Weron_ciau Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 zaba14 napisał(a):Weron on chyba jest siwiutki z kazdej strony :lol: to go zdradza :P Patka dziekuje ;) slodziutkiii ucałuj go! :angel: :angel: Quote
zaba14 Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 Mikus juz biegnie dac buziaka jestem siwiutki Quote
Majka_Gizmo Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Mikusiowy śliczności pięknieje coraz bardziej. Zaba czym Ty go karmisz,że wygląda tak świetnie? :o :lol: Model z niego oczywiście pierwsza klasa,a fotki jak zwykle zawodowe :D Cmoki dla Rudaska w nosecek :buzi: :lol: Quote
zaba14 Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Majka rudas wcina bosza i gotowane zarcie wiec nic specialnego :lol: male pieski maja to do siebie, ze sa dlugowieczne hihi :P uśmiech dla dogomaniakow a tu drugi profil a teraz ja lece na autobus bo spoznie sie do szkoly :lol: Quote
anetta Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 No prosze, prosze :) Mikus ma wakacje pod palmami 8) http://img348.imageshack.us/img348/730/picture0052yy.jpg Sweet http://img237.imageshack.us/img237/545/picture6698id.jpg Quote
BoJa2 Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 A my oglądamy galerię :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Agga Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Mikus :angel: Z wiekiem jest coraz sliczniejszy :lol: Quote
zaba14 Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 no rzeczywiscie Mikus mowi ze kocha dogomaniakow :lol: ale w tej chwili wychodzi z panem na piwo :lol: Quote
BoJa2 Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Agga napisał(a):Mikus :angel: Z wiekiem jest coraz sliczniejszy :lol: A na dodatek jaki oczytany.Mądry z niego pies.A może by tak Mikuś na prezydenta :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: :ylsuper: :ylsuper: Quote
Agga Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Wow no rewelka to zdjecie...wiecej wiecej :angel: Quote
zaba14 Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Agga napisał(a):Mikus :angel: Z wiekiem jest coraz sliczniejszy :lol: A na dodatek jaki oczytany.Mądry z niego pies.A może by tak Mikuś na prezydenta :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: :ylsuper: :ylsuper: juz to chyba ktos pisal, nawet w tym temacie, jak dobrze pamietam :lol: sądze, ze Twoja Kama by sie nie zgodzila, tym bardziej, ze Hugonkiem rzadzi :lol: wkoncu baby gora :angel: Aggus prosze bardzo... niezbyt ciekawe ale zawsze cos :P dosc tych zdjec!! ślucznota :lol: Quote
Lucy* Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Cudowny... :D :D a jakie Pańcia mu robi zdjęcia piękne :D :D Quote
BoJa2 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Zaba a nie pomyślałaś o tym,że może Kama zgodziłaby się robić za Pierwszą Damę??? :lol: :lol: :lol: A Hugo mógłby od biedy robić za ochronę :lol: Quote
zaba14 Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 No jesli, Hugo nie bedzie im wchodzil w parade to sie dogadaja :lol: Quote
BoJa2 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Czas zacząć kampanię wyborczą!!! :popcorn: :popcorn: Quote
zaba14 Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 Przegladałam stare zdjęcia.. ehh.. dlaczego rodzice nie chca zgodzic sie na drugiego psa ?? przeciez to wcale nie tak duzo...:( :cry: ja chce drugiego psa !! :cry: Quote
Alicja Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 zaba14 napisał(a):Przegladałam stare zdjęcia.. ehh.. dlaczego rodzice nie chca zgodzic sie na drugiego psa ?? przeciez to wcale nie tak duzo...:( :cry: ja chce drugiego psa !! :cry: jaki śliczny duecik :angel: Quote
arima Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Śliczny, śliczny :P Żaba ja pierwszego psa ubłagałam, a właściwie wymusiłam na mamie :oops: dzień przed maturą :lol: powiedziałam,że nie ide i już :lol: :lol: I mamusia musiała pisemną zgode wyrazić żeby sie czasem nie wyparła i dwa dni póżniej miałam psa :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 arima napisał(a):Śliczny, śliczny :P Żaba ja pierwszego psa ubłagałam, a właściwie wymusiłam na mamie :oops: dzień przed maturą :lol: powiedziałam,że nie ide i już :lol: :lol: I mamusia musiała pisemną zgode wyrazić żeby sie czasem nie wyparła i dwa dni póżniej miałam psa :lol: :lol: szantarz :lol: :lol: :lol: Kurde przez caly ten tydzien wszyscy u mnie maja do pracy na rano, wiec musialam 30 minut wczesniej wstawac i wychodzic z rudzielcem, zaraz musze rowniez bo dzisiaj odrabiam jakis tam dzien :P No i Mikus taki grzeczniutki wogole nie wyje przez 8 godzin, nie niszczy.. aniolek.. a rano gdy wstaje lezy obok mnie o wlasnie tak :lol: Quote
BoJa2 Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 :sleep2: :sleep2: :BIG: :BIG: :BIG: Wstawać śpiochy :D :D Quote
zaba14 Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 Spiochy juz dawno wstanely.. ;) Mikus znow byl sam w domu ale tylko 2 godzinki, bo tyle bylam na Festiwalu.. ;) zdarzylismy posprzatac, pozniej wyprowadzimy sie na spacer.. no i czekamy az, sie nam akumulatorki naładuja :P Quote
Recommended Posts