Mysia_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witam :loveu: Aniu czekamy na nowe foteczki :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Martens']To i ja przyszłam się przywitać :) Skąd ja znam te pozy http://i6.tinypic.com/81euz9g.jpg Pozdrawiam pięknego liskowatego psiaka i zapraszam też do nas :multi: Witamy serdecznie, zawitamy rowniez do was ;-) [quote name='Mysia_']Witam :loveu: Aniu czekamy na nowe foteczki :evil_lol: Mysiu fotki mam :P aparat w sumie tez mam przy sobie ale bez kabelka, a jestem u mojego Dawidka i wroce jutro (weekend wolny!!!!!!!!! :multi:) jesli bedzie swiecic sloneczko. to idziemy z Mikim na dlugi spacer na pola!! :loveu: Dzis tez bylismy ale nie wzielam aparatu, ale ze mnie gapa :P Mikiego strach az spuszczac, albo biegnie przed siebie i nie slyszy jak go wolam, albo szuka czegos do zjedzenia :angryy: Tak jak pisalam wczesniej moj Dawid przywiozl Mikiemu swinska noge, dzis zjadl polowe, ucieszyl sie niesamowicie :P zdjecia i nawet filmik mam :lol: Quote
Mysia_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czyli dzisiaj nocka na Rokicie? :cool3: No to czekam na fotki i filmik :loveu: Quote
anetta Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja chce Mikiego ze świńska nogą!!! :lol: Quote
zaba14 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Mysia_ napisał(a):Czyli dzisiaj nocka na Rokicie? :cool3: No to czekam na fotki i filmik :loveu: Nom ;-) wlasnie wrocilam z kosciola ;) i potem jade do Mikiego zeby wziac go na spacer :P anetta napisał(a):Ja chce Mikiego ze świńska nogą!!! :lol: beda dzis wieczorem :P lub jutro rano ;))) i te z noga i te z spacerku, bo u nas ... WIOSNA!! :multi: Quote
eria Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 wiosna pełna gębą ! na spacerku krokusy znalazłam ! :loveu: Quote
zaba14 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 hej wam! Spacerek był ale skonczył się bardzo nieprzyjemnie :( bylismy na łąkach, Miki cały czas na smyczy, jak juz wracalismy spuscilam psa i co? no i klops dał noge....on zawsze biegnie przed siebie i zaraz wraca, ale dzis chyba nie obrucił sie za siebie i nie zaowazyl ze nas nie ma, szukalismy go 2h i nic... jak juz sie sciemnialo udalo sie go wypatrzec, przestraszony i cały mokre.. nie mam pojecia od czego :( w domu zaraz go wykapałam i zaraz musimy isc na dwor... :roll: spi jak zabity.. a ja juz sie bałam że wpadł pod pociag.. Quote
eria Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ale Wam wrażeń ten Mikuś dostarcza:roll: Quote
zaba14 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='eria']ale Wam wrażeń ten Mikuś dostarcza:roll: dokładnie :shake: obiecałam fotki ;) wgryzamy sie trzeba pomoc sobie łapką Quote
katik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jaka minka :loveu: http://i31.tinypic.com/14n1rig.jpg Widocznie Mikuś lubi chodzić własnymi ścieżkami :roll: Quote
anetta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Aleee nooogaa :-D Obrzydliwa :evil_lol: Quote
Eriu Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Właśnie miałam mówić, że kopytko :D. My mamy też dwa zamrożone, ale Beza na to patrzeć nawet nie chce ;). Może Wam wysłać pocztą? ;). Dobrze, że się nic nie stało Mikiemu. Wyobrażam sobie, jaki stres przeżyłaś :* Quote
eria Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://i30.tinypic.com/29fw7fa.jpg jeeee ale mina! :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 http://i26.tinypic.com/mrb8yb.jpg WOW jaki wściekły:evil_lol: Baks mi kiedyś dostarczał takich wrażeń na szczęście mu przeszło:) Chyba będziesz musiała Mikusia teraz na smyczy wyprowadzać, bo rzeczywiście do torów to ty daleko nie masz:shake: Quote
Martens Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Też właśnie miałam zapytać co to za strasznę mięcho ;) A psiak dostarczył atrakcji :shake: Pewnie koniec końców nieźle się strachu najadł. Quote
zaba14 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Eriu napisał(a):Właśnie miałam mówić, że kopytko :D. My mamy też dwa zamrożone, ale Beza na to patrzeć nawet nie chce ;). Może Wam wysłać pocztą? ;). Dobrze, że się nic nie stało Mikiemu. Wyobrażam sobie, jaki stres przeżyłaś :* hehehe :lol::lol: Pati co do smyczy to nie ma mowy abym spuscila go z niej... :angryy::angryy: Jeszcze ylko 3 dni do pracy :multi: Quote
zaba14 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 uciekam bo spoznie sie do pracy ;-) Quote
Mysia_ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mikuś na spacerku :loveu:A dzisiaj już nie zafajna pogoda :-( Quote
Patikujek Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No io chłop se narobił, teraz na sznureczku będzie stale chodził:evil_lol: Quote
Pimpek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cześć :D http://i27.tinypic.com/263iqnm.jpg Super profilek :razz: Quote
Recommended Posts