zaba14 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']A jak tak to miłych chwil życzymy;) :lol: sunieczka już pojechała do domku.. ale brak jej teraz. On dodawała takiej radości że hej.. jednak, ze ja nie moge miec dwoch psow to ogromnie sie ciesze, że po 4 miesiacach pobytu w schronisku sunia trafia do nowego dobrego domku. Lecz nie ukrywam, że łezka sie zakreciła wokół oczka.. :-( Troszke zdjec tego aniołka :) przed schroniskiem, brudasek brudasek w domku bruasek + czyscioszek :P ranka na nosku po kompieli, ciut czystrzy aniołek Quote
zaba14 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Prawda, że jest sliczna? Będzie z niej piękny pies! :) Quote
BoJa2 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 cIESZĘ SIE TAKŻE,ŻE SUŃKA MA CIEPŁY I KOCHAJĄCY DOMEK. Jak ranka,zagoiła się?? Quote
asiunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hej!! Mowiłam juz Zabciu ale powtorze jeszcze raz-jestes Aniołkiem,a Dianka przepiekna:loveu: Quote
zaba14 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Rana sie dopiero bedzie goic... zreszta sunka odwiedzi weterynarza i fryzjera juz we Wrocławiu ;) Asiu nie jestem aniołem i pewnie nawet do nieba sie nie dostane za te moje wszystkie grzechy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Za to Ty jestes aniołkiem, masz Metke w domku.. ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='zaba14'] zabciu to twój nowy nabytek na zawsze:eviltong: przepiękna jest!:loveu: Quote
zaba14 Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Nie ;) sunka u mnie byla wykapana i wyczesana przespała cala noc przy moim łozku (mikus na :) ) i o 6 nas obudzila bo zaczela szczekac (sąsiadka wychodzila do pracy) o 9 wyjechała po nowe lepsze zycie.. do Wrocławia juz jest na miejscu :) Quote
Lucy* Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='zaba14'] Śliczna jest ta Pannica :loveu: :loveu: i od razu widać że się nią zajęłaś :cool3: (chusta mówi sama za siebie :lol: ) Quote
Mysia_ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Czy to nie przypadkiem ta urocza bandamka Mikusia? :D Pewnie Mikuś dżentelmen podarował ją suni :cool3: Quote
beria Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='zaba14'] Ale laska z Mikusia :loveu: :lol: Quote
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bendem ochydna i powklejam wszystkim spacerowiczom zdjecia :p :evil_lol: DZISIEJSZY SPACEREK PO LOTNISKU HAHAHAHAHA :evil_lol: :multi: BYŁO REWELACYJNIE !!! :multi: Quote
Agga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 hahahh rewelka MIKUS jestes prześliczny:loveu: Quote
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Ale wysyp fotek:crazyeye: bez Mikusia on grzał tyłek w domu :lol: jeśli jutro bedzie świecic słonce to porobie jakies fajne zdjęcia ;) Lucy dzieki ;) hm.. moze Mikiemu zmienimy płec? :lol: :lol: Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='zaba14']bez Mikusia on grzał tyłek w domu :lol: jeśli jutro bedzie świecic słonce to porobie jakies fajne zdjęcia ;) Lucy dzieki ;) hm.. moze Mikiemu zmienimy płec? :lol: :lol: Hej!! Tak jak Olkowi?:evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Tak jak Olkowi?:evil_lol: takk hihi :evil_lol: ' Kilka zdjec z dzisiejszego ranka Idziemy na spacer spojzenie w tył My nie musimy jezdzic az do Katowic aby sie wybiegac ;) Lisek trzeba oznaczyc teren a co to? Prawda że mamy ładnie? Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Troszke czarno ;) Mikus co Ty robisz? idziemy w inną strone ! :diabloti: HiHi ta mała kropeczka to Mikus :P Ruda doopka :P Mordka szczurza Quote
moon_light Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 jaki ma sliczny ogonek !:lol: ..ja ubolewam ze mojemu cezarowi jakis cham obcial :roll: Quote
zaba14 Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Zapraszamy i w swoje skromne progi ;) i znow trzeba oznaczyć teren poraz kolejny szarość w sumie zima ma swój urok ;) Quote
Recommended Posts