Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucy piszesz sie na ten spacer? jak cos to wiesz gdzie mieszkam :evil_lol:

Justyna tak rogzowa, ale czy taka nowa? :) miesiac juz ja mamy :evil_lol: tylko nie mam ochoty zdjęć robić :P

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurde a ja musze jechac ksiazki sprzedac :roll: ale postaram się to zrobić jutro jesli sie uda to spacer w sobote aktualny :cool3:

Aniu jak dojedziesz do nas w sobotę to mogłabyś wziąść od Kasi ksiązke z histori, a ja dałabym Ci dla niej książke? :lol: albo Kasie zabierzesz ze sobą :lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
No to co umawiamy się już na konkretną godzinę ? :)

Dam znać jutro ;) musze sprzedac te ksiazki mam nadzieje że sie wyrobie, bo w piatek nie moge :( musze do fryzjera, do fotografa, zlozyc wniosek o dowod (mialam to zrobic w lipcu :lol: ) wiec te ksiazki teraz na mnie ciaza ;) ale pewnie dam rade, ale jak cos to wy mozecie sie na zaborzu umowic, ja pozwalam :evil_lol:

Posted

hej ksiazki sprzedalam ale nowych nie kupilam :evil_lol: spacer aktualny o ktorej mozecie u mnie byc?

Aniu niestety 89 w weekendy jezdzi bardzo zadko ... wiec do mnie musisz przyjechac 6 albo 840 chyba ze pojedziesz na getego 7 czy 23 i z Nathaniel przyjedziesz 234 do mnie.. ale z uwagi na to ze patrzylam iz autobus z pod nosa u mnie masz do siebie (89) 12:58 to może spacer zrobimy poranny, tak na 9? :cool3: czy 10 ?

Posted

Kurcze ten *** 89 - no przecież o 5.30 nie pojadę :angryy:
No dobra, Nathaniel umawiamy się razem na Gethego i stamtąd razem pojedziemy do Ani. Tylko zobaczę se autobus, o której byłabym na Gethego...

Edit : mam busa o 8.52, a w Zabrzu będę o 9.10

Posted

i co w związku z powyższym ?? my jesteśmy dwie, to może podjedziesz do centrum a Nathaniel pewnie zna jakieś miejsce na spacerek odludne w miarę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
i co w związku z powyższym ?? my jesteśmy dwie, to może podjedziesz do centrum a Nathaniel pewnie zna jakieś miejsce na spacerek odludne w miarę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

w centrum odludne? moge przyjechac ale nie lubie tego parku w Zabrzu od SM i Policji to się tam roi, siedzac tam na ławce patrole widze zawsze, przejezdzaja sobie samochodzikami zamiast piechotka... :roll: mnie to jedno ;) jak coś to piszcie ;-)

Posted

eria napisał(a):

Hmmm... w centrum takich miejsc nie ma, pałętają się debile straszący psa , SM , Policja się nie czepia, ze pies luzem lata, byleby nikogo nie pogryzł :diabloti:
Teoretycznie park Dubiela... Ale tam się SM kręci dość często... Hmmm
Edit: teoretycznie można by w Gliwicach na lotnisku, ale a. nie wiem gdzie to jest b. lotnikom to przeszkdza, jak psy na pas wbiegają, a nie wiem jak to wygląda...

No chyba, że Biskupice :)

Posted

Sobota już jutro , trza się na coś zdecydować, ja bym jednak obstawała za tym żeby z Nathaniel spotkać się na gethego i podjechać do Ani razem.

Posted

No to jesteśmy umówione na jutro na 9.10 na przystanku Gethego, skąd pojedziemy do Ani, która najlepiej aby też czekała na przystanku :cool3: Pasuje wszystkim??

Posted

Cześć wszystkim!!
Dawno mnie tu nie było, ale to nie oznacza że coś się dzieje, ja jak zwykle jestem pełen radości i wygrzewam sie w ostatnich promykach słońca

Ania zrobiła mi małą sesyjke i jak widać znów się śmieje, ze mnie to taki typ po prostu ;)

wypatruje zza okna suczek

ale Ania mówi że mogę sobie jedynie pomarzyć..

więc zamykam oczka i marze..

jednak Ania zbywa ze mnie te złudzenia..

ee.. no nic przezyje, ale pokaze jej jezyk

no nic konczę już i zmykam, do nastepnego razu

PaPa ;)