daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 zaba-piekny masz pulpit :D ..nie musze chyba dodawac ze ja tez mam swoje na pulpicie :lol: ... Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 HA! a ja mam nieswoje - mam olbrzymkę Ka-Vangi Nafkę :angel: na przemian z jej Lordem :angel: Quote
zaba14 Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 malawaszka napisał(a):HA! a ja mam nieswoje - mam olbrzymkę Ka-Vangi Nafkę :angel: na przemian z jej Lordem :angel: konfident :wink: Quote
zaba14 Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 I znowu zdjecia... mam dość przeciagnę się i spadam zasłonili mi widok na świat.. i teraz mi smutno :( oj.. ja nieszczesliwy Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 no jak moglas tak pieska skrzywdzic????????Biedny Mikus-nawet przez okienko powygladac nie moze-a mine ma faktycznie bardzo nieszczesliwa :lol: Quote
zaba14 Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 daga10011 napisał(a):no jak moglas tak pieska skrzywdzic????????Biedny Mikus-nawet przez okienko powygladac nie moze-a mine ma faktycznie bardzo nieszczesliwa :lol: on tak zawsze wyglada gdy nie ma mojej mamy :lol: on by za nia w ogien wskoczyl 8) Quote
Agga Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Ale słodziaszek :angel: A okienko mogłabyś mu odsłonic :wink: Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Agga napisał(a):Ale słodziaszek :angel: A okienko mogłabyś mu odsłonic :wink:i poduszeczkę na parapecik położyć 8) :wink: Quote
Lucy* Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 :roflt: :roflt: pokuuuulam się trochę to może rozweselę tę smutną mordkę :lol: Quote
zaba14 Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 EE... ze co? ze Ania niedobra? Mikus pokrzywdzony, a kto pozniej musi myc za nim okna?! Niedobry pies.. oj nie... on slini ja czyszcze :) A kto pozwala mu na taka wygode? i nasz pajączek 8) http://img67.imageshack.us/img67/5701/pajunk9ii.jpg w środę dotrze do nad drugi :angel: Quote
BoJa2 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Czy Mikuś będzie miał kolegę??? A ty upragnionego drugiego Psa???? Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 nasz pajączek http://img67.imageshack.us/img67/5701/pajunk9ii.jpg w środę dotrze do nad drugi a tatuś wie :wink: Quote
zaba14 Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Czy Mikuś będzie miał kolegę??? A ty upragnionego drugiego Psa???? nie :cry: Alicjarydzewska napisał(a): a tatuś wie ;) o terazniejszym? czy przyszlym? o terazniejszym oczywiscie, bo stoi na biurku, o przyszlym nie wie, ale za to wie mama 8) Quote
Vectra Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Piesio śliczny ,słodka mordeczka a pajaczek .................. :oops: :oops: :oops: chyba nie wychodzi z terarium???? brrrrrrrrrrrrrrrr Quote
zaba14 Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Szkoda :( chyba moge sie zajac tylko szukaniem innym psiakom domku, bo zadnego wziasc do siebie poprostu nie mogę :cry: :cry: Vectra no nie wychodzi :) jesli tak by sie stało, to mama by go chyba kapciem potraktowała :lol: Quote
zaba14 Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 XXL napisał(a):bomba fotki :D nadrobiłbys tez i swoja galerie co? :) bo Mi tu Mikus mowi, ze Agrafka do niego dzwoniła i starsznie sie zaliła.. i ze chyba musze wpasc z aparatem :lol: Quote
Lucy* Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Nie mogę się napatrzeć na ten pychol :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: Quote
XXL Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 zaba14 napisał(a):XXL napisał(a):bomba fotki :D nadrobiłbys tez i swoja galerie co? :) bo Mi tu Mikus mowi, ze Agrafka do niego dzwoniła i starsznie sie zaliła.. i ze chyba musze wpasc z aparatem :lol: haha zapraszam ! ;) bende zaszczycony mogac cie goscic :) :lol: :wink: Quote
zaba14 Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Lucy* napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na ten pychol :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: chcesz go na tydzień? :lol: XXL zapamietam te słowa gdy bede w Szczecinie... pozałujesz :lol: :lol: Quote
Lucy* Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 I jak tam Mikus żyje ?? 8) Może jakieś nowe foty :lol: Quote
zaba14 Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 A zyje sobie, ale w stresie, odpust był wczoraj :( a za tydzien jest zaraz obok wiec przyszłe 3 tygodnie nie będa zbyt ciekawe :cry: a fotki.. no nie wiem :) Quote
XXL Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 zaba14 napisał(a):Lucy* napisał(a):Nie mogę się napatrzeć na ten pychol :iloveyou: :iloveyou::iloveyou: chcesz go na tydzień? :lol: XXL zapamietam te słowa gdy bede w Szczecinie... pozałujesz :lol: :lol: hahah zabka aaa mozesz mi to obiecac hahaha ;) Quote
Recommended Posts