Vectra Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 krajobrazy macie nieziemskie .... chyba bym aparatu z ręki nie wypuściła ;) Quote
zaba14 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Patka & Alan napisał(a):Jakie cudne fotki :) :loveu: omry napisał(a):Pięknie tam macie :) No ale Miyka i tak wszystko przyćmiewa :loveu: malawaszka napisał(a):WOW!!!! bajka! http://img217.imageshack.us/img217/433/dsc0667s.jpg junoo napisał(a):http://img840.imageshack.us/img840/912/dsc0669hg.jpg i Wy też macie szelki norweskie :D chyba jakaś nowa moda, co wejdę na galerię to psiak w szelkach ;) a mój taki retro, w obrożach gania... ;) ooo dziękuję za info :) Dzięki dziewczyny ;) Co do szelek, to Miya miała kiedyś pitmany, ale ona strasznie bała się szelek :/ nie wiem czemu, uciekała na ich widok ;) więc jak doszły nam te ezydogi to przekpiłam ją szynką :P :P sama łeb wkładała w szelki aby zjeść szyneczkę ;) więc jest dużo lepiej, szczęśliwa nie jest, ale wszystko przed nami.. i co dziwne w tych szelkach się nie ociera o mury... w guardach z pitmana ocietała się o wszystko co się dało, więc może model szelek norweskich bardziej jej odpowiada ? Vectra napisał(a):krajobrazy macie nieziemskie .... chyba bym aparatu z ręki nie wypuściła ;) Dla mnie to już nudaaa ;) Mieszkając na Śląsku czekałam, aby pojechać nad jezioro, w góry czy nad morze ;) teraz gdy ocean ma się w zasięgu ręki, nie robi on takiego wrażenia, doceniam go po powrocie z Polski ;) Chociaż życie osobiste jakoś tak mi się kiepsko zaczeło układać i nie wiem czy nie zechce mi się wkrótce wrócić do PL, sama już nie wiem :/ Katerinas napisał(a):jeza... krajobraz macie wręcz bajkowy :) Dzięki ;) Quote
Naklejka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Miya jest przepiękna! a te widoki :mdleje: w Zabrzu tak brzydko... wszystko zaniedbane... :( las wycinają, bo drogę budują... Quote
malawaszka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 i te kolory - wody, zieleni - boskie!!!! bardzo mam ochotę pojechać w takie miejsce - fajnie byłoby z całą bandą :D hahaha 5 sznupów - moc! Quote
gops Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 ale zazdroszczę tak pieknych widoków!! jaka czysta woda.. Quote
vege* Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Widoki przepiękne :loveu: Woda fakt bardzo czysta, do takiej nie brzydziłabym się wejść, nie to co Bałtyk, fuj :eviltong: Quote
zaba14 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Czysta jest ! :) to fakt, czasem ma odcień błękitu, raz zieleni, raz granatu a w inne pochmurne dni jest szara... ale wejść do nie weszłam tylko raz jak było upalnie bo jest bardzooo zimna :P :P ciąg dalszy z plaży Quote
omry Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Jaka ona jest śliczna :) Jeszcze taki krasnalek mały :) Quote
Ty$ka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 I w dodatku pełna słodyczy :loveu: A jakie szeleczki ma super ;) Quote
Sawmj Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Kocham ją :loveu: W święta wielkanocne obejrzałam całą Waszą galerię :mdrmed: Quote
zaba14 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='omry']Jaka ona jest śliczna :) Jeszcze taki krasnalek mały :) Dla mnie aż taki mały to nie ;) z 15-16kg ma :P :P [quote name='Ty$ka']I w dodatku pełna słodyczy :loveu: A jakie szeleczki ma super ;) Słodka to jest tylko gdy śpi, przez pozostałą część dnia kombinuje :P [quote name='Sawmj']Kocham ją :loveu: W święta wielkanocne obejrzałam całą Waszą galerię :mdrmed: oo to widziałaś naszego kochanego rudzielca zza TM Quote
zaba14 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Miya oczywiście ciągle czegoś szuka ;) najszczęśliwsza jest gdy znajdzie zdechłego kraba, pychotka.... :o Pańcio coś tłumaczy.. czyli wleci jednym uchem i szybko wyleci drugim :P Quote
omry Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Wszystkie boskie! Kocham ją :loveu: A rudzielec śliczny wygląda jak wiewióra :) Quote
Barkelona Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ależ sesja plażowa u Was też była, widzę :) I... to chyba typowe, że tych psów grawitacja... nie dotyczy ;) Quote
Sawmj Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zamieszczone przez Sawmj Kocham ją :loveu: W święta wielkanocne obejrzałam całą Waszą galerię :mdrmed: oo to widziałaś naszego kochanego rudzielca zza TM Oczywiście, że widziałam Mikusia, świetny piesek. Ale Miya(dobrze napisałam?), ona jest fantastyczna. Z tego co widziałam i przeczytałam, to mój ideał psa, zupełne przeciwieństwo mojej krówki. Jestem fanką TTB, staffiki dawniej mi się średnio podobały, jak dla mnie były karykaturą amstaffa. Pewnie miałam takie zdanie, bo ich nie znałam. W wakacje poznałam super staffika, który nazywa się Cosmos, z hodowli.... nie wiem, chyba jakiejś niemieckiej. Spędziłam z nim 3 dni. Piesek super. To pies znajomej mojego brata, która mieszka w Holandii i ją odwiedziliśmy. Jak somaczyłam Cosma, to sie przeraziłam, taki mały paker z niepewnym wyrazem pyska. Nie ukrywam, że trochę sie go przestraszyłam ;) aż ruszył na mnie, skoczył i zaczął lizać, a ogon latał mu jak helikopter. Spałam z nim w jednym pokoju, chrapał głośniej niż mój tata :lol: ale za nic mu nie pozwoliłam wskoczyć mi do wyra. Następnej nocy było zimno i nie było wyjścia, Cosmos spał ze mną, robił za kaloryfer. A kiedy rano sie obudziłam, połowa ciała spał na mojej klatce piersiowej, z głową koło mojej głowy, a to naprawdę ciężki, ubity pies. Nie miałam siły go z siebie zepchnąć :lol: No i dzięki niemi w pełni przekonałam się do staffików. Naprawdę, fajne pieski. Do tego Miya też wygląda na nieźle zakręconą i w zależności od tego jak moje zycie się potoczy, kolejnym psem będzie pitbull lub właśnie staffik, do których ostatnio mam słabość :loveu: Quote
zaba14 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Tak u nas sesja plażowa także była, jeszcze kilka fotek mam ;) Co do stafików to one wszystkie są zakręcone ;) taki typ psa ;) Quote
Sawmj Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 To chyba będę zmuszona kupić staffika ;) Ale zapomniałam dodac cos o waszych widoczkach. Naprawdę, piękne. Tylko mówisz, że nawet latem woda zimna? :( Quote
zaba14 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 [quote name='Sawmj']To chyba będę zmuszona kupić staffika ;) Ale zapomniałam dodac cos o waszych widoczkach. Naprawdę, piękne. Tylko mówisz, że nawet latem woda zimna? :( Radzę się kilka razy zastanowić nad tą decyzją ;) ja powtarzam że to bardziej myśli samobójcze nić przyjemności haha :D :D Tak woda zimna, wszystko zależy jaki prąd nadejdzie ;) Quote
Ty$ka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ach, jakie widoki :loveu: (pozachwycam się widokami, a co - moje zdanie o M. już nasz :lol: ) Quote
Recommended Posts