Lucy* Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 zaba14 napisał(a):Lucy* napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na ten pychol :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: chcesz go na tydzień? :lol: Hmmm.. jakbym potem nie dostała że go Sara zeżarła to pewnie że chce :lol: :lol: ale coś czuje w kościach że Pańcia nie pozwoli 8) 8) Quote
zaba14 Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Lucy* napisał(a):zaba14 napisał(a):Lucy* napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na ten pychol :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: chcesz go na tydzień? :lol: Hmmm.. jakbym potem nie dostała że go Sara zeżarła to pewnie że chce :lol: :lol: ale coś czuje w kościach że Pańcia nie pozwoli 8) 8) no co Ty przynajmniej Sarta sie najde, jakis pozytek by z tego psa byl 8) Quote
Lucy* Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Coś mi się nie chce wierzyć... :wink: ja bym tego Pychola trzymała choćby tylko dla takich zdjęć :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 no to prosze kilka min tego pychola :lol: z dedykacja dla Lucy cos tam w pysku trzyma ;) no co sie patrzysz? ale ze mnie macho, do wzięcia od zaraz!! oj, nie chcesz mnie? :( a no to pech! pokaze Ci jezyk, bo nie jedną moge miec :lol: ide spac bo szkoda czasu.. Quote
Lucy* Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 No z dedykacją :jumpie: ale fajnie.... Zabieram Pychola.. choćby dziś :grins: :grins: Muszę mu załatwić jakiś występ w reklamówce bo z tym talentem to on się marnuje :wink: :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Lucy kto takiego starucha do reklamy wezmie hahaha Quote
BoJa2 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Żaba jak Mikuś już taki leciwy to może by mogł reklamować psi prostamol :wink: :lol: Quote
ameliace Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nie ma to jak kundelkowy błysk w oku :) :) Śliczny psiak Quote
zaba14 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Żaba jak Mikuś już taki leciwy to może by mogł reklamować psi prostamol :wink: :lol: no chyba nie chcesz, abym mu to powiedziała, chyba by Ci zęby pokazał :lol: :lol: ameliace dziekujemy :wink: Quote
BoJa2 Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Nie mam nic przeciwko oglądaniu Mikusiowych zebów :D a przy okazji można sprawdzić czy się załapie na reklamę past do zębów Quote
zaba14 Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Nie mam nic przeciwko oglądaniu Mikusiowych zebów :D a przy okazji można sprawdzić czy się załapie na reklamę past do zębów oj.. załapałby sie załapał :lol: Quote
Koma Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ale fajny filmik :D Mikuś jest przesłodki :angel: ten merdający ogonek :loveu: super! Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Jaki słodziachny pyszczek :lilangel: filmik suuper!! Więcej proszem Quote
BoJa2 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 A pomógłby kto Mikusiowi wejść na to okienko!!! :lol: Quote
zaba14 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):A pomógłby kto Mikusiowi wejść na to okienko!!! :lol: a widzisz jakis rok temu to sam wskakiwal, teraz juz sil nie ma.. i przynajmniej juz szyb nie lize :lol: a ja nie pomoge, bo pozniej musze je wycierac :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zaba14 napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):A pomógłby kto Mikusiowi wejść na to okienko!!! :lol: a widzisz jakis rok temu to sam wskakiwal, teraz juz sil nie ma.. i przynajmniej juz szyb nie lize :lol: a ja nie pomoge, bo pozniej musze je wycierac :lol: :lol: to ja pomoge a pani powyciera haha :D :lol: :wink: Quote
BoJa2 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 zaba14 napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):A pomógłby kto Mikusiowi wejść na to okienko!!! :lol: a widzisz jakis rok temu to sam wskakiwal, teraz juz sil nie ma.. i przynajmniej juz szyb nie lize :lol: a ja nie pomoge, bo pozniej musze je wycierac :lol: :lol: My Kamie cały czas pomagamy :roll: a brudną szybke zastawiamy kwiatkiem :oops: Quote
XXL Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):zaba14 napisał(a):Hugo-Kochaś napisał(a):A pomógłby kto Mikusiowi wejść na to okienko!!! :lol: a widzisz jakis rok temu to sam wskakiwal, teraz juz sil nie ma.. i przynajmniej juz szyb nie lize :lol: a ja nie pomoge, bo pozniej musze je wycierac :lol: :lol: My Kamie cały czas pomagamy :roll: a brudną szybke zastawiamy kwiatkiem :oops: hahaha niezly patent z tym kwiatkiem :) :lol: :wink: Quote
XXL Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Zabcia nie obijaj sie :evilbat: wlasnie nie obja sie dawaj fotki :D Quote
zaba14 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 XXL napisał(a):asiunia napisał(a):Hej!! Zabcia nie obijaj sie :evilbat: wlasnie nie obja sie dawaj fotki :D Ania sie nie obija.. no moze troche i az wstyd :lol: bo kupilam nowe akumulatorki... i sa super wytrzymale jeszcze nie padly od tygodnia :lol: ale to chyba wlasnie dlatego ze... sie lenie :oops: wrzuce jutro lub dzis wieczorkiem.. ;) Quote
Recommended Posts