Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hello, kopę lat ::D
u was zdjęcia jak zawsze super :) Piękne te nadmorskie tereny. Wyściskaj ode mnie Mijkę.
Fajnie by się było na jakiś spacer wspólny wybrać, ale chyba mam do ciebie troszkę daleko :PP

Posted

Olek czerwony dywan rozwijaj :P

[quote name='Patikujek']Hello, kopę lat ::D
u was zdjęcia jak zawsze super :) Piękne te nadmorskie tereny. Wyściskaj ode mnie Mijkę.
Fajnie by się było na jakiś spacer wspólny wybrać, ale chyba mam do ciebie troszkę daleko :PP[/QUOTE]
No troszkę daleko :P ponad 2 tys. km :D al bo 3 :) nie pamiętam hehe:P jak będę na dłużej w Zabrzu to dam znać ;) bo gdy latam na 3-4 dni to czasu nie mam na nic :( doba jakaś za krótka się wydaje ;)
Miya wyściskana :)
widziałam kiciusia fajny :P to Norweski leśny? :)

Posted

TTB a masz galerie? :) pochwal się ;)
Byłam dziś z Miya na rowerku, ona troche się zmęczyła, ja niestety jestem ledwooo żywa :) z tym że ja nadal odczuwam wyprawę a pies się zregenerował :) przy okazji Miya schłodziła się w oceanie więc było jej na pewno lepiej niż mi :)

no nic... a teraz jeszcze muszę iść skosić trawę ;((

Posted

Tylek to mnie bolal od roweru mojego TZta ale teraz jechalam innym i siodelko mimo ze brzydsze to bardzo wygodne :) nogi mnie bolaly ale zakwasow nie mam ;)

Posted

Z moja suką nie jest do końca tak żle :P psów nie lubi, ale jednak w niektórych się zakochuje :)

[video=youtube_share;4Q9q5-aftAk]http://youtu.be/4Q9q5-aftAk[/video]