Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmowy nie było, zadzwonili do mnie rano żebym przyszłe w środę ;) a dziś dostałam tel. z americanosa wiec jutro jade na 2h do tego sklepu, będą mnie sprawdzać? Bo dziwne ze 2h :)

Posted

To powodzenia.
Ja raz zadzwoniłam z oferty pracy,. No a ze szybko kogoś potrzebowali to facet od razu mnie zaprosił i w ten sam dzień przyjechałam. Facet mnie zobaczyl i od razu powiedzial "Nie". I tyle czasu marnowałam, zeby pojechac do Katowic:angryy:

Posted

Pianka napisał(a):
To powodzenia.
Ja raz zadzwoniłam z oferty pracy,. No a ze szybko kogoś potrzebowali to facet od razu mnie zaprosił i w ten sam dzień przyjechałam. Facet mnie zobaczyl i od razu powiedzial "Nie". I tyle czasu marnowałam, zeby pojechac do Katowic:angryy:

Hm.. a gdzie chcesz pracować??
Ja swoje CV poroznosiłam do butików ;) bo w sumie nie wiem co mogę innego robić :lol:

Posted

Pianka napisał(a):
Sa, ale nie przyjmują. Mają komplet pracowników.

Hm... a mówiłaś że do Katowic jechałaś w sprawie pracy, więc zarezerwuj sobie jeden dzień i jedz do Silesi tam butików jest od groma, poprostu wchodz i pytaj czy szukają pracowników, jeśli w tej chwili nie to i tak zostaw CV ;)

Ja zostawiałam w Platanie i w M1 i prawie wszędzie chcieli CV :)

Posted

Taaa żebym ja się jeszcze znała na Katowicach. Ja wiem tylko gdzie Spodek jest. No i oczywiscie dworzec.
Nie wiem gdzie te sklepy o których piszesz:oops:

Posted

Pianka napisał(a):
Taaa żebym ja się jeszcze znała na Katowicach. Ja wiem tylko gdzie Spodek jest. No i oczywiscie dworzec.
Nie wiem gdzie te sklepy o których piszesz:oops:

Nie wiesz gdzie jest Silesja? :cool3: to największy sklep na śląsku :evil_lol: i jest przed spodkiem :P 840 chyba staje obok tego sklepu nawet, nie da się go przeoczyć :P

Posted

Hm... to nie jest aż tak daleko od spodka, ale ja nie wiem czy da się bezpośrednio od niego tam dojść, bo sklep jest przy autostradzie :)

Gdybyś jechała 840 czy 6 od strony Zabrza czy Rudy Śl. to sklep jest po lewej stronie :) pisze silesja i chyba także pisze saturn.

Posted

Chłodniej się u nas zrobiło ;) i Mikus znacznie się ożywił ;) biega po łąkach i łapie różne zapachy od których strasznie trudno go odciągnąć ;)

Poza tym na balkonie mamie pogryzł kwiatki :eviltong:

Posted

Dziś jadę na rozumowe na 18:40 została przeniesiona...

Byłam też w innym sklepie na niby jakiejś próbie na 2h z dwiema innymi dziewczynami, bez sensu.. wejść do sklepu i obsługiwać klientów jak sie nie wie co gdzie jest, nie zna sie rozmiarów itd. no i oczywiście to nie koniec, bo trzeba przyjść znów na 2h aby inna zmiana nas oceniała.. a jak zmian byłoby 4 to co? 2hx4? :angryy: genialne.. normalnie genialne.. dobrze, ze dziś to normalna rozmowa z pracodawcą... poza tym coraz bardziej chce mi się stąd wyjechać.. może się uda za miesiąc, będę szczęśliwa..

Posted

Było dużooo ludzi, jak mnie przyjmą to zadzwonią w poniedziałek...
Pytania beznadziejne, po co pytać o moją rodzinę i z kim mieszkam? :roll:

Dziś odwiedziła nas Lucy* Mikuś był strasznie niegrzeczny i jakiś niedostepny, na codzien się tak nie zachowuje, obszczekał Lucyne i nawet podejść nie chciał, a jak warczał :angryy: z tym, że Lucy wcale się go nie boi :evil_lol:bo niby czego :lol:

Posted

ale nie Miki on nie ugryzie :lol: miał jakiś dziwny dzień, wieczorem już był wesoły skakał i w ogóle, a na drugi dzień dawał się głaskać dzieciom.. ;)