Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
To na bazarku pewnie znalazłabyś taniej. Ale gorzej z wysyłką. ;)

wole jednak przymierzyc, ew. kupiłabym fizjologa w ciemnoe ;) ale nie ma takiej potrzeby..

Posted

Miyka zrobiła dziś postęp ;) zaczełą wchodzić głępiej do wody !! :) nałykała się przy tym wody i po drodze zwymiotowała dwa razy, ale co się dziwić woda słona ;)

zadowolona z siebie :)

Posted

[quote name='Naklejka']Też chcę takie tereny na spacery:placz:
pięknie...

do Ojcowskiego parku masz pewnie taką samą drogę jak ja do Killarney ok. 110km :) także wsiadaj w auto i jedziesz :P :P "cudze chwalicie, swojego nie znacie" :P :P

ulubione miejsce Miyki

dajcie spokój dopiero 9:30 ...

Posted

Naklejka napisał(a):
Ale ja nie mam prawa jazdy i pies mi się do samochodu nie mieści :P

do pociągu się zmieści :D :D ew. rodzice muszą wymienić samochód na vana :D albo chociaż kombika :))

Posted

Jak samochód byłby większy pomyślałabym o wystawach, teraz jest za późno, bo on niczego nie nauczony :P
Niby się mieści z tyłu na kanapie, ale ja też tam siedzę i kiepsko się to dla mnie kończy.... Takie sobie 50kg na mnie usiądzie, obślini, przygniecie do szyby... :lol:

Posted

Zazdroszczę widoków! A co do samochodu - mam yarisa i jak się przesunie fotele do przodu, to Eris spokojnie się położy. Gorzej jakbym chciała drugiego psa tej wielkości, to i samochód trzeba by kupić większy. :lol: Też pod kątem psa wybierałam. :cool3:

Posted

Jak samochód byłby większy pomyślałabym o wystawach, teraz jest za późno, bo on niczego nie nauczony :P

Nigdy nie jest za późno na naukę. Tym bardziej takiej prostej rzeczy jak wystawianie. Co powiesz na to, że swoje pierwsze kroki wystawowe stawiałam z 8 letnią Finką w klasie weteranów?

Posted

Wystawy nie są dla niego, on by się męczył, a i tak wiele by nie ugrał... A ja bym się jeszcze z sędzią pokłóciła :evil_lol: ( sama chcę zostać sędzią :evil_lol:)

Posted

Tłumy... on tego nie lubi, nie lubi obcych osób ( był na marszu nie milczenia- szczęśliwy nie był)
I rzuca się na psy.... z chęcią zabawy....
A jego eksterier, ocenianie na wystawach.... pozostawię bez komentarza :)

Posted

tylnia kanapa mojego fokusa jest idealna dla dwóch kobiet i Miyi ;) dalsze wyprawy tak sie odbywaja ;) na codzien miya ma kanape dla siebie ;) ale z bratem też ją dzieliła i na siłe to i jeszcze jednego psa by sie upchenło, ich rozmiarow :D