Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym nie zasnela jakby taki wlochaty stwor byl gdzies w domu-nawet w najgrubszym terrarium :oops: ....Lepiej Mikusia wiecej daj :lol: :P .linkow juz wiecej nie bede tu ogladac,brr :lol:

• 2 weeks later...
Posted

zaba i o to chodziło......Mikuś mój ulubieniec z dogo,przystojniaczek dla mojej Kikuni(jest przed cieczka pierwszą) prezentuje się jak zwykle superosko......lubi siedzieć w oknie.... :P

Posted

świat okiem psa :)

starzejemy się..

kochane łapusie

kochana mordeczka

Mikiego ostatnio pogryzł pies i skonczyło się to neidużą dziurą w uchu która zresztą już sie goji, niestety wczoraj znalezlismy w miejscy pogryzienia (tuż pod uchem) zgrubienie pod skórą, pewnie to opuchlizna, dlatego poczekamy kilka dni i jesli sie nie zmniejszy to wybierzemy się do weta, ale jezeli okaze się to czymś co trzeba będzie wyciąć, to decyzja pewnie spadnie na mnie, a odpowiedz znam "nie dam go operowac" ma słabe serce.. jest spora szansa ze nie wybudziłby sie z narkozy wiec póki coś mu nie bedzie stwarzało bólu bedzie sobie żył.. ;) ale to napewno opuchlizna :)

Posted

zaba14 napisał(a):
uwież że Twoja psinka nie miałaby zadnego towarzysza z Mikiego, on nie bawi się z psami :(

wow....nawet z sunia by nie pobrykał??? Mam nadzieje ze te pogryzienie to nic strasznego,wyjdzie z tego bez szwanku.... :P

Posted

No niestety jako szczeniak był izolowany od innych psów teraz są tego efekty :evil:

czasem sie zdaza ze sie pobawi z psem (suczką) ale bardzo zadko, ale za to strasznie je broni ;)

• 2 weeks later...