Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aa.. on zawsze jest słodki.. brudny, czysty, pachnący czy smierdzący.. no po prostu Mikuś :lol:

a jak wam się podoba typowy śląski krajobraz? :)

Posted

coś tam grymasił ;)

hihi wiadomo dlaczego :D

ee.. nyna na spodenkach ;)

no i prosze kto nas wczoraj odwiedził :)

wcinała mikusiowatą kości..

..i dalej ją wcinała

a on miał to .. gdzieś :P

Posted

Dawno tu nie zagladalam :oops: ..Sliczne fotki :D ...ale moje psy by tak spokojnie nie lezaly gdyby gosc chcial im zabrac kosc :lol: .Widac,ze goscinny chlopak :D :P

Posted

zaba foty masz odjazdowe,jak ty to robisz,bo ja mam problem ufocić sunie w tak nietypowych sytuacjach,jest tak czujna i nie lubi flesza..... :cry:

Posted

[quote name='gugu']zaba foty masz odjazdowe,jak ty to robisz,bo ja mam problem ufocić sunie w tak nietypowych sytuacjach,jest tak czujna i nie lubi flesza..... :cry:
Gugu, Mikuś to zawodowiec! Lata pracy z obiektywem! Jak Twoja Kika będzie miała tyle lat co Mikuś, to też będzie tak wdzięcznie pozować ;)

Posted

Daga Mikuś gościnny jak panne miał przez dwa tygodnie na głowie ;) to się przyzwyczaił, a ona by mu pokazałą kto rządzi.. ojj tak ;) ale jestem pewna że gdyby to był chłopak to by się pozarły :lol:

gugu Mikuś ogólnie jest fotogeniczny, nie przeszkadza mu flesh, chociaz czasem go już drażnie.. ale on na kazdym zdjęciu wychodzi.. ładnie ;) dlatego ma najwięcej zdjęć w rodzinnym albumie.. on nigdy się nie sprzeciwi ;)

Posted

[quote name='coztego']Mikuś to zawodowiec! Lata pracy z obiektywem! Jak Twoja Kika będzie miała tyle lat co Mikuś, to też będzie tak wdzięcznie pozować ;)

coztego ja nie watpie w to że to zawodowiec,moja to odbiega od Mikusia,dużo pracy przed nia..... :roll:
pozdro