zaba14 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Lucy piszesz sie na ten spacer? jak cos to wiesz gdzie mieszkam :evil_lol: Justyna tak rogzowa, ale czy taka nowa? :) miesiac juz ja mamy :evil_lol: tylko nie mam ochoty zdjęć robić :P Quote
zaba14 Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 kilka fotek mojego Misiaczka z dzisiejszego spacerku ;) Quote
leemonca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ale go zmogło :cool3:, pańcia dała niezły wycisk na spacrku :evil_lol: Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To wiemy już coś konkretnego o tym sobotnim spacerku ?? Kto będzie ?? Quote
zaba14 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 kurde a ja musze jechac ksiazki sprzedac :roll: ale postaram się to zrobić jutro jesli sie uda to spacer w sobote aktualny :cool3: Aniu jak dojedziesz do nas w sobotę to mogłabyś wziąść od Kasi ksiązke z histori, a ja dałabym Ci dla niej książke? :lol: albo Kasie zabierzesz ze sobą :lol: Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 To napisz Kasi żeby albo jechała ze mną w sobotę, albo żeby mi podrzuciła tą książkę ;) Quote
zaba14 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 ok jutro dam Ci znac co i jak ;) Miki i jakis piechol [mg]http://img137.imageshack.us/img137/3809/picture047kopiahx6.jpg Quote
nathaniel Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 No to co umawiamy się już na konkretną godzinę ? :) Quote
zaba14 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 nathaniel napisał(a):No to co umawiamy się już na konkretną godzinę ? :) Dam znać jutro ;) musze sprzedac te ksiazki mam nadzieje że sie wyrobie, bo w piatek nie moge :( musze do fryzjera, do fotografa, zlozyc wniosek o dowod (mialam to zrobic w lipcu :lol: ) wiec te ksiazki teraz na mnie ciaza ;) ale pewnie dam rade, ale jak cos to wy mozecie sie na zaborzu umowic, ja pozwalam :evil_lol: Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nie no to się nie opłaca dla jednego piesa tylu biletów kasować :diabloti: chcemy w trójkę i więcej :mad: Quote
zaba14 Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 hej ksiazki sprzedalam ale nowych nie kupilam :evil_lol: spacer aktualny o ktorej mozecie u mnie byc? Aniu niestety 89 w weekendy jezdzi bardzo zadko ... wiec do mnie musisz przyjechac 6 albo 840 chyba ze pojedziesz na getego 7 czy 23 i z Nathaniel przyjedziesz 234 do mnie.. ale z uwagi na to ze patrzylam iz autobus z pod nosa u mnie masz do siebie (89) 12:58 to może spacer zrobimy poranny, tak na 9? :cool3: czy 10 ? Quote
eria Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Kurcze ten *** 89 - no przecież o 5.30 nie pojadę :angryy: No dobra, Nathaniel umawiamy się razem na Gethego i stamtąd razem pojedziemy do Ani. Tylko zobaczę se autobus, o której byłabym na Gethego... Edit : mam busa o 8.52, a w Zabrzu będę o 9.10 Quote
zaba14 Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 9:30 jedzie do mnie 234 a Nathaniel znow powrotnego ma o 12:10 .. kurde w weekend to do mnie najlepiej tramwajami sie jezdzi :lol: takie to zadupie :lol: Quote
eria Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 i co w związku z powyższym ?? my jesteśmy dwie, to może podjedziesz do centrum a Nathaniel pewnie zna jakieś miejsce na spacerek odludne w miarę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zaba14 Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 eria napisał(a):i co w związku z powyższym ?? my jesteśmy dwie, to może podjedziesz do centrum a Nathaniel pewnie zna jakieś miejsce na spacerek odludne w miarę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w centrum odludne? moge przyjechac ale nie lubie tego parku w Zabrzu od SM i Policji to się tam roi, siedzac tam na ławce patrole widze zawsze, przejezdzaja sobie samochodzikami zamiast piechotka... :roll: mnie to jedno ;) jak coś to piszcie ;-) Quote
KaRa_ Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Czy mi się zdaje,czy posiwaiala mu mocniej mordka?;) Quote
nathaniel Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 eria napisał(a):i co w związku z powyższym ?? my jesteśmy dwie, to może podjedziesz do centrum a Nathaniel pewnie zna jakieś miejsce na spacerek odludne w miarę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmm... w centrum takich miejsc nie ma, pałętają się debile straszący psa , SM , Policja się nie czepia, ze pies luzem lata, byleby nikogo nie pogryzł :diabloti: Teoretycznie park Dubiela... Ale tam się SM kręci dość często... Hmmm Edit: teoretycznie można by w Gliwicach na lotnisku, ale a. nie wiem gdzie to jest b. lotnikom to przeszkdza, jak psy na pas wbiegają, a nie wiem jak to wygląda... No chyba, że Biskupice :) Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Sobota już jutro , trza się na coś zdecydować, ja bym jednak obstawała za tym żeby z Nathaniel spotkać się na gethego i podjechać do Ani razem. Quote
zaba14 Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 to myślcie dziewczyny ja na piwo chce dzis isc i musze wiedziec o ktorej jutro musze wstac :cool3: a może i Lucy się do nas wybierze :loveu: Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nathaniel - stawisz się o 9.10 na przystanku Gethego w miejscu gdzie zatrzymują się autobusy z Bielszowic - 23, 7, 198... ?? Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No to jesteśmy umówione na jutro na 9.10 na przystanku Gethego, skąd pojedziemy do Ani, która najlepiej aby też czekała na przystanku :cool3: Pasuje wszystkim?? Quote
zaba14 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Cześć wszystkim!! Dawno mnie tu nie było, ale to nie oznacza że coś się dzieje, ja jak zwykle jestem pełen radości i wygrzewam sie w ostatnich promykach słońca Ania zrobiła mi małą sesyjke i jak widać znów się śmieje, ze mnie to taki typ po prostu ;) wypatruje zza okna suczek ale Ania mówi że mogę sobie jedynie pomarzyć.. więc zamykam oczka i marze.. jednak Ania zbywa ze mnie te złudzenia.. ee.. no nic przezyje, ale pokaze jej jezyk no nic konczę już i zmykam, do nastepnego razu PaPa ;) Quote
Recommended Posts