Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śmiem sądzić że pies+boomer+mieszkanie to bardzo zły pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Vectra napisał(a):
mój bulgot taki ma :mdleje: realnie myślę , by podciąć mu struny :diabloti: Klementyna to ma jedno cudne , właśnie głos ... piękny mocno basowy.
Boguś masakra , ja na takie częstotliwości dźwięków ... wszelkie skrzypienia , piszczenia - mam wybitnie wrażliwy słuch i mnie zaraz bierze zUe.

Mnie też...lubię jak pies szczeka ale pod warunkiem że to jakoś brzmi.
No ale czego ja tu bym chciała...pies delikatny, filigranowy to i głos taki :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
Śmiem sądzić że pies+boomer+mieszkanie to bardzo zły pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BARDZO ZŁY !!!! wiem co mówię :evil_lol:
raz Franio "wjechał" boomerem do domu , myślałam że go zatłukę :mad: na szczęście pizdnął tylko w nogę od stołu i przechwyciłam piłkę ....
Gustowna bramka w drzwiach , nie pojawiła się bez celu ... bo celem Frania bylo wbijanie boomera do domu latem jak drzwi otwarte

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Im więcej zdjęć Miyi dodajesz, to coraz bardziej podobają mi się staffiki... :diabloti:

Dokładnie!

Uwielbiam Wasze filmiki :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
wpadnij do mnie , sprawdzimy :diabloti:

Chcesz żeby diablątka zatłukły mi pieseczka? :evil_lol: A serio to trochę mam za daleko żeby z nim jeździć, ale dzięki za propozycję :D

Justa napisał(a):
Będziesz mu puszczać w mieszkaniu? :loveu:

Nie, na balkonie :grins: :evil_lol:

Guest Dreaming
Posted

Witamy Witamy
Wpadamy z rewizytą
Słodkie psiaki :loveu:
Pzdr. :)

Posted

Hej
Spojrzenie to oczywiście, rzuć piłkę ;)
Zdjęć nowych nie mam, bo zapomniałam naładować akumulator w aparacie, a taszczyłam go na spacer :/ więc trochę się wkurzyłam :)
Ogólnie u nas dość okej, Miyka coś dojrzewać zaczyna, bo na spacerach smyczowych zaczeła rzucać mi się na niektóre psy, więc jestem na etapie na którym mam ochotę ją zabić :/ ale damy z tym radę. Rozszarpała mi wczoraj na ogródku wycieraczkę :/ dopiero dziś to zobaczyłam, chyba się wkurzyła, nudziła bo mieliśmy w domu impreze, a psa zostawiłam na ogródku, oczywiście nie chciała do domu przyjść, bo chodziła z kamieniami, więc troszkę tam posiedziała (jak nigdy... bo z reguły jest siku i już czeka aż się ją wpuści) ale widać, znalazła sobie zajęcie...
Ciepło u nas, ale deszczowo ;)
Dwa dni temu wracając z pracy,tak gorąco mi się zrobiło, bo kobieta jechała mi na czołówkę, tyle słów co mi się cisneło na usta to nie zliczę, wyprzedzała rowerzystę na zakręcie, gdzie ja dozwolona prędkość jest 80km i też tak jechałam wiec musiałam hamować, a za mną też troszkę aut jechało... kretynka :/ :/

Posted

[quote name='zaba14']Dwa dni temu wracając z pracy,tak gorąco mi się zrobiło, bo kobieta jechała mi na czołówkę, tyle słów co mi się cisneło na usta to nie zliczę, wyprzedzała rowerzystę na zakręcie, gdzie ja dozwolona prędkość jest 80km i też tak jechałam wiec musiałam hamować, a za mną też troszkę aut jechało... kretynka :/ :/[/QUOTE] o matko... :roll:

Mówisz wycieraczka zjedzona :lol:

Posted

Mi też kiedyś wyjechał na czołówkę zza zakrętu... TIR. Oprócz tego że musiałam tak gwałtownie zahamować że cieszyłam się że nie wybuchły poduszki powietrzne to jeszcze go obtrąbiłam nawet po tym jak był już daleko za mną.

Posted

Tak wycieraczka zjedzona :P :P coś jej odbiło, zdarza się ;)

Fredzia współczuje, jednak ja dopiero rok czasu jeżdzę samochodem, i prawie codziennie człowiek widzi głupotę, brak kierunków to już mnie doprowadza do szału :/ a włączanie się do ruchu to już parodia, bo przecież po co są lusterka w aucie, wydaje mi się że chyba dla ozdoby... :/ :/ jestem początkującym kierowcą, wiec mogę się pogubić w wielu czynnościach naraz, ale nie w takich błahych a jednak jak ważnych rzeczy ..

Spacerek z dziś ;)

Posted

Ona ma po prostu taki wyraz pyska, śmiejący się :)
dziś widziałam przepięknego pit bulla białego, z jednym okiem błękitnym, cudny był:) Miya miała troszkę inne zdanie, ale cóż nie zna się :)))