Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstawiaj! Zibo jest tak pięknym byczkiem, że naprawdę dziwne że nie ustawiają się po niego w kolejce.
Pewnie gdyby nie to, co media robią takim rasom....:(

Alicja, problem w tym że nie ma chetnych mieszkających koło Bboryski, a i ona zamilkła tu, moze już odpuściła chęć posiadania Ziba?

Posted

BBORYSKA chciała psa z papierami, ponieważ chciała wystawiać. Niestety, jak pisałam wyżej - Zibo okazał się wnętrem, więc kastracja obowiązkowa i nici z wystaw :shake: Gdyby jednak chciała psa mimo wszystko, to nadal pozostaje kewstia znalezienia kogoś, kto ją odwiedzi.

Był jeden tel. o Zibo po wystawieniu allegro, ale potem pan się już nie odezwał. Dzisiaj rano miałam sms o treści 'Witam w jakim wieku jest Zibo'... jak ja lubię takie coś...

Posted

Greven napisał(a):
BBORYSKA chciała psa z papierami, ponieważ chciała wystawiać. Niestety, jak pisałam wyżej - Zibo okazał się wnętrem, więc kastracja obowiązkowa i nici z wystaw :shake: Gdyby jednak chciała psa mimo wszystko, to nadal pozostaje kewstia znalezienia kogoś, kto ją odwiedzi.

Był jeden tel. o Zibo po wystawieniu allegro, ale potem pan się już nie odezwał. Dzisiaj rano miałam sms o treści 'Witam w jakim wieku jest Zibo'... jak ja lubię takie coś...

nie doczytałam o wystawach sorka

no to póki co ...kastracja i poszukiwanka dalej

Posted

dzisiaj miałam takiego maila w sprawie zibo:

Witam mam pytanie o tego amstaffa ile ma lat i czy jest nauczony mieszkac w domu tzn czy wola gdzy ma potzreby fizjologiczne i czy jest przeszkolony w zakresie podstawoaym tzn czy slucha komend takieh jak przywoalnie do pana i podobnych gdyz zajmuja sie ta rasa jakies 6 lat i maielm smatffa ktoreog musielm uspic gdzy zachorowal na nieuleczalne zapalenie stawow ale potem okazalo sie ze mial to w rodzoen prsoze odpisac czekam na odp iz gory dziekuje

oceniając po mailu ta osoba by nie dostała ode mnie żadnego psa ale może to mylne wrażenie więc odesłałam do greven na telefon.

zdjęcia jak masz ładne to dodaj, ja będę uzupełniać nimi allegro.czy wiadomo ile zibo ma lat?

Posted

agaga21 napisał(a):
odesłałam do greven na telefon.

To chyba od niego ten sms z pytaniem o wiek.

agaga21 napisał(a):
czy wiadomo ile zibo ma lat?

Wg tego, co ma wpisane w książeczce zdrowia, w lipcu skończy 6 lat.

Posted

[quote name='agaga21']dzisiaj miałam takiego maila w sprawie zibo:

Witam mam pytanie o tego amstaffa ile ma lat i czy jest nauczony mieszkac w domu tzn czy wola gdzy ma potzreby fizjologiczne
było odpisać , że on nie woła , tylko sam idzie do toalety się załatwić , tzreba mu jedynie zapalić światło , podetrzeć dupkę i spuścić wodę :evil_lol:

Posted

Aż miło zajrzeć teraz w ten wątek - poprzednio zamknąłem "kartę" zanim się do końca wkręciła :(
Niedawno jestem na Dogo ale teraz widzę, że tu jednak przede wszystkim miłośnicy psów.
Szkoda tylko, że jeszcze dla Niego nikt "z sensem" się nie znalazł - bo piękne psisko i napewno będzie umiał otrzymaną miłość odwzajemnić.
Greven- piękne zdjęcia - trzymam kciuki.

Posted

O, Jędruś :evil_lol:

....................................................................
Zibo dostaje Royal Canin (Adult Maxi, dla psów dorosłych ras dużych), która to karma do tanich nie należy... Czy ktoś zechciałby podarować mu worek jedzenia?

Posted

No tak, ktoś przeczytał tekst aukcji ze zrozumieniem :roll:

Ten gość od maila odezwał się do mnie, wysłałam mu wyczerpujący opis psa, naprodukowałam się... i zero odzewu, nawet "dzięki, nie jestem jednak zainteresowany".

Kolejny zainteresowany jutro pozna Zibo. Jeśli będzie sobie radził, a pies go zaakceptuje, to zostawię Zibo na okres próbny.

Posted

GREVEN, JEŚLI MOŻESZ TO WSTAW WSZYSTKIE ZDJĘCIA ZIBO BO WSZYSTKIE POZNIKAŁY!!!
CHCIAŁAM ODŚWIEŻYĆ ALLEGRO ALE NIE MA FOTEK.

spróbuj może na stronie tinypic.com

Posted

Wszędzie moje wszystkie zdjęcia poznikały :placz:
Może to przejściowe kłopoty na photobucket?

Na razie poczekaj z allegro, tak jak pisałam wcześniej, Zibo poszedł na próbę do nowego domu, na razie nie ma niepokojących sygnałów, więc może... może... Ale gdyby znów coś nie wyszło, to będę Cię prosić o odświeżenie allegro i dam fotki (raczej mam nadzieję, że photobucket do tej pory zacznie normalnie działać), bo Twoje aukcje są bardzo dobre. Dziękuję.

• 2 weeks later...