Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak Miya ma swoją metodę :P

25 maja mineły już 4 lata od kiedy Mikuś hasa po zielonych łąkach, a ja nadal lecąc do PL mam wrażenie że on jest w mieszkaniu :(

Posted

Dokladnie, ale dzis przegladajac jego zdjecia zachcialo mi sie plakac... A myslalam ze juz moge go normalnie wspominac...

Aaa odebralam auto z warsztatu jeden dzien bez samochodu to jak bez reki ... :)

Posted

[quote name='zaba14']
Aaa odebralam auto z warsztatu jeden dzien bez samochodu to jak bez reki ... :)[/QUOTE]

Też tego zaznałam ostatnio:angryy: Skończyło się na mozolnej komunikacji miejskiej wrrr

Dzisiaj widziałam męskiego klona Mijki, fajny taki, tylko ona przy nim pewnie wyglądałaby jak brat:evil_lol:

Posted

Besti a co taki malutki był? :)
ja ostatnio widziałam szczeniaka staffika i oczywiście się rozpłynełam :P teraz się nie dziwie że każdy do Miyi cmokał jak była mała :)

Asiaczek a no tak każdy zwierzak zapada głęboko w serduchu ....

obśliniony czubek :)

Posted

[quote name='zaba14']Besti a co taki malutki był? :)
[/QUOTE]

Bidny jakiś, Miya trochę bardziej "rozbudowana" a tamten miał tylko łeb wielki ;)

Fajna Miya z fajną piłką:loveu:

Posted

Byłam na spacerku to zrobiłam dla Ciebie zdjęcie z góry :D na mojego charta :)) wysuszyła mi się trochę, ale to dlatego że teraz ma bardzo dużo rozrywki, nie to co w zimie ;) fajnie by było gdyby mięsni dostała, ale ja nie mam parcia na takie rzeczy ;)

żeby było tego jeszcze mało to Miya musiałą trochę wody wydobyć :P

a to z wczoraj z wypadu na miasto ;)

no to co idziemy ;)

Posted

do wody wchodzila od zawsze :) ale ma problem gdy sie grunt kończy ;) niestety jeszcze się boi ale jeśli taka pogoda będzie częściej to się nauczy ;) troche panikuje, bo ostatnio woda jej wpadła do ucha i nie miała dna :D a głupia zaczeła się trzepać i troche podtapiać :D jak patyk jest za daleko to głupia drze ryja.. :) szybko sie poddaje wiec daje nurka po kamień ;) no ale może się nauczy :P dziś chwile pływała ale gdybym nie weszła do wody to by nie podeszła/podpłyneła (jesli trzy machy nogami można zaliczyć do pływania haha)

Posted

A rzucałaś jej kija tak kawałek po kawałku ,żeby musiała sobie wejść 2kroki ,3-4-5-6 tam gdzie nie ma gruntu?Bo Kaja tak zczaiła ,że da się pływać :P

Posted

No oczywiście że tak :) ale ona to panikara jest :D chyba że byłby inny pies to wtedy nie patrzy tylko leciiii bo to jej patyk :) ale ona już raczej nie nadaje się na zabawe z innymi psami :P

Posted

To widocznie nie będzie pływakiem:lol: Lucas debil dłuuuugo się zastanawiał czy wchodzenie dalej jak po łokcie jest bezpieczne więc dostał kopa i polubił wodę:diabloti::evil_lol:Co teraz się na mnie mści ,bo robi z siebie blabladora i kładzie się w każdej kałuży,rowie itd.A jak wyczuje jezioro to leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeci i słychać tylko chlast jak wskakuje na bombe:lol:

Posted

No jest czego:diabloti:Idziesz rano odlać psy i zaraz wychodzisz ,a słodki piesek wyczuł dół z wodą i kładzie się w nim po szyje ,po czym zostaje sam w domu i wciera Ci to w łóżko:lol: