Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka & Alan napisał(a):
Jakie cudne fotki :) :loveu:

omry napisał(a):
Pięknie tam macie :)
No ale Miyka i tak wszystko przyćmiewa :loveu:

malawaszka napisał(a):

junoo napisał(a):
http://img840.imageshack.us/img840/912/dsc0669hg.jpg
i Wy też macie szelki norweskie :D chyba jakaś nowa moda, co wejdę na galerię to psiak w szelkach ;)
a mój taki retro, w obrożach gania... ;)

ooo dziękuję za info :)

Dzięki dziewczyny ;)
Co do szelek, to Miya miała kiedyś pitmany, ale ona strasznie bała się szelek :/ nie wiem czemu, uciekała na ich widok ;) więc jak doszły nam te ezydogi to przekpiłam ją szynką :P :P sama łeb wkładała w szelki aby zjeść szyneczkę ;) więc jest dużo lepiej, szczęśliwa nie jest, ale wszystko przed nami.. i co dziwne w tych szelkach się nie ociera o mury... w guardach z pitmana ocietała się o wszystko co się dało, więc może model szelek norweskich bardziej jej odpowiada ?
Vectra napisał(a):
krajobrazy macie nieziemskie .... chyba bym aparatu z ręki nie wypuściła ;)

Dla mnie to już nudaaa ;)
Mieszkając na Śląsku czekałam, aby pojechać nad jezioro, w góry czy nad morze ;) teraz gdy ocean ma się w zasięgu ręki, nie robi on takiego wrażenia, doceniam go po powrocie z Polski ;)
Chociaż życie osobiste jakoś tak mi się kiepsko zaczeło układać i nie wiem czy nie zechce mi się wkrótce wrócić do PL, sama już nie wiem :/
Katerinas napisał(a):
jeza... krajobraz macie wręcz bajkowy :)

Dzięki ;)

Posted

Czysta jest ! :) to fakt, czasem ma odcień błękitu, raz zieleni, raz granatu a w inne pochmurne dni jest szara... ale wejść do nie weszłam tylko raz jak było upalnie bo jest bardzooo zimna :P :P
ciąg dalszy z plaży

Posted

[quote name='omry']Jaka ona jest śliczna :) Jeszcze taki krasnalek mały :)
Dla mnie aż taki mały to nie ;) z 15-16kg ma :P :P

[quote name='Ty$ka']I w dodatku pełna słodyczy :loveu:
A jakie szeleczki ma super ;)
Słodka to jest tylko gdy śpi, przez pozostałą część dnia kombinuje :P

[quote name='Sawmj']Kocham ją :loveu:

W święta wielkanocne obejrzałam całą Waszą galerię :mdrmed:
oo to widziałaś naszego kochanego rudzielca zza TM

Posted

Miya oczywiście ciągle czegoś szuka ;)

najszczęśliwsza jest gdy znajdzie zdechłego kraba, pychotka.... :o

Pańcio coś tłumaczy.. czyli wleci jednym uchem i szybko wyleci drugim :P

Posted

Zamieszczone przez Sawmj
Kocham ją :loveu:

W święta wielkanocne obejrzałam całą Waszą galerię :mdrmed:
oo to widziałaś naszego kochanego rudzielca zza TM

Oczywiście, że widziałam Mikusia, świetny piesek.

Ale Miya(dobrze napisałam?), ona jest fantastyczna. Z tego co widziałam i przeczytałam, to mój ideał psa, zupełne przeciwieństwo mojej krówki.
Jestem fanką TTB, staffiki dawniej mi się średnio podobały, jak dla mnie były karykaturą amstaffa. Pewnie miałam takie zdanie, bo ich nie znałam. W wakacje poznałam super staffika, który nazywa się Cosmos, z hodowli.... nie wiem, chyba jakiejś niemieckiej. Spędziłam z nim 3 dni. Piesek super. To pies znajomej mojego brata, która mieszka w Holandii i ją odwiedziliśmy. Jak somaczyłam Cosma, to sie przeraziłam, taki mały paker z niepewnym wyrazem pyska. Nie ukrywam, że trochę sie go przestraszyłam ;) aż ruszył na mnie, skoczył i zaczął lizać, a ogon latał mu jak helikopter. Spałam z nim w jednym pokoju, chrapał głośniej niż mój tata :lol: ale za nic mu nie pozwoliłam wskoczyć mi do wyra. Następnej nocy było zimno i nie było wyjścia, Cosmos spał ze mną, robił za kaloryfer. A kiedy rano sie obudziłam, połowa ciała spał na mojej klatce piersiowej, z głową koło mojej głowy, a to naprawdę ciężki, ubity pies. Nie miałam siły go z siebie zepchnąć :lol:
No i dzięki niemi w pełni przekonałam się do staffików. Naprawdę, fajne pieski.
Do tego Miya też wygląda na nieźle zakręconą i w zależności od tego jak moje zycie się potoczy, kolejnym psem będzie pitbull lub właśnie staffik, do których ostatnio mam słabość :loveu:

Posted

To chyba będę zmuszona kupić staffika ;)

Ale zapomniałam dodac cos o waszych widoczkach. Naprawdę, piękne. Tylko mówisz, że nawet latem woda zimna? :(

Posted

[quote name='Sawmj']To chyba będę zmuszona kupić staffika ;)

Ale zapomniałam dodac cos o waszych widoczkach. Naprawdę, piękne. Tylko mówisz, że nawet latem woda zimna? :(

Radzę się kilka razy zastanowić nad tą decyzją ;) ja powtarzam że to bardziej myśli samobójcze nić przyjemności haha :D :D
Tak woda zimna, wszystko zależy jaki prąd nadejdzie ;)