Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, że się morda podoba :)
Wziełam ją dziś na spacer :) pojechałyśmy na plaże, ale nas wywiało wręcz chodzić się nie dało :/ ale czego się nie robi dla ukochanego psa... ;]]] na całe szczęście nikt się nie oburzył o biegającego luzem staffiora, a jedynie wszyscy się uśmiechali i obserwowali jak Miya biega za piłką tam i z powrotem ;) spotkaliśmy 3 labki i tylko jeden był na tyle nie uprzejmy że nie dość że przylazł to chciał kopulować moją sukę... więc go przegoniła :D bo kto to widział wchodzić psu na grzbiet... :) ale spacer udany ;) a teraz wracam do rzeczywistości.. nudnej .. czyli obiad, sprzątanie .. brrr.. :/

Posted

[quote name='zaba14']Fajnie, że się morda podoba :)
Wziełam ją dziś na spacer :) pojechałyśmy na plaże, ale nas wywiało wręcz chodzić się nie dało :/ ale czego się nie robi dla ukochanego psa... ;]]] na całe szczęście nikt się nie oburzył o biegającego luzem staffiora, a jedynie wszyscy się uśmiechali i obserwowali jak Miya biega za piłką tam i z powrotem ;) spotkaliśmy 3 labki i tylko jeden był na tyle nie uprzejmy że nie dość że przylazł to chciał kopulować moją sukę... więc go przegoniła :D bo kto to widział wchodzić psu na grzbiet... :) ale spacer udany ;) a teraz wracam do rzeczywistości.. nudnej .. czyli obiad, sprzątanie .. brrr.. :/

Żaba a z jakiej ona jest hodowli?chciałabym tak umaszczonego staffika właśnie..

Posted

Rinuś a Ty chcesz staffika? :)
Miya jest z IRL hodowli, zresztą kiepskiej :) tutaj inne zasady niż w PL są ;) aby szczeniak miał papiery rodzice nie muszą być wystawiani, muszą mieć tylko rodowód i to wszystko ;] poza tym hodowla kojcowa, kilka ras... kiepsko ;) no i nie mają strony internetowej...

kilka fotek z dzisiejszej plaży, jakość z telefonu bo nie byłam w stanie wziąć aparatu ;)

Posted

[quote name='zaba14']
(...)
pojechałyśmy na plaże, ale nas wywiało wręcz chodzić się nie dało :/ ale czego się nie robi dla ukochanego psa... ;]]] na całe szczęście nikt się nie oburzył o biegającego luzem staffiora, a jedynie wszyscy się uśmiechali i obserwowali jak Miya biega za piłką tam i z powrotem ;) ooo... to całkiem inaczej niż na naszych plażach ...

http://imageshack.us/a/img72/9566/img0128vp.jpg
Pięknie tam macie :)

Posted

[quote name='zaba14']Niestety miałam dwie nie miłe sytuacje w sprawie luzno biegającego psa... :/ który biega za piłką i na nikogo nie zwraca uwagi :[[[ i nasłano na nas policje :([/QUOTE]
oooo.... to zupełnie jak w Polsce.. tylko tu nasyłają straż miejską. :roll:

Posted

Tak, w przyszłości chciałabym staffika :) nie jest to duży pies, charakterem by mi pasował, psiak raczej do sportu jakiegoś :) tylko pod tym względem jestem mega wybredna co do koloru :diabloti: miałby być taki jak Miya :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']oooo.... to zupełnie jak w Polsce.. tylko tu nasyłają straż miejską. :roll:[/QUOTE]

Na mnie nikogo nie nasyłają:diabloti:Bo przeca Szarik,Cywil i Rin tin tin są taaaaaaaaaaaaakie mądre i przyjazne ,że nikomu nie przeszkadzają:diabloti::evil_lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Na mnie nikogo nie nasyłają:diabloti:Bo przeca Szarik,Cywil i Rin tin tin są taaaaaaaaaaaaakie mądre i przyjazne ,że nikomu nie przeszkadzają:diabloti::evil_lol:

bo nie miałeś mnie za sąsiadkę :diabloti: