Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam miłośników Hiszpańskich Psów Wodnych ;)

Nasze psiaki odniosły wielki sukces na Międzynarodowej Wystawie Psów w Offenburgu.
W konkurencji mieliśmy 9 -ciu przedstawicieli rasy! 5 psów i 4 suczki. To reprezentanci Niemiec, Szwajcarii, Szwecji i nasze Polskie Hiszpany.

Sędzia ze Szwajcarii przyznał tytuł Najpiekniejszego Psa w Rasie naszemu Marylowi:multi: , a Najpiekniejszą Suczką w Rasie została nasza kochana Tequilka:multi: jednocześnie pokonując synka w porównaniu o Najlepszego Psa w Rasie.

To był dla mnie pełen emocji i radości dzień wystawowy , gratulacje od sędziego, od hodowców z Niemiec połączone z nowymi znajomościami i kontaktami na przyszłość.

POZDRAWIAM SERDECZNIE!!!

TEQUILA ANIA MARYL

Posted

gratulacje!!!!
na tej wystawie siostra mojego gamonia ukończyła czempionat Niemiec
(rodezjany).
A bywacie częsciej w Niemczech na wystawach?
my bylismy raz w zeszlym roku w Berlinie-sędzia-znawca rodezjanów-zachwycil się nasźymi(spotkalismy sie w 4 miotowe sztuki) a potem wygralismy grupe hodowlaną-ech miło się biegało po czerwonym dywanie

Posted

Najszczersze gratulacje !!!!!!!
Nam tez poszlo nienajorzej, w stawce 52 hovkow, z sedzina niemiecka .Sunia wywalczyla CACIB, BOBa przegralysmy po niekonczacym sie bieganiu z przepieknym samcem

Posted

Moje serdeczne gratulacje! To wielki sukces Finały! i to jeszcze na 1 miejscu!!!

Nasz debiut na wystwie w Niemczech to Stuttgart 2XCACIB listopad 2008. My łączymy przyjemne z pożytecznym:lol: moja siostra Ula mieszka w Karlsruhe ( 70 km od Stuttgartu). Wybieramy wystawy w Okolicy Karlsruhe;). Wybieramy się w listopadzie do Friedrichshafen ( 2XCACIB - wystawa przeniesiona nad J.Bodeńskie ze Stuttgartu ).
mamy w planie ukończenie Championatu Niemiec.
jeszcze raz gratuluję i mam nadzieję,że się spotkamy następnym razem w Niemczech.
Ania
[quote name='le bon']gratulacje!!!!
na tej wystawie siostra mojego gamonia ukończyła czempionat Niemiec
(rodezjany).
A bywacie częsciej w Niemczech na wystawach?
my bylismy raz w zeszlym roku w Berlinie-sędzia-znawca rodezjanów-zachwycil się nasźymi(spotkalismy sie w 4 miotowe sztuki) a potem wygralismy grupe hodowlaną-ech miło się biegało po czerwonym dywanie

Posted

dziękujemy za gratulacje,
Poszło Wam nie najgorzej... CACIB dla suni przy tak duuużej konkurencji! To dopiero SUKCES!
Brawo!
Pozdrawiam
Ania
[quote name='kuncewmr']Najszczersze gratulacje !!!!!!!
Nam tez poszlo nienajorzej, w stawce 52 hovkow, z sedzina niemiecka .Sunia wywalczyla CACIB, BOBa przegralysmy po niekonczacym sie bieganiu z przepieknym samcem