Anna Rapp Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Witam miłośników Hiszpańskich Psów Wodnych ;) Nasze psiaki odniosły wielki sukces na Międzynarodowej Wystawie Psów w Offenburgu. W konkurencji mieliśmy 9 -ciu przedstawicieli rasy! 5 psów i 4 suczki. To reprezentanci Niemiec, Szwajcarii, Szwecji i nasze Polskie Hiszpany. Sędzia ze Szwajcarii przyznał tytuł Najpiekniejszego Psa w Rasie naszemu Marylowi:multi: , a Najpiekniejszą Suczką w Rasie została nasza kochana Tequilka:multi: jednocześnie pokonując synka w porównaniu o Najlepszego Psa w Rasie. To był dla mnie pełen emocji i radości dzień wystawowy , gratulacje od sędziego, od hodowców z Niemiec połączone z nowymi znajomościami i kontaktami na przyszłość. POZDRAWIAM SERDECZNIE!!! TEQUILA ANIA MARYL Quote
le bon Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 gratulacje!!!! na tej wystawie siostra mojego gamonia ukończyła czempionat Niemiec (rodezjany). A bywacie częsciej w Niemczech na wystawach? my bylismy raz w zeszlym roku w Berlinie-sędzia-znawca rodezjanów-zachwycil się nasźymi(spotkalismy sie w 4 miotowe sztuki) a potem wygralismy grupe hodowlaną-ech miło się biegało po czerwonym dywanie Quote
kuncewmr Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Najszczersze gratulacje !!!!!!! Nam tez poszlo nienajorzej, w stawce 52 hovkow, z sedzina niemiecka .Sunia wywalczyla CACIB, BOBa przegralysmy po niekonczacym sie bieganiu z przepieknym samcem Quote
Anna Rapp Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Moje serdeczne gratulacje! To wielki sukces Finały! i to jeszcze na 1 miejscu!!! Nasz debiut na wystwie w Niemczech to Stuttgart 2XCACIB listopad 2008. My łączymy przyjemne z pożytecznym:lol: moja siostra Ula mieszka w Karlsruhe ( 70 km od Stuttgartu). Wybieramy wystawy w Okolicy Karlsruhe;). Wybieramy się w listopadzie do Friedrichshafen ( 2XCACIB - wystawa przeniesiona nad J.Bodeńskie ze Stuttgartu ). mamy w planie ukończenie Championatu Niemiec. jeszcze raz gratuluję i mam nadzieję,że się spotkamy następnym razem w Niemczech. Ania [quote name='le bon']gratulacje!!!! na tej wystawie siostra mojego gamonia ukończyła czempionat Niemiec (rodezjany). A bywacie częsciej w Niemczech na wystawach? my bylismy raz w zeszlym roku w Berlinie-sędzia-znawca rodezjanów-zachwycil się nasźymi(spotkalismy sie w 4 miotowe sztuki) a potem wygralismy grupe hodowlaną-ech miło się biegało po czerwonym dywanie Quote
Anna Rapp Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 dziękujemy za gratulacje, Poszło Wam nie najgorzej... CACIB dla suni przy tak duuużej konkurencji! To dopiero SUKCES! Brawo! Pozdrawiam Ania [quote name='kuncewmr']Najszczersze gratulacje !!!!!!! Nam tez poszlo nienajorzej, w stawce 52 hovkow, z sedzina niemiecka .Sunia wywalczyla CACIB, BOBa przegralysmy po niekonczacym sie bieganiu z przepieknym samcem Quote
Recommended Posts