Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleks89 napisał(a):
Bo on chciał ,ale sie bał :diabloti:To zrobiłem klik i przełamał strach:evil_lol:

Jak kolega 3-miesięczną Hexoliną kliknął do wody to mnie wryło, dopiero jak chyba trzeci raz dopłynęła do brzegu zdołałam się ruszyć, złapałam psa i wrzuciłam koledze do samochodu :diabloti:. Od tamtej pory sucz każdy zbiornik wodny zalicza :p.

Witam się i tu po długiej przerwie :)

Posted

Bo wiele psów potrzebuje takiego kopa do działania:diabloti:
A najlepiej to przejść na drugą strone rzeczki i iść ,piesek panikuje drze sie ,piszczy ,wyje ,wskakuje do wody i nagle ją lubi :evil_lol:

Posted (edited)

Wydawało mi się ze ciężej psa nauczyć wskakiwać do wody niż po prostu pływać... :) po powrocie do domu z tej wycieczki poszłam z Miyą nad ocean i ona ani myślała aby pływać :D dochodziła do momentu gdy był grunt i koniec :D już nawet z nią weszłam, wziełam na ręce i pokazywałam :D że ona potrafi pływać.. ale jednak nie zrozumiała :P :P dziś za to znów przełom :P pływa w oceaniem ale dość... dziwnie :D bo póki jest grunt to ona biegnie i skacze (!) i gdy grunt się kończy to ostatni podskok i płynie... no ale... chociaż próbuje :)))) zaraz wrzucę filmik :P

edit:
Miyi zajęcze skoki :)
[video=youtube;-dXZMKXCxCk]http://www.youtube.com/watch?v=-dXZMKXCxCk&feature=youtu.be[/video]

Edited by zaba14
Posted

Arni do pierwszej wody wpadł z kopa :diabloti: O bosze, jaka panika była :evil_lol:
Byliśmy jakiś czas temu nad jeziorem, wspólnie pływaliśmy i od tamtej pory pokochał wodę. Tylko on chce pływać ze mną, sam na głęboką wodę nie wejdzie. Jetsan tak samo, chociaż kiedyś za kaczką poleciał do wody i głębokość nie była problemem :evil_lol:

Posted

Psy tak często właśnie skaczą, skaczą a po chwili dopiero płyną, mój Lastecki też tak robił (jak kilka razy zdarzyło mu się płynąć :P), Rasta Onomato_Pei tak samo ciągle skacze :lol:

Posted

Hunter w tamtym roku pływał bez problemu w tym dochodzi do granicy gruntu i się wycofuje. czekam na cieplejsze dni, biorę strój i idę pływać z kundlem :diabloti: