Aleks89 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Teraz wyrosną jej długie kłaki ,płetwy zamiast łapek i będziesz mieć niufa :lol: Quote
zaba14 Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 Hej :) Wolny dzień zaczełam dziś o pobudce o 6 nad ranem i pojechałam z psem nad ocean, bo pogoda o tej godzinie jest piękna, cisza i spokój ... :) chociaż i tak mijałam sporo ludzi spacerujących i biegających o tej porze :) ale powietrze pięknie pachnie o tej porze... :) no to trochę fotek bo dawno nie robiłam i wyszłam z wprawy :) Quote
Aleks89 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 http://imageshack.us/a/img43/7053/x9zt.jpg Tititi kolczateczka:evil_lol: Quote
natija Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 http://imageshack.us/a/img43/7053/x9zt.jpg tititit oczy jak wymalowane:loveu:;) Quote
zaba14 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 [quote name='Aleks89']http://imageshack.us/a/img43/7053/x9zt.jpg Tititi kolczateczka:evil_lol: Tiriri Niestety ;) mam naderwaną prawą rękę i wystarczy że męczę się w pracy :/ a chcąc odciążyć chorą rękę , robiłam wszystko co umiałam lewą i... lewa mi siadła ;] pisałam że kolczatkę posiadam i tylko w ostateczności ją użyję.. przyszedł taki czas ;) ręce mi się podleczą to wrócimy do zwykłych obróż czy szelek ;) Quote
Aleks89 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Nie musisz się tłumaczyć.Ja kocham kolczatki:lol: Quote
zaba14 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Ja nie :P są paskudne :) ale skuteczne :] Miya ma już świetną kondycje :) rano biegała z swoim panem jakieś 6km :) później była ze mną na krótkim spacerku powiązanym z pływaniem plus minus 5 km ... a że słońce zaszło, zrobiło się chłodniej to wziełam ją na rower 10km szybkim tempem plus trochę pływała i.... właśnie szaleje w domu :/ czasem mam wrażenie że jeśli ma mało ruchu to jest grzeczna, a jak więcej to dostaje głupawki :) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja tez odnosze takie wrażenie przy moich psach: im więcej ruchu, tym więcej głupawki... Jak to jest? pzdr. Quote
zaba14 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Tez tego nie rozumie ;) a dzis jest jakas dziwna i nie swoja nie wiem o co jej chodzi ;) wczoraj caly dzien lalo wiec byla w domu, dzis swieci sloneczko ale i tak pol dnia spedzila na ogrodku z tesciowa ;p wrocilam dopiero z pracy i najpierw musze posprzatac lazienke a potem pomysle co zrobie z kundlem ;) Quote
zaba14 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='natija']pewnie chce na rowerek:evil_lol:[/QUOTE] I była :) 10,5km :) Mój TZt nadał takie tempo że głupia Miya pruła do przodu za nim jak głupia, aż miałam wrażenie że jej język w szprychy wejdzie ;) i zero przerwy, ale przynajmniej godzina i byliśmy w domu :P Quote
natija Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 ale bedzie dopiero umiesniona po tych rowerowych wyczynach:) Quote
YxNinaxY Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 zaopatrzcie się w molosa, godzinny spacer i pies przesypia resztę dnia :evil_lol: przynajmniej w momencie kiedy jest ciepło i spacer na prawdę męczy. Quote
motyleqq Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='zaba14']O nie ;) za duzo by zjadal ;)[/QUOTE] zawsze tym molosem może być np buldog angielski :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Patrzac na jego wage to watpie aby jadl malo ;) poza tym Miyi by nie dogonil i czy taki pies przejdzie bez problemu 15 km? ;) nie wiem ale jak dla mnie to troche przerasowione sa ;) ew. Czilke moglabym sobie dokupic ;) miya nie widzi konkurencji w malych psiakach a taki malich poradzilby sobie na dlugich spaceracj a jak nie to pod pache i idziemy dalej hehe ;) tylko watpie aby TZt chcial takiego psa wyprowadzac ;(( Quote
natija Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 moj TZ tez tak mowil"tylko duzy,bo z malym napewno nie bedzie wychodzil" a teraz chodzi ze mna czasem;) moja Bebe tez mala,ale kondycje to ona ma,rower nie robi dla mniej problemu i dzielnie biegnie;) Quote
zaba14 Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Czasem idzie z wami? ;) moj sam wychodzi z Miya ;) i codziennie bierze ja na bieganie ;) i ozdobki ani malutkie psy nie sa w jego guscie ;) a jednak co dwa psy to dwa psy ... ;) za duzo obowiazkow ;) Quote
motyleqq Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 heh, mój na początku po wzięciu małego mówił, że to bez różnicy, na spacer bierze się dwa na raz i wychodzi na to samo... ale czas trochę to zweryfikował, bo psy spacery mają oddzielne i na razie tak pozostanie, także obowiązki się jednak podwoiły ;) Quote
zaba14 Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Jeśli miałabym mieć drugiego psa i to tak małego to na pewno przy TZcie spacery byłyby osobno, z tego względu że jak spotyka się z znajmym aby wyprowadzić psy to raczej nie narażałabym kilku kg psa na starcie z agresywnym stafordem ;) on akceptuje tylko Miye, a ona go uwielbia wiec nie byłoby możliwe aby zrezygnować z tej znajomości ;) no i taki chi mimo że dałby rade aktywnie żyć, to tempa przy bieganiu TZtowi nie dałby rady ;) a on w sumie nawet by nie wziął 2 psów na raz do biegania, jak czasem nasza sunia doprowadza go do szału :P :P ale w sumie to nie chce miec drugiego psa w domu :) jeden wariat wystarczy :P Quote
Recommended Posts