Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikusiowy śliczności pięknieje coraz bardziej. Zaba czym Ty go karmisz,że wygląda tak świetnie? :o :lol: Model z niego oczywiście pierwsza klasa,a fotki jak zwykle zawodowe :D

Cmoki dla Rudaska w nosecek :buzi: :lol:

Posted

Majka rudas wcina bosza i gotowane zarcie wiec nic specialnego :lol: male pieski maja to do siebie, ze sa dlugowieczne hihi :P

uśmiech dla dogomaniakow

a tu drugi profil

a teraz ja lece na autobus bo spoznie sie do szkoly :lol:

Posted

Agga napisał(a):
Mikus :angel:
Z wiekiem jest coraz sliczniejszy :lol:

A na dodatek jaki oczytany.Mądry z niego pies.A może by tak Mikuś na prezydenta :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Agga napisał(a):
Mikus :angel:
Z wiekiem jest coraz sliczniejszy :lol:

A na dodatek jaki oczytany.Mądry z niego pies.A może by tak Mikuś na prezydenta :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: :ylsuper: :ylsuper:

juz to chyba ktos pisal, nawet w tym temacie, jak dobrze pamietam :lol: sądze, ze Twoja Kama by sie nie zgodzila, tym bardziej, ze Hugonkiem rzadzi :lol: wkoncu baby gora :angel:

Aggus prosze bardzo... niezbyt ciekawe ale zawsze cos :P

dosc tych zdjec!!

ślucznota :lol:

Posted

Zaba a nie pomyślałaś o tym,że może Kama zgodziłaby się robić za Pierwszą Damę??? :lol: :lol: :lol:

A Hugo mógłby od biedy robić za ochronę :lol:

Posted

Przegladałam stare zdjęcia.. ehh.. dlaczego rodzice nie chca zgodzic sie na drugiego psa ?? przeciez to wcale nie tak duzo...:(

:cry: ja chce drugiego psa !! :cry:

Posted

zaba14 napisał(a):
Przegladałam stare zdjęcia.. ehh.. dlaczego rodzice nie chca zgodzic sie na drugiego psa ?? przeciez to wcale nie tak duzo...:(

:cry: ja chce drugiego psa !! :cry:

jaki śliczny duecik :angel:

Posted

Śliczny, śliczny :P Żaba ja pierwszego psa ubłagałam, a właściwie wymusiłam na mamie :oops: dzień przed maturą :lol: powiedziałam,że nie ide i już :lol: :lol: I mamusia musiała pisemną zgode wyrazić żeby sie czasem nie wyparła i dwa dni póżniej miałam psa :lol: :lol:

Posted

arima napisał(a):
Śliczny, śliczny :P Żaba ja pierwszego psa ubłagałam, a właściwie wymusiłam na mamie :oops: dzień przed maturą :lol: powiedziałam,że nie ide i już :lol: :lol: I mamusia musiała pisemną zgode wyrazić żeby sie czasem nie wyparła i dwa dni póżniej miałam psa :lol: :lol:

szantarz :lol: :lol: :lol:

Kurde przez caly ten tydzien wszyscy u mnie maja do pracy na rano, wiec musialam 30 minut wczesniej wstawac i wychodzic z rudzielcem, zaraz musze rowniez bo dzisiaj odrabiam jakis tam dzien :P No i Mikus taki grzeczniutki wogole nie wyje przez 8 godzin, nie niszczy.. aniolek.. a rano gdy wstaje lezy obok mnie o wlasnie tak

:lol:

Posted

Spiochy juz dawno wstanely.. ;) Mikus znow byl sam w domu ale tylko 2 godzinki, bo tyle bylam na Festiwalu.. ;) zdarzylismy posprzatac, pozniej wyprowadzimy sie na spacer.. no i czekamy az, sie nam akumulatorki naładuja :P