zaba14 Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Trochę fotek :) ktoś kiedyś pisał, że Miya przytyła :) Quote
YxNinaxY Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 uwielbiam jej sposób trzymania piłeczki w zębach :loveu: Quote
zaba14 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 No tak Miya ma swoją metodę :P 25 maja mineły już 4 lata od kiedy Mikuś hasa po zielonych łąkach, a ja nadal lecąc do PL mam wrażenie że on jest w mieszkaniu :( Quote
anetta Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 :glaszcze::calus: Biega się razem z Kają i innymi futrami. Quote
zaba14 Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 Dokladnie, ale dzis przegladajac jego zdjecia zachcialo mi sie plakac... A myslalam ze juz moge go normalnie wspominac... Aaa odebralam auto z warsztatu jeden dzien bez samochodu to jak bez reki ... :) Quote
Besti Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='zaba14'] Aaa odebralam auto z warsztatu jeden dzien bez samochodu to jak bez reki ... :)[/QUOTE] Też tego zaznałam ostatnio:angryy: Skończyło się na mozolnej komunikacji miejskiej wrrr Dzisiaj widziałam męskiego klona Mijki, fajny taki, tylko ona przy nim pewnie wyglądałaby jak brat:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mnie zawsze robi się pod oczami mokro, gdy wspominam moje psiaki i kociaki za TM... zycie... pzdr. Quote
zaba14 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Besti a co taki malutki był? :) ja ostatnio widziałam szczeniaka staffika i oczywiście się rozpłynełam :P teraz się nie dziwie że każdy do Miyi cmokał jak była mała :) Asiaczek a no tak każdy zwierzak zapada głęboko w serduchu .... obśliniony czubek :) Quote
Besti Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='zaba14']Besti a co taki malutki był? :) [/QUOTE] Bidny jakiś, Miya trochę bardziej "rozbudowana" a tamten miał tylko łeb wielki ;) Fajna Miya z fajną piłką:loveu: Quote
zaba14 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Zdjecia to co innego ona schudla i wyglada tez biednie ;)) talie ma ale jakos tak srednio mi sie podoba hehe w zime za to miala oponke ;)) Quote
zaba14 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Byłam na spacerku to zrobiłam dla Ciebie zdjęcie z góry :D na mojego charta :)) wysuszyła mi się trochę, ale to dlatego że teraz ma bardzo dużo rozrywki, nie to co w zimie ;) fajnie by było gdyby mięsni dostała, ale ja nie mam parcia na takie rzeczy ;) żeby było tego jeszcze mało to Miya musiałą trochę wody wydobyć :P a to z wczoraj z wypadu na miasto ;) no to co idziemy ;) Quote
FredziaFredzia Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nie jest aż taka chuda, fajną figurkę ma! Quote
zaba14 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Ona przede wszystkim to ma ładną klate jak dla mnie :) Quote
Amber Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jaka czysta woda... Aż ma się człowiek ochotę napić :evil_lol: Quote
zaba14 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 To prawda woda jest naprawdę w Irlandii czysta :) szkoda ze taka zimna :P Quote
zaba14 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 do wody wchodzila od zawsze :) ale ma problem gdy sie grunt kończy ;) niestety jeszcze się boi ale jeśli taka pogoda będzie częściej to się nauczy ;) troche panikuje, bo ostatnio woda jej wpadła do ucha i nie miała dna :D a głupia zaczeła się trzepać i troche podtapiać :D jak patyk jest za daleko to głupia drze ryja.. :) szybko sie poddaje wiec daje nurka po kamień ;) no ale może się nauczy :P dziś chwile pływała ale gdybym nie weszła do wody to by nie podeszła/podpłyneła (jesli trzy machy nogami można zaliczyć do pływania haha) Quote
Asiaczek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ale patyczek i ile radochy na pyszczku:) http://imageshack.us/a/img692/6893/dsc1055ll.jpg pzdr. Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 A rzucałaś jej kija tak kawałek po kawałku ,żeby musiała sobie wejść 2kroki ,3-4-5-6 tam gdzie nie ma gruntu?Bo Kaja tak zczaiła ,że da się pływać :P Quote
zaba14 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 No oczywiście że tak :) ale ona to panikara jest :D chyba że byłby inny pies to wtedy nie patrzy tylko leciiii bo to jej patyk :) ale ona już raczej nie nadaje się na zabawe z innymi psami :P Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 To widocznie nie będzie pływakiem:lol: Lucas debil dłuuuugo się zastanawiał czy wchodzenie dalej jak po łokcie jest bezpieczne więc dostał kopa i polubił wodę:diabloti::evil_lol:Co teraz się na mnie mści ,bo robi z siebie blabladora i kładzie się w każdej kałuży,rowie itd.A jak wyczuje jezioro to leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci i słychać tylko chlast jak wskakuje na bombe:lol: Quote
zaba14 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Zazdroszcze :P tym bardziej , że tyle u nas wody :P Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 No jest czego:diabloti:Idziesz rano odlać psy i zaraz wychodzisz ,a słodki piesek wyczuł dół z wodą i kładzie się w nim po szyje ,po czym zostaje sam w domu i wciera Ci to w łóżko:lol: Quote
Recommended Posts