Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martens']To i ja przyszłam się przywitać :)
Skąd ja znam te pozy http://i6.tinypic.com/81euz9g.jpg

Pozdrawiam pięknego liskowatego psiaka i zapraszam też do nas :multi:

Witamy serdecznie, zawitamy rowniez do was ;-)

[quote name='Mysia_']Witam :loveu: Aniu czekamy na nowe foteczki :evil_lol:

Mysiu fotki mam :P aparat w sumie tez mam przy sobie ale bez kabelka, a jestem u mojego Dawidka i wroce jutro (weekend wolny!!!!!!!!! :multi:) jesli bedzie swiecic sloneczko. to idziemy z Mikim na dlugi spacer na pola!! :loveu: Dzis tez bylismy ale nie wzielam aparatu, ale ze mnie gapa :P Mikiego strach az spuszczac, albo biegnie przed siebie i nie slyszy jak go wolam, albo szuka czegos do zjedzenia :angryy:
Tak jak pisalam wczesniej moj Dawid przywiozl Mikiemu swinska noge, dzis zjadl polowe, ucieszyl sie niesamowicie :P zdjecia i nawet filmik mam :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Czyli dzisiaj nocka na Rokicie? :cool3:

No to czekam na fotki i filmik :loveu:

Nom ;-) wlasnie wrocilam z kosciola ;) i potem jade do Mikiego zeby wziac go na spacer :P

anetta napisał(a):
Ja chce Mikiego ze świńska nogą!!! :lol:

beda dzis wieczorem :P lub jutro rano ;))) i te z noga i te z spacerku, bo u nas ... WIOSNA!! :multi:

Posted

hej wam!
Spacerek był ale skonczył się bardzo nieprzyjemnie :( bylismy na łąkach, Miki cały czas na smyczy, jak juz wracalismy spuscilam psa i co? no i klops dał noge....on zawsze biegnie przed siebie i zaraz wraca, ale dzis chyba nie obrucił sie za siebie i nie zaowazyl ze nas nie ma, szukalismy go 2h i nic... jak juz sie sciemnialo udalo sie go wypatrzec, przestraszony i cały mokre.. nie mam pojecia od czego :( w domu zaraz go wykapałam i zaraz musimy isc na dwor... :roll: spi jak zabity.. a ja juz sie bałam że wpadł pod pociag..

Posted

Właśnie miałam mówić, że kopytko :D. My mamy też dwa zamrożone, ale Beza na to patrzeć nawet nie chce ;). Może Wam wysłać pocztą? ;).
Dobrze, że się nic nie stało Mikiemu. Wyobrażam sobie, jaki stres przeżyłaś :*

Posted

Eriu napisał(a):
Właśnie miałam mówić, że kopytko :D. My mamy też dwa zamrożone, ale Beza na to patrzeć nawet nie chce ;). Może Wam wysłać pocztą? ;).
Dobrze, że się nic nie stało Mikiemu. Wyobrażam sobie, jaki stres przeżyłaś :*

hehehe :lol::lol:

Pati co do smyczy to nie ma mowy abym spuscila go z niej... :angryy::angryy:

Jeszcze ylko 3 dni do pracy :multi: