Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']ale o co Ci chodzi?:crazyeye::p ja do Miyi wpadam od zawsze:eviltong:[/QUOTE]

o... dokładnie ;) najpierw długo odwiedzałaś Mikiego, teraz przyszła pora na Miye ...
swoją drogą 4 dni poświeciło słońce, a to za długo na Irlandię :/ od wczoraj i dziś mam wolne i co?? no właśnie wczoraj deszcz a dziś tak pochmurno że nic się nie chce :/ o 6 idziemy na spacer z sunią staffika ;) mam nadzieje że dziewczyny się nie pokłócą ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj ogladalam program o wyspach polozonych 45 km od Wielkie Brytanii gdzie jest zupelnie inny klimat, duzo slonca, nawet palmy rosna;) Wyspy male, kilka z nich zamieszkalych, na jednej mozna jezdzic samochodami.

Posted

U nas od wczoraj upały :) ponoć było 27stopni ;)
kilka foteczek z dziś ;P

Shot at 2012-05-25

Shot at 2012-05-25

Shot at 2012-05-25

Shot at 2012-05-25

Posted

Jak się cieszyć to całymsobą :loveu:
Ten uśmiech przebija wszystko - żaden pies nie uśmiecha się tak, jak bullowate :D
Miyjka to widzę, że ćwiczy na Euro? :lol:

Posted

Tak ćwiczy na euro ;) wczoraj nawet znalazła piłka adidasa, z której nic nie zostało :P
dziś się opalałam :P będę w nocy płakać bo wyglądam jak rak :P Miya dziś skakała za frisbee, szkoda że mi aparat padł, bo mam tylko 3 brzydkie zdjęcia :) ciężko rzucać i robić zdjęcia hihi :P

Shot at 2012-05-26

Shot at 2012-05-26

Shot at 2012-05-26

Shot at 2012-05-26

Shot at 2012-05-26

Posted

tak mi się coś zdawało , że Ci się paluszek omsknął ;) Mikuś odszedł po Kano , a Kano 4 lata temu ;) tyle co ma Marysia moja.

Mimo to czas tak szybko leci .... i się będę z tym powtarzać , bo dla mnie rzecz staje się niepojęta ...

Posted

No paluch źle wcisnął ... ;) mimo wszystko to już 3 lata... a pamiętam ten telefon jak dziś i płacz ojca w słuchawce...
.. i niemożliwe aż jest to że mój malutki szczeniaczek ma już 2,5 roku... :o :o a nie tak dawno kradła nam skarpetki, biegała jak poparzona i to było dzień w dzień... :o wtedy wydawało mi się że coś z nią nie tak, teraz już wiem że u tej rasy to to normalne :D :D

Posted

Ja co prawda nie zaglądałam tutaj 5 lat temu,ale wiem,że strata przyjaciela boli.
U nas w domu teraz musieliśmy pozwolić odejść suczce husky.Dziewczyna miała tylko 10 lat,ale pomimo walki o jej zdrowie nie udało się jej uratować.Przykre kiedy traci się przyjaciela.

Posted

Weekend zapowiada się męczący ;) od rana pakowanie siebie i psa ;) obiad u teściowej, spacer, spątanie domu i o 23 wyjazd do Cork na autobus do Dublina o 7 nad ranem w niedziele lot do Dusseldorfu i potem 1,5 dnia w Niemczech, a o 6 nad ranem w poniedziałek wylot na Krete i 2 tyg. luzu :))))

Posted

Dzieki!
Miya od 19 już u znajomych ;) po naszym wyjściu troche popiszczała w oknie, a potem została na swoim miejscu i sobie dłuższą chwilę poleżała w samotności. Dobrze że zna tych ludzi i bardzo ich lubi ;) także jutro już będzie ok! :)