Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, różnią się :D ale pod względem umaszczenia są podobni hihi :) w przede wszystkim bardzo się lubią !! :) i to jest najważniejsze ;) ale jak pojechaliśmy na wycieczkę to Miya nie chciała aby Bilon wszedł do jej samochodu... ale udało się sytuację opanować ;) już po wycieczce psiaki były grzeczne.. tzn. Miya, bo Bilon jej we wszystkim ulega :) ona może robić mu wszystko , co ciekawe a on psów nie lubi :D mam nadzieje , że to mu się nie odmieni ;)

słodziak :)

Posted

U nas ostatnio nudaaa :) pogoda beznadziejna więc nie ma co robić :)
Jakiś czas temu omal nie dostałam zawału, jak zobaczyłam że Miya rozgryzła całą rolkę nitek :/ myślałam, że połkneła igłę, ale na całe szczęście igła była w innym miejscu.. ah... miałam ochotę ją zabić :D

Posted

motyleqq napisał(a):
mam wrażenie, że ciągle masz ochotę ją zabić :D a taka słodka:loveu:

wiesz życie z TTB pod jednym dachem to ciężki żywot :D :D a dawnooo nic nie zniszczyła ;) a oczywiście nie żal mi było nitki, tylko psa jakby coś sie stało... :/ :/
Przy kominku mam postawioną kure z siana, a w niej jest doniczka z kwiatkiem, Miya od początku miała ochotę ją skubać, ale kilka razy wystarczyło jej zwrócić uwagę i był spokój, aż w końcu nie wywróciła tego kurczaka do góry nogami :d ziemia z wodą wypłyneła na podłogę, pies mi humor poprawił hehe mimo że miałam troszkę sprzątania :P
ogólnie bardzo często mam ochotę ją udusić... :D z tym że ona się nie da :P

a jak na prawdziwego TTB to najpierw rzuca się do gardła :>

Posted

Pani kazała zostawic kurczaka w spokoju... a wiecie jakie to trudne??????? :o

więc lepiej odwrócić głowę w drugą stronę.. nie patrzeć.. nie dać się skusić...

to silniejsze ode mnie....

aaaa.. niech szlag to trafi, nie wezmę kurczaka, nie...

Posted

Przyszł jajo!! :))))

będzie super do ogródka :P :P bo do domu to raczaj się to nie nadaje :P

[video=youtube;RSSBIZasC8A]http://www.youtube.com/watch?v=RSSBIZasC8A[/video]

Posted

jak widać na filmiku, suka zachwycona, ale w pokoju to raczej nie ma jak ocenić mozliwości takiej zabawki, poczekamy troszkę i się okaże :> :>

Posted

agaga21 napisał(a):
w domu takim jajem pies może zrobić niezłą demolkę ale w przestrzeni pewnie super sprawa :)
vectra, masz porównanie. co lepsze typowy boomer czy jajo?

wsio zależy od psa , Franca woli boomra , Rekin jajo .. Egon to tam co kolwiek ... jajo bardziej ucieka ..
Natomiast znajomej amstaffy , które mają boomera , nie wszystkie chciały się nim bawić , a jajo szał amstaffowych ciał
jajo jest bardziej dla psów , które lubią podgryzać i jak coś ucieka ... Franek woli zabawy siłowe , więc na boomerze tańczy

słuchajcie , a może pamiętacie , jak się nazywa taka zabawka - to było za moich dziecinnych lat , właśnie było takie jajo plastikowe , na linkach , to było dla dwóch osób , to się rozciągało i jajo latało od jednej osoby do drugiej
widziałam to raz na allegro , ale nie załapałam , że przecież dla idiotów psów , by było ekstra do ganiania , no wada , potrzeba dwóch osób