zaba14 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 asiunia napisał(a):Hej! No ladnie Lucy bedzie foch jak nic:shake::eviltong: Mikus piekny jak zawsze:loveu: hehe :lol: Lucyna obiecala zdjecia dzis jak tylko wyjdzie z lozka, juz wiemy co ona robi w sobote... spi...:roll: :lol: Quote
psiuroszczura Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Siemka! Debiutuję na Twoim topiku Żabko, ale czytam czasami. ;) Zmartwiła mnie jedna rzecz i pisze to tu, bo macie chyba podobny problem co ja... Nie wiem, co się dzieje, czy to "coś w powietrzu" jest nie tak, ale i mój pies i pies dziadków TZ-ta i pies rodziców TZ-ta mają biegunki i wymiotują, a tu jeszcze czytam, że Wasze psy mają podobne problemy.. Wiecie może coś o tym, może jakiś wirus się roznosi po sląsku. Maks i pozostałe wymienione psy mają te objawy od tygodnia i jakoś leki nie specjanie skutkują (psy są w różnym wieku, od 3 lat, do 14-stu). Jakaś grypa żołądkowa, czy co?! :roll: Robiłam maksowi głodówke, ale nic z tego... Martwi mnie to trochę... :roll: Quote
zaba14 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Hej! Miło Cie "widziec" :) Być moze masz racje... :roll: nie mam pojecia, u nas wyglada to tak, ze Miki raz zalatwia sie normalnie, a na drugi dzien ma biegunke i wymiotuje trawa i piana żółtą.. poki co jest w porzadku od wczoraj, wiec się nie bede martwic, czeka nas i tak wizyta za kilka dni, bo trzeba isc po pigulki wiec zapytam weta czy cos w powietrzu nie wisi, bo to dosc dziwne. Dzięki ze dałas mi znac :) Wydrap Maksa ode mnie ;) Quote
Lucy* Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria'] ale piękna jest :loveu: :loveu: :loveu: a dziękuję :p :buzi: Quote
Lucy* Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 zaba14 napisał(a):hehe :lol: Lucyna obiecala zdjecia dzis jak tylko wyjdzie z lozka, juz wiemy co ona robi w sobote... spi...:roll: :lol: To jakieś pomówienia :placz: :evil_lol: jak zobaczysz jak ładnie sfotografowałam Twoje dołeczki to odwołasz to wszystko :-x :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No i fotecki :multi: Mikuś w kubraczku :p Ania w kubraczku :p Sarka dwie doopki :evil_lol: nadbiegam !!! sznupę ja sznupiemy oboje :lol: prawie tacy sami :razz: zdejmijcie mi ten piiiiiiii kaganiec :evil_lol: już się nie boję Sarki :loveu: lubię takie otwarte przestrzenie !! moje dwie Kochane Dziewczyny :loveu: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 zaborzańskie widoczki..... no chodź Malutki :cool3: tylko mnie nie wrzuć do jej paszczy :shake: ;) Mikuś , Ania i jej słodkie dołeczki :loveu: nikt nie chciał zapozować :diabloti: ALEŻ PIĘKNY SPACEREK CZY NIE ?? !! Quote
Kati Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale mieliście ajny spacerek. Psiaki się wybiegały, ale czemu Sara w kagańcu? Chyba SM nie przychodzi na takie tereny. Quote
Lucy* Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kati napisał(a):Ale mieliście ajny spacerek. Psiaki się wybiegały, ale czemu Sara w kagańcu? . Bo Sara lubi nogawki Żaby :evil_lol: a Ania miała takie ładne spodnie .. szkoda by było :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Lucy* napisał(a):Bo Sara lubi nogawki Żaby :evil_lol: a Ania miała takie ładne spodnie .. szkoda by było :evil_lol: :evil_lol: Oj tam... Sarcia wtedy nie chciala zebym sie do niej przytulała ;) nogawki tez mi nie rozszarpała, dała delikatnie do zrozumienia ze rece mam trzymac przy sobie :eviltong: juz dawno temu jej to wybaczylam ;) kobieta ma charkter no :P Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ah ten ogon :loveu: :loveu: i mina Mikusia na tym zdjęciu, gdzie Ania chce go do paszczy Sary wrzucić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cudne, cudne, cudne http://img85.imageshack.us/img85/5584/tndsc00025ww9.jpg Aniu, bardzo ladnie Ci w kubraczku :evil_lol: Kurcze, tam zywej duszy nie ma :o Oprocz was oczywiscie :p Quote
zaba14 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 anetta napisał(a):Cudne, cudne, cudne http://img85.imageshack.us/img85/5584/tndsc00025ww9.jpg Aniu, bardzo ladnie Ci w kubraczku :evil_lol: Kurcze, tam zywej duszy nie ma :o Oprocz was oczywiscie :p Aneta to miejsce ktore jest na zacytowanym przez Ciebie zdjeciu jest praie zawsze puste, tam zadko mozna spotkac kogos z psem, a samego? wogole :) fajne miejsce jak suczka ma cieczke ;) nie trzeba odganiac sie od psow :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Mikuś,a czemu sie chowasz? :shake: Śliczne :loveu: Quote
Mysia_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Aniu, to pola u Ciebie na Zaborzu? :cool3: Quote
zaba14 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Gonia Mikus sie chowa bo wstydliwy z niego chłopak ;) Mysia tak to są pola na Zaborzu :P Quote
tusia. Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Śliczny ten Twój pieś! Daj nowe fotki:mad:! Quote
Nicka* Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Twój Mikuś jest bardzo podobny do mojego psa... :crazyeye: http://img145.imageshack.us/img145/3374/dscn1364gx8.jpg Quote
zaba14 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Hihi rzeczywiscie! nawet to samo spojrzenie Miki robi czasem :diabloti: :diabloti: Dostalam zdjecia z studniowki :) wiec wklejam :P Moja klasa ;) http://img267.imageshack.us/img267/9979/zmfe0.jpg i z partnerami http://img407.imageshack.us/img407/7911/zm1zl6.jpg no i moje złotko ;) Quote
BORA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Macie tak mało osób w klasie czy sporo nie przyszło na studniówkę? No i jak przygotowania do matury? :evil_lol: :eviltong: Quote
anetta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ehhh, pomarzyc moge o takim miejscu :rolleyes: Wspanialy teren. No wlasnie, strasznie duuzo was w tej klasie:evil_lol: Quote
zaba14 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Przygotowania do matury marne ;) Hm... w klasie jest nas chyba 26 albo 27 ;) wiec sporo osob nie bylo.. :roll: Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 zaba14 napisał(a):Przygotowania do matury marne ;) Hm... w klasie jest nas chyba 26 albo 27 ;) wiec sporo osob nie bylo.. :roll: ha, ha, to ty nawet nie wiesz ile was w klasie jest :diabloti: Quote
Recommended Posts