Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zaba14']gugu a ja sądze, że jezeli wezmiesz psa na spacer to fotki będą jeszcze lepsze.. bo będzie baraszkował ;)

zaba masz racje,ale mój szceniaczek na dworku ogląda się tylko za towarzyszem do zabawy,nie ustoi i nie posiedzi w miejscu,lata jak oszalała,a w biegu robione foty to już nie to samo..... :( ,jeszcze troche,podrosnie,może spowaznieje i coś ładnego da się ufocic....twój Mikuś wygląda na starszego..... :lol:

Posted

gugu napisał(a):
,jeszcze troche,podrosnie,może spowaznieje

:lol: Gugu, Skarbie, przypominam Ci, że masz welsha! :lol: Twoja sunia spoważnieje najwcześniej ok. 18-tych urodzin :evilbat:
I tak jest słodziachna mordeczka nietrymowana ;)

Mikuś to jest gigant! Najfajniejszy facet na Śląsku ;)

Posted

coztego no jasne,ja to wszystko wiem,jeszcze roczek został do 18-stych urodzin.... :P , trymowanko się odbywa ale jak widać kiepściuchno nam to wychodzi.... :(
pozdro

Posted

zaba to już poważny gość i tak pozuje.... :roll: ,duża buzka dla Mikusia i niech się dalej tak zdrowo chowa..... :P

A tak na marginesie,to co to jest za rasa,mieszaniec czy coś bardziej wykwintnego? :wink: ,bo ja z rasami psów trochi w tyle.... :(

Posted

gugu napisał(a):
aha....oj udał ci się..... :P

Hi hi Mikuś mógłby powiedzieć "Oj udali mi się Ci moi właściciele" bo to on nas wybrał, a nie my jego.. ;) jak przychodził pod drzwi i spał na wycieraczce tak został, ale już po drugiej stronie drzwi.. ;) i tak już jest z nami troszke latek ;) miał około 4 lat gdy go wzieliśmy.

Posted

zaba czyli przybłęda,porzucana przez kogoś!!!O rany!!!To jesteście naprawde wspaniali,bużka duża i dla was..... :P ,bardzo się ciesze że do was trafił....wdzięczność do końca życia ze strony Mikusia.....

Posted

gugu właściwie nikt go nie porzucił miał dom, wspaniały rpzez 4 lata swojego życia, tuż obok nas.. na tym samym piętrze, drzwi obok.. ale panstwo sprowadzili sobie dużego psa a ze oba stwory to dominatorzy były awantury i było trzeba się jednego pozbyć..

hm.. to ingerencja Mikiego.. jak jestem sama z nim w domu to kombinuje na różne sposoby, a jak już jest sam.. to lepiej aby przeprasowane ubrania nie leżały na łóżku bo zrobiłby z nich sobie legowisko :roll:

a u nas pogoda w kratke lało tak :(

czarno-biały rudy ;D

i żaba przed kompem ;)

hahaha a ja dziś brata wyrzuciłam z psem .. jestem WIELKA!! on z nim wychodzi tylko wtedy kiedy nie ma nas w domu ;) tzn. mnie i rodziców..

Posted

nie nie widuje się ze swoim byłym domownikiem, po roku czasu oddali psa, bo otworzyli sklep nie było nikogo cały dzien w domu a pies szczekał i były skargi..

Posted

Jeny jaki pluszak z niego przy tych zabaweczkach nie sposob go odroznic :wink: Artysta z niego-znalazł sobie mieciutkie posłanko w tym deszczowym i zimnym dniu :lol: Historia Mikusia smutna-przeszedł biedulka swoje....Jednak mysle,że po tej całej dobroci co otrzymał z Waszej strony juz dawno zapomniał o przykrej przeszłości... Zaba tez prezentuje sie :thumbs: -tylko czemu tyłem :evilbat: ?
Pozdrówka :lol: :lol:

Posted

zaba a my dogomaniacy nie lubimy fotek od tyłu... :wink:
Nie wiem czy sledzisz temacik kociokwik,tam odbywaja się fajne castingi psiaków do seriali,warto Mikusia tam zgłosic...... :lol: ,super by się zaprezentował..... :P

Posted

zaba dla ciebie mój psiaczek,nie jest tak fotogeniczny..... :lol: ,nadal na dworzu jest nie do ufocenia..... :roll: zbyt skręcona.... :roll:

Posted

tak ten piesek na zdjęciach to Sara pies jednej z naszych dogomaniaczek Szarci ;-)

śliczna ;-)

a to zachowanie mojego psa które próbuje tempić.. tzn. wyganiac go z tego miejsca :-? tylko troszke cieżko nam bo ucieka pod biurko, gdy jakiś kretyn wystrzeli petarde :evil: a przenosząc rudego w inne miejsce wraca jak.. bumernag :( moj biedulek... :(

Mam fajniutki filmik w roli Mikiego wiec moge komus wyslac jesli chce, zobaczy jak zachowuje się 13 letni pies :lol: