wiq Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mimo wieku Rudy nadal nie odpuszcza:evil_lol: Ot, rudy po prostu:evil_lol: 3mam! Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 zaba14 napisał(a):I A..! i trzymać jutro za mnie kciuki! Mam rozmowę kwalifikacyjną! o 16:40 jak ci poszło?:razz: Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Rozmowy nie było, zadzwonili do mnie rano żebym przyszłe w środę ;) a dziś dostałam tel. z americanosa wiec jutro jade na 2h do tego sklepu, będą mnie sprawdzać? Bo dziwne ze 2h :) Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 To powodzenia. Ja raz zadzwoniłam z oferty pracy,. No a ze szybko kogoś potrzebowali to facet od razu mnie zaprosił i w ten sam dzień przyjechałam. Facet mnie zobaczyl i od razu powiedzial "Nie". I tyle czasu marnowałam, zeby pojechac do Katowic:angryy: Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Pianka napisał(a):To powodzenia. Ja raz zadzwoniłam z oferty pracy,. No a ze szybko kogoś potrzebowali to facet od razu mnie zaprosił i w ten sam dzień przyjechałam. Facet mnie zobaczyl i od razu powiedzial "Nie". I tyle czasu marnowałam, zeby pojechac do Katowic:angryy: Hm.. a gdzie chcesz pracować?? Ja swoje CV poroznosiłam do butików ;) bo w sumie nie wiem co mogę innego robić :lol: Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mi jest obojetne gdzie będe pracowac byle bym dała rade:eviltong: Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 a macie w Łaziskach jakiś sklep gdzie są butiki z ubraniami? Jak tak to tam poroznoś swoje CV ;) Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Sa, ale nie przyjmują. Mają komplet pracowników. Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Pianka napisał(a):Sa, ale nie przyjmują. Mają komplet pracowników. Hm... a mówiłaś że do Katowic jechałaś w sprawie pracy, więc zarezerwuj sobie jeden dzień i jedz do Silesi tam butików jest od groma, poprostu wchodz i pytaj czy szukają pracowników, jeśli w tej chwili nie to i tak zostaw CV ;) Ja zostawiałam w Platanie i w M1 i prawie wszędzie chcieli CV :) Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Taaa żebym ja się jeszcze znała na Katowicach. Ja wiem tylko gdzie Spodek jest. No i oczywiscie dworzec. Nie wiem gdzie te sklepy o których piszesz:oops: Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Pianka napisał(a):Taaa żebym ja się jeszcze znała na Katowicach. Ja wiem tylko gdzie Spodek jest. No i oczywiscie dworzec. Nie wiem gdzie te sklepy o których piszesz:oops: Nie wiesz gdzie jest Silesja? :cool3: to największy sklep na śląsku :evil_lol: i jest przed spodkiem :P 840 chyba staje obok tego sklepu nawet, nie da się go przeoczyć :P Quote
Pianka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Pod Spodek to ja moge pójśc piechty. A od której strony to jest? Bo się jeszcze zgubie:evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Hm... to nie jest aż tak daleko od spodka, ale ja nie wiem czy da się bezpośrednio od niego tam dojść, bo sklep jest przy autostradzie :) Gdybyś jechała 840 czy 6 od strony Zabrza czy Rudy Śl. to sklep jest po lewej stronie :) pisze silesja i chyba także pisze saturn. Quote
zaba14 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Chłodniej się u nas zrobiło ;) i Mikus znacznie się ożywił ;) biega po łąkach i łapie różne zapachy od których strasznie trudno go odciągnąć ;) Poza tym na balkonie mamie pogryzł kwiatki :eviltong: Quote
zaba14 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Sznaucer nazywa się Dero i ma trafić do mnie na tymczas ;) Quote
nathaniel Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 zaba14 napisał(a):Sznaucer nazywa się Dero i ma trafić do mnie na tymczas ;) aaahhha :) Quote
BORA Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://images29.fotosik.pl/9/b07c16c506289414med.jpg Śliczne zdjęcie :loveu: Jak rozmowa? Quote
zaba14 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dziś jadę na rozumowe na 18:40 została przeniesiona... Byłam też w innym sklepie na niby jakiejś próbie na 2h z dwiema innymi dziewczynami, bez sensu.. wejść do sklepu i obsługiwać klientów jak sie nie wie co gdzie jest, nie zna sie rozmiarów itd. no i oczywiście to nie koniec, bo trzeba przyjść znów na 2h aby inna zmiana nas oceniała.. a jak zmian byłoby 4 to co? 2hx4? :angryy: genialne.. normalnie genialne.. dobrze, ze dziś to normalna rozmowa z pracodawcą... poza tym coraz bardziej chce mi się stąd wyjechać.. może się uda za miesiąc, będę szczęśliwa.. Quote
zaba14 Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Było dużooo ludzi, jak mnie przyjmą to zadzwonią w poniedziałek... Pytania beznadziejne, po co pytać o moją rodzinę i z kim mieszkam? :roll: Dziś odwiedziła nas Lucy* Mikuś był strasznie niegrzeczny i jakiś niedostepny, na codzien się tak nie zachowuje, obszczekał Lucyne i nawet podejść nie chciał, a jak warczał :angryy: z tym, że Lucy wcale się go nie boi :evil_lol:bo niby czego :lol: Quote
zaba14 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 ale nie Miki on nie ugryzie :lol: miał jakiś dziwny dzień, wieczorem już był wesoły skakał i w ogóle, a na drugi dzień dawał się głaskać dzieciom.. ;) Quote
Recommended Posts