Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eria, my na śląsku też mamy fajne tereny spacerowe ;) nie ma co narzekać :) ja gdybym miała wrócić na zaborze to miałabym gdzie z sunią spacerować ;)

dzisiejszy poranek :)

tak jakby owczarek? :D tzn. wiatr w uszach ;]

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
te z lateksu też szybko rozwala? :)
u nas jest różnie ;) ale zabawki nie są trwałe, to wiem :D

głównie te z lateksu :evil_lol:
każdy rodzaj gumy rozwala, odgryzła nawet kawałek konga z trixie :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']głównie te z lateksu :evil_lol:
każdy rodzaj gumy rozwala, odgryzła nawet kawałek konga z trixie :diabloti:

a to diablica :)
moja miała kiedyś zabawkę małpe z lateksu, na początku się jej bała a potem już z nią szalała, wytrzymała dość długo ;) aż jak się przeciągałyśmy ja za jedną rękę ona za drugą to się wyrwała :P :P

W czwartek jedziemy do Dublina do Ikei po jakiś stolik i dywanik do salonu, a że nigdy nie byliśmy w Dublinie to pewnie zejdzie nam cały dzień bo w jedną stronę mamy z 2,5h więc znalazłam miejsce dla Miyuni u znajomych, zresztą i u nich chcemy ją zostawić w marcu na 2tygodnie . Nasi serdeczni znajomi chcą jednak Miye od środy, a nie od czwartku co by się nią nacieszyć ;) a ja będę w stresie, co z psem, czy nic nie narobiła im w domu.... tylko raz zostawała u nich na 2 dni... będzie stres, oczywiście dla mnie, bo Miya pewnie będzie szczęśliwa :)))

Posted

Hehe Miya też, ale z tą piłką akurat było inaczej, z stafikowego forum Olga zamówiła mi trzy piłki dwie do rzutki i jedną mniejszą, własnie tą widoczną na miejscu, zakupiła sznurek w sklepie z akcesoriami wspinaczkowymi i jej mąż w pracy zrobił dziurę w tej piłce (ponoć nie było to zbyt łatwe, a przy okazji smród niemiłosierny :P ) i tak oto mam dość niezniszczalną piłkę, oczywiście nie pozwalam suni leżeć i obgryzać sznurka ;)

Posted

:P :P

W czwartek byłam w Dublinie w Ikei, kupiliśmy sobie stół do kawy, dywan, kilka lampek jakieś pierdołki do kuchni i jestem strasznie zadowolona z zakupów, szkoda że do tej Ikei mamy prawie 300km :/ :/

Posted

Agnes napisał(a):
Lo matko to chyba trzeba z noclegiem jechac biorac pod uwage to, ze w Ikei nie zrobi sie zakupow w 2 godziny ;)

W sumie jak o 8 rano wyjechaliśmy to byliśmy o 7 wieczorem ;) ;) ale ponoć mają budować Ikee w miasteczku oddalonym o 40km :)

Posted

Ja też do IKEI najbliższej mam koło 300 km. ;) I też zawsze się obkupię - ostatnio kupiliśmy fotel, stolik i szafkę na buty i za wszystko zapłaciliśmy 200 zł, a uwaga - wszystko super ładne i w sklepie pewnie dalibyśmy z 5 stówek. Dlatego lubię ikeę. ;)

Posted

Obama napisał(a):
Chciałam nawiązać do tej piłeczki na sznurku...Obama też taką kocha.Najbardziej kiedy macha głową i ta piłka energicznie wali go po pysku.:)

Bo bullowate to takie "inteligentne" psiaki :P

FredziaFredzia napisał(a):
Ja też do IKEI najbliższej mam koło 300 km. ;) I też zawsze się obkupię - ostatnio kupiliśmy fotel, stolik i szafkę na buty i za wszystko zapłaciliśmy 200 zł, a uwaga - wszystko super ładne i w sklepie pewnie dalibyśmy z 5 stówek. Dlatego lubię ikeę. ;)

My wydaliśmy 300e a gdybym kupowała wszystko tu wsklepach to nie wiem w jakiej kwocie bym się zamkneła... ciężko oj ciężko :) za duży stół do kawy zapłaciłam 29e :o oczywiście nie jest to drewno ;) ale dość ciężki i się nie chwieje, a u siebie za taki musiałabym liczyć z ponad 200e oczywiście też nie byłoby to drewno... :P :P Ikea ma różne rzeczy, jedne wyglądają badziewnie inne nie, ale jedno jest pewne da się urządzić fajnie mieszkanie za mniejsze koszty.. a nic przecież wieczne nie jest :P