Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze ze masz radiówke,neostrada jest do d......
Ja przewoze z Wawy do Płocka.Ten psiaczek ma się znależc w Szczecinku?To kto go dalej przestransportuje? :(

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gugu te osoby ktore biora Terierka mają rodzice w Płocku i oni od nich pieska odbiorą ;) bo własnie sie tam wybierają wiec sie o nic nie martw, podobno to wspaniali ludzie :angel:

Posted

zaba14 napisał(a):
dziewczyny a czy macie pocztę zwykłą "publiczną" ;) bo z tą neostradą coś nie tak :-?

Ja mam neostrade,ale zwsze wszystko dochodziło :x

Posted

arima niestety pisze że masz za mało pojemną skrzynke :( ja mam intere głownie do przesyłania większych plikow jest troche zawalata ale mozna sobie z nią poradzić ;)
a na pocieszenie..
Mikuś... :)

król ;)

ktoś nam mówił ze mamy duze uszy :)

oczarek środkowo-azjatycki :D

ale jednak wole takie.. ;)

pogadajmy sobie

czy ktoś pytał o myszke? oto ona.. czeka na nowe życie.. jak ja ją chce mieć ;( suczka w sam raz dla Mikiego...tylko dlaczego rodzice tacy uparci? :(

Posted

to ja nie wiem co jest grane :( głupie poczty jestem ciekawa czy da się wrzucić filmik na darmową domene strony.. cos tma pokąbinuje :lol:

własnie wiem że by ładnie wyglądali, a Mikuś lubi małe sunie wiec i by zgrzytów większych nei było tylko rodzice jakoś nie wyobrazają sobie dwóch psów w domu.. :roll:

Posted

Żabko :angel: boakie te fotki - a Mikuś jako owczarek :roflt:

walcz o sunię :D pokaż rodzicom fotki Luny i Bolusia :wink: moi też nie chcieli a teraz za nim z kocykiem po domu biegają bo pieska łapki bolą a jakże to tak lezeć na dywanie :lol: :lol: :lol:

Posted

Foty Mikusia jak zwykle odjazdowe..... :roll: ,oj przydałaby mu się taka bliska czworonozna przyjaciółka,przekonaj rodziców.... :P

Posted

[quote name='gugu']No,chyba Mikuś bedzie zadowolony!
malawaszka jak sądzisz?

jako włascicielka Mikiego powiem "Tak zaczyna ślicznie pozować!" :)

Posted

zaba wstawiam fote Kiki,kontrolnie bo nie moge w innym topiku,na terierkach,jesli tu wejdzie tzn ze ktoś chyba mnie zablokował..... :(