Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiu fiu ale Ty opalona:loveu: patrzac na to zdjecie, palmy z tylu i na to co sie dzieje za moim oknem....:angryy: zazdroszcze:loveu:

Widze, ze wszedzie kreca - a u nas tak narzekaja na polakow:evil_lol:

Nooo ii gratuluje urlopu;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
opalenizna juz znikneła ;(

no a ty bys chciala zeby rok sie trzymala?:eviltong:
kup balsam z samoopalaczem - dziala:cool3: i ma mniej szkodliwy wplyw na skore;)

Posted

Najgorsze w tym wszystkim jest to że wiedziałam że w poniedziałek zobacze go już poraz ostatni, że poraz ostatni wyjde z nim na spacer, a teraz już wiem że nasze ostatnie spotkanie było w wrześniu ... z jednej strony jest mi lżej że nie widziałam dziś rano tego co moi rodzice... ale z drugiej strony to i tak cholernie boli .............. :placz:

już wczoraj wieczorem jakis był nie swój, dzis rano rodzice zawiezli go do weterynarza :( wymiotował, miał krwista biegunke, cięzko oddychał :( ..

Posted

Dzis juz jest mi lepiej.. wczoraj non stop w pracy płakałam, zreszta po nieprzespanej nocy, oczy miałam całe napuchniete ze wszyscy pytali mnie czy cos sie stało.. nic nikomu nie umiałam odpowiedzieć, bo na sama mysl łzy miałam w oczach.. dzis juz lepiej.. mama jakos nie chce ze mna gadac, omija temat rudego szerokim łukiem.. tylko nagle napisała że wszedzie go z tata słyszą... że jak wstaje z łóżka to patrz czy go tam nie ma... nawet mu dzis w sklepie jedzenie kupiła... to wszystko jest jakies do niczego :placz:

Posted

za Tęczowym Mostem jest lepiej, tam nic nie boli.. tam nie ma cierpienia... Mikusiu biegaj szcześliwie po tęczowych łąkach!
[*]
[*]
[*]

Aniu trzymaj się kochana :calus: doskonale wiem co czujesz....

Posted

Dziękuje dziewczyny, wracam z blogu Eri.. oczywiście z płaczem... Aniu jak bedziesz chciała się spotkać to ja od poniedziałku będę w Polsce... 12 wylatuje z powrotem.. ściskam Cie mocno...