Katerinas Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='zaba14']rzeczywiście na zdjeciach jest słodziutki ;) Super fotki :D :D [quote name='zaba14'] A ten znów jajeczka wietrzy :wink: Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='zaba14']gugu a ja sądze, że jezeli wezmiesz psa na spacer to fotki będą jeszcze lepsze.. bo będzie baraszkował ;) zaba masz racje,ale mój szceniaczek na dworku ogląda się tylko za towarzyszem do zabawy,nie ustoi i nie posiedzi w miejscu,lata jak oszalała,a w biegu robione foty to już nie to samo..... :( ,jeszcze troche,podrosnie,może spowaznieje i coś ładnego da się ufocic....twój Mikuś wygląda na starszego..... :lol: Quote
coztego Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 gugu napisał(a): ,jeszcze troche,podrosnie,może spowaznieje :lol: Gugu, Skarbie, przypominam Ci, że masz welsha! :lol: Twoja sunia spoważnieje najwcześniej ok. 18-tych urodzin :evilbat: I tak jest słodziachna mordeczka nietrymowana ;) Mikuś to jest gigant! Najfajniejszy facet na Śląsku ;) Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 coztego no jasne,ja to wszystko wiem,jeszcze roczek został do 18-stych urodzin.... :P , trymowanko się odbywa ale jak widać kiepściuchno nam to wychodzi.... :( pozdro Quote
zaba14 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 gugu rzeczywiście Mikuś jest "troszke" starszy ma jedynie 13 lat :lol: Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 zaba to już poważny gość i tak pozuje.... :roll: ,duża buzka dla Mikusia i niech się dalej tak zdrowo chowa..... :P A tak na marginesie,to co to jest za rasa,mieszaniec czy coś bardziej wykwintnego? :wink: ,bo ja z rasami psów trochi w tyle.... :( Quote
zaba14 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 to prawdziwy psi burek ;) zaden z niego mieszaniec jamnika, czy pudla .. ;) najprawdziwszy kundel 8) Quote
zaba14 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 gugu napisał(a):aha....oj udał ci się..... :P Hi hi Mikuś mógłby powiedzieć "Oj udali mi się Ci moi właściciele" bo to on nas wybrał, a nie my jego.. ;) jak przychodził pod drzwi i spał na wycieraczce tak został, ale już po drugiej stronie drzwi.. ;) i tak już jest z nami troszke latek ;) miał około 4 lat gdy go wzieliśmy. Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 zaba czyli przybłęda,porzucana przez kogoś!!!O rany!!!To jesteście naprawde wspaniali,bużka duża i dla was..... :P ,bardzo się ciesze że do was trafił....wdzięczność do końca życia ze strony Mikusia..... Quote
zaba14 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 gugu właściwie nikt go nie porzucił miał dom, wspaniały rpzez 4 lata swojego życia, tuż obok nas.. na tym samym piętrze, drzwi obok.. ale panstwo sprowadzili sobie dużego psa a ze oba stwory to dominatorzy były awantury i było trzeba się jednego pozbyć.. hm.. to ingerencja Mikiego.. jak jestem sama z nim w domu to kombinuje na różne sposoby, a jak już jest sam.. to lepiej aby przeprasowane ubrania nie leżały na łóżku bo zrobiłby z nich sobie legowisko :roll: a u nas pogoda w kratke lało tak :( czarno-biały rudy ;D i żaba przed kompem ;) hahaha a ja dziś brata wyrzuciłam z psem .. jestem WIELKA!! on z nim wychodzi tylko wtedy kiedy nie ma nas w domu ;) tzn. mnie i rodziców.. Quote
gugu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 zaba tzn ze Mikus widuje się ze swoim dawnym dominatorem?Jak naq siebie patrza,jak sie spotkaja,jaka jest ich reakcja? Quote
zaba14 Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 nie nie widuje się ze swoim byłym domownikiem, po roku czasu oddali psa, bo otworzyli sklep nie było nikogo cały dzien w domu a pies szczekał i były skargi.. Quote
gugu Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 To może i dobrze się stało,mam nadzieje ze trafił do dobrego domciu..... :P Quote
coztego Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='zaba14'] Ale fajowe! 8) A dlaczego na zdjęciu przy komputerrze, na monitorze nia ma Dogomanii!? :nono: Czym Ty się zajmujesz? Quote
Majka_Gizmo Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Jeny jaki pluszak z niego przy tych zabaweczkach nie sposob go odroznic :wink: Artysta z niego-znalazł sobie mieciutkie posłanko w tym deszczowym i zimnym dniu :lol: Historia Mikusia smutna-przeszedł biedulka swoje....Jednak mysle,że po tej całej dobroci co otrzymał z Waszej strony juz dawno zapomniał o przykrej przeszłości... Zaba tez prezentuje sie :thumbs: -tylko czemu tyłem :evilbat: ? Pozdrówka :lol: :lol: Quote
zaba14 Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Na monitorku jest ee... FZ (forum zwierzaki) :lol: a czemu tyłem? bo nie lubie swoich fotek :lol: :lol: :lol: Quote
gugu Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 zaba a my dogomaniacy nie lubimy fotek od tyłu... :wink: Nie wiem czy sledzisz temacik kociokwik,tam odbywaja się fajne castingi psiaków do seriali,warto Mikusia tam zgłosic...... :lol: ,super by się zaprezentował..... :P Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 zaba dla ciebie mój psiaczek,nie jest tak fotogeniczny..... :lol: ,nadal na dworzu jest nie do ufocenia..... :roll: zbyt skręcona.... :roll: Quote
zaba14 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 ale śliczna mordeczka.. one są.. przepiękne :oops: Quote
gugu Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 zaba dzieki,ale musze wiecej popracować nad psiorkiem,żeby foty były bardziej odjazdowe.... :wink: Quote
gugu Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 zaba jak on się pieknie prezentuje w plenerze.....cudo!! Widze ze prócz Mikusia jest jeszcze jeden psiaczek..... 8) Quote
zaba14 Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 tak ten piesek na zdjęciach to Sara pies jednej z naszych dogomaniaczek Szarci ;-) śliczna ;-) a to zachowanie mojego psa które próbuje tempić.. tzn. wyganiac go z tego miejsca :-? tylko troszke cieżko nam bo ucieka pod biurko, gdy jakiś kretyn wystrzeli petarde :evil: a przenosząc rudego w inne miejsce wraca jak.. bumernag :( moj biedulek... :( Mam fajniutki filmik w roli Mikiego wiec moge komus wyslac jesli chce, zobaczy jak zachowuje się 13 letni pies :lol: Quote
Recommended Posts