Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :)
zgadza się bylam na zlociku :) ale bez mojego Rudaska :( szkoda że go nie zabrałam ze sobą bo może i by mu się podobało ;) no cóż... ;) wracając ze zlotu wstąpiłam po karme dla niego, ale wchodząc do domu bardziej wital się z mamą niż ze mną hehehe ;) ale na spacerek już szedł bardzo wesolutki, nawet go puściłam luzem i jakoś nauczyłam się go głośno wołać :))) jutro albo pojutrze pojade do Katowic kupić mu nową obróżke i może smyczke :) bo jakoś mi sie smutno zrobiło, wszyscy jakies ładne rogzy mają, a moj rudasek w czarnych szeleczkach chodzi :lol:

wstawie kilka widoczków z Morska jak ciut odetchnę ;)

Pozdrawiamy cieplutko.

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedobra żaba Mikusia na zlocik nie zabrała :mad: Szkoda, że go nie poznałam...A ja właśnie zamówiłam Torci czarne szelki i czarną Flexi :-D Mam nadzieję, że szyja się zagoi :roll:

Posted

BORA napisał(a):
Niedobra żaba Mikusia na zlocik nie zabrała :mad: Szkoda, że go nie poznałam...A ja właśnie zamówiłam Torci czarne szelki i czarną Flexi :-D Mam nadzieję, że szyja się zagoi :roll:

Nie bój się, zagoi się ;) sierść odrośnie to kwestia czasu, tylko nie używajcie obroży .. ja uwielbiam szeleczki, chociaż w domu mam śliczną obroże to rzadko ją używam :( Mikuś niestety jest dziwnie zbudowany i obroze schodzą mu z szyi :angryy: ale jutro pojadę kupić zaciskową z rogza ;) może się sprawdzi? :razz: no i zamierzam na jakis czas zrezygnowac z flexi.. a uzywac gdy jakas sunia ma cieczke, zobaczymy jak mi to wyjdzie ;)

Gosiu zdjęcia pewnie jakieś dziś zrobię, zamierzam iść na pola żeby pajączkowi dać jakiegoś konika... jeszcze nigdy nie jadł :lol:

Posted

eria napisał(a):
Ja się zastanawiam nad kupnem czarnej skórzanej obroży z ćwiekami dla Kreona :evil_lol:

Chciałam taką kupić rudemu :lol: :lol: :lol: ale rozmiar to chyba w sklepie dla metali bym dostała :evil_lol:

Posted

nomu napisał(a):
I zawsze mu ślepia świecą na zdjęciach :D heh taki wampirek :loveu:

tylko wtedy gdy zdjecie jest robione z fleszem :eviltong: ale na całe szczęście rzadko takie robie, nie lubie mu swiecic lampa po oczach a zreszta sztucznie to wyglada :lol:

Posted

[quote name='zaba14']Nikt tu nie zagląda :mad: my zagladamy do Mikusia :lol:

widac ze szczesliwy psinek z niego :lol:

[quote name='zaba14']to co lubimy najbardziej, wygrzewanie się
ehhh to chyba kazdego psa ulubione miejsce , mojej tez :eviltong:

no prosze jaki z niego romantyk :loveu:

pozdrawiam

Posted

ja też zaglądnęłam. Pierwszy raz i bardzo mi się tu podoba
Mikuś jest fajniusi a ta fotka jego :

jest przecudowna.

a to----