Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:calus:[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]czas tak szybko leci.... ja pożegnałam swojego poprzedniego psa 30 maja 2007 roku a pamiętam ten dzień jakby to było wczoraj :roll:[/FONT]

Posted

Dzięki dziewczyny ;) nigdy nie zapomnę o tym wrednym rudzielcu :)

a teraz ciąg dalszy słitaśnych fotek w słitaśnej czerwonej chuście.. :D

idę idę.. co tak krzyczysz..

pod wiatr idzie się ciężko !!

ale z wiatrem znacznie lepiej :>

i teraz już tylko szczudlaczek :D

ważyłam wczoraj Miye ma 14kg :))

Posted

Ależ piękną masz tę zatokę... Na filmiku można poczuć ten zapach :D Kiedyś byłam na podobnym terenie, tylko w Anglii, u nas w Polsce czegoś takiego się nie uświadczy :)

Posted

zaba14 napisał(a):
oczywiście że kamień, brat jej tego nauczył im większy tym lepszy :) dobrze że ich nie obgryza :)

przynajmniej sobie mięśnie szyi wyrobi:evil_lol: ja sie boje ze arina sobie zeby wybije tymi kamieniami:shake:

Posted

[quote name='chita']przynajmniej sobie mięśnie szyi wyrobi:evil_lol: ja sie boje ze arina sobie zeby wybije tymi kamieniami:shake:
Hm... ja jej nigdy nie uczyłam biegac za kamieniami, ba... nawet nie chciałam aby to robiła, ale zaczełam się spotykać z kumpelą która ma brata Miyi , a on gania głównie tylko za kamieniami i tak sie nauczyła.. stronę wstecz widać że rzucam jej kamienie do wody... to robię ;) bo najczęściej ich nie umie znaleźć lub w wysoką trawę, nabiega się naskaka i może znajdzie kamień ;) wtedy rzucam drugi raz ;) ma zapędy aby je gryźć ale wystarczy powiedzieć, aby zostawiła i po problemie.. bardziej zęby zjechała sobie na boomer ballu ;)

[quote name='agaga21']http://imageshack.us/m/23/2946/dsc0266gz.jpg
jaki jęzorek!:evil_lol:
cudna jest miya! a uśmiech to ma podobny do mojej świnki:loveu:
godzine dłużej by pogoniała to pewnie by się o ten język wywracała ;)
szczerze uwielbiam dzwięk sapania i widok wywalonego języka to pierwsza oznaka zmeczenia :P
[quote name='Alicja']Miya 14kg ...to Ozzy 25 kg więcej :shock:
Oj... zobacz jaka głowę ma Ozzy.. a jaką Miya :D Ozziemy to 10kg mieści się w głowie hihi :)))

Posted

zaba14 napisał(a):
Hm... ja jej nigdy nie uczyłam biegac za kamieniami, ba... nawet nie chciałam aby to robiła, ale zaczełam się spotykać z kumpelą która ma brata Miyi , a on gania głównie tylko za kamieniami i tak sie nauczyła.. stronę wstecz widać że rzucam jej kamienie do wody... to robię ;) bo najczęściej ich nie umie znaleźć lub w wysoką trawę, nabiega się naskaka i może znajdzie kamień ;) wtedy rzucam drugi raz ;) ma zapędy aby je gryźć ale wystarczy powiedzieć, aby zostawiła i po problemie.. bardziej zęby zjechała sobie na boomer ballu ;)

boomera nie mam ale planuje kupic:cool3: my tez nie uczylismy ale ona to uwielbia no i najgorsze jest to ze leb wsadza pod wode i wyciaga kamienie ( i babelki puszcza nosem:evil_lol:), i tak delikatnie i nisko je nosi:evil_lol:
Miyka rzeczywiscie leciutka ale i nizsza, linie ma super:loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
boomer to samo zuo!:diabloti: po zabawie psi nos wygląda jak po walce bokserskiej!

ale ja dzis wpadlam na pomysl zeby jej tego boomera do jeziora wrzucac:razz::diabloti:

Posted

agaga21 napisał(a):
boomer to samo zuo!:diabloti: po zabawie psi nos wygląda jak po walce bokserskiej!

wiem... ale za to jaka frajda :D dla takiego nakręconego zwariowanego psa :))))) jak biegała za nim prawie codziennie to faktycznie nos wyglądał fatalnie ;) teraz dość długo miała przerwe ;) ale już za miesiąc i troszkę będzie miała ogródek więc i częściej boomera :P

chita napisał(a):
ale ja dzis wpadlam na pomysl zeby jej tego boomera do jeziora wrzucac:razz::diabloti:

Obowiązkowo musisz być w stroju :d bo pies piłki Ci nie przyniesie :D :D :D

Posted

chita, chcesz psa utopić??? przecież arina z wody nie wylezie jak boomera nie złapie...a nie złapie! :D

u nas nos się mniej kaleczy jak etna w wysokiej trawie się bawi, trawa pewnie amortyzuje jakoś.

Posted

Moja póki co bez jakichkolwiek szram :) bo miała długą przerwę z boomerem, ale z drugiej strony jak biega w wysokiej trawie to od razu na brzuchu ma pełno czerwonych kropek :/ :/ które schodzą, jeśli nie chodzimy w takie tereny.. :) i co lepsze? nie wiadomo :d nos czy brzuchol :))))

W wątku rudej Etny jest kurczaczek, więc i u nas się pojawi hihi :)