razie nie wiem o co biega w Twojej galerii ale biore sie do czytania:p... troche tego jest:roll:
Na razie wiem ze pozegnalas psinke jakis czas temu:-(.... bardzo mi przykro. Jak odchodzi przyjaciel to jakos mgliscie sie robi w zyciu.
Widze tez ze teraz zawital u Ciebie maly brzdac. Jakas niesamowita klucha:loveu::evil_lol:

dobra ide czytac;)

Posted

zaba14 napisał(a):
Zagłosowane! Oczywiscie pamiętam Ulv i chylę pokłony ! Kazdemu przyda się glos, ale wiadomo wszystko idzie na zwierzeta!!

Basia&Safi napisał(a):
ja tez pozwoliłam sobie zagłoswac :)

Dziękuje bardzo za głosy :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
nie Miya nie jest amstafem ;) jest stafikiem .. chcialam porobic fotki ale akumulator mi padł i własnie sie ładuje :P

A to przepraszam za pomylenie rasy:oops::evil_lol:.
Ale aparat się już naładował tak:cool3:?
To ja będę odwiedziała częściej Miyę:loveu:.
I przy okazji przypominała o fotkach:razz:.