resurgam Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 8-tygodniowe maluszki na pierwszym w życiu spacerze: Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Świat jest taki ciekawy, nawet ten, tuż za progiem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ciekawe, jak się teraz prezentują, minął juz tydzień od ostatnich fotek... Pzdr. Quote
MateUsz Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No piękne, piękne... Czy wszystkie mają już domki?? Oby były często pokazywane bo są przepiękne :) :D Quote
resurgam Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 21 lutego 2009 r. w hodowli "SOPOCKA AURA" urodziły się kolejne szczeniaki po URALU Resurgam i LEGENDZIE Habenda. Na świat przyszło 5 suczek i 4 pieski o wadze 500 - 600 gram oraz o jednomaścistym umaszczeniu. To bardzo radosna wiadomość, bo właścicielka owej hodowli "zaplanowała" miot bez łat, z większą ilością suczek niż piesków. DO USŁUG! Oto kilka zdjęć maluszków: Quote
resurgam Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 A tak prezentują się zadowoleni rodzice: Quote
resurgam Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 19 marca URAL Resurgam ukończył 10 lat! :multi: URAL jest pierwszym w Polsce samcem, który w swojej rasie uzyskał tytuł INTERCHAMPIONA oraz jedynym, który dwukrotnie zdobył tytuł Zwycięzcy Europy. Ponadto zdobył wszystkie championaty przyznawane dorosłym osobnikom na Węgrzech w Austrii i Rumunii. mały URALEK :lol: Jest również jedynym chartem polskim w Polsce, który uzyskał dwukrotnie „Bundessieger” w Tulln, championat Luksemburga, Chorwacji oraz dwukrotnie, rok po roku, tytuł Zwycięzcy Polski. na wystawie w Warszawie-2008 :lol: Wystawiany był na ponad 70 wystawach w Polsce i za granicą, zdobywając oceny doskonałe i doskonałe opisy od sędziów. Jest ojcem miotów: „L” i „U” z hodowli Full Speed, „H” z hodowli Arcturus, „B” i „C” z niemieckiej hodowli Aziza men Tara, „P” z niemieckiej hodowli „Pan Tadeusz” oraz ostatnio narodzonych szczeniąt w hodowli „Sopocka Aura” - miot „Z”.:multi: Jesteśmy dumni z URALA, jego osiągnięć wystawowych oraz jego potomstwa i mamy nadzieję, że zdobędzie ono wiele tytułów i championatów, dostarczając swoim właścicielom pięknych i wzruszających chwil. synek URALA Resurgam :lol: Proszę nie poprawiać zmoderowanego postu i nie wstawiać po raz kolejny za dużego zdjęcia. Quote
MateUsz Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Spóźnione 100 Lat ode mnie, córci URODZI i całej rodzinki :D Quote
Klaudia i Bravo Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Jakie śliczne maluchy! Cudo! :loveu: Quote
Bogarka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Resurgam czy ja dobrze wiem, ze jedno z tych szczeniaków mieszka u ciebie? Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Bogarka']Resurgam czy ja dobrze wiem, ze jedno z tych szczeniaków mieszka u ciebie? Bogarka - będziesz na wystawie w Godollo? Bo moje baski i ja będziemy!:lol: Pzdr. Quote
Bogarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Asiaczek']Bogarka - będziesz na wystawie w Godollo? Bo moje baski i ja będziemy!:lol: Pzdr. Jesli nie bede na działce moze sie wybiore. Hadara nie zgłosiłam Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Bogarka napisał(a):Jesli nie bede na działce moze sie wybiore. Hadara nie zgłosiłam Jasne. No to do ewent. zobaczenia.:lol: Pzdr. Quote
resurgam Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 MateUsz, koniecznie na DOGO pochwal się sukcesami córki URALA, URZEKAJĄCEJ URODY Full Speed. To wielka strata, aby na tak poczytnym Forum nie bylo informacji o jej sukcesach i jej zdjęć. KONIECZNIE to zrób, a za miłe słowa dziękujemy! Quote
resurgam Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Miła to informacja, że ZALOT z hodowli Sopocka Aura będzie reprezentantem swojej rasy - charta polskiego - w Stanach Zjednoczonych. Oto wczoraj wyleciał do NY i mam informację, że znakomicie zniósł lot, bez problemu aklimatyzuje się w nowej strefie czasowej oraz w innej strefie językowej, że o standardzie życia nie wspomnę. Zdumiewająca to okoliczność, że po 3 godz. już rozpoznawał nową właścicielkę, a po 12 godzinach podróżowania opuścił klatkę bez żadnych oznak nerwowości i stresu. ZALOT wybrany został przez hodowczynię bez pudła. Nowa właścicielka mieszkająca w Nowym Jorku koło Central Park bardzo chwali swojego pieska i obiecuje, że będzie go wystawiała na wystawach psów rasowych w USA. ZALOT wraz z nową właścicielką, tuż przed odlotem, na lotnisku w Warszawie Jeszcze tylko ostatnie uwagi i już rozbrzmiewa komunikat, że musimy udać się do specjalnej odprawy. Mimo, że wyglądamy na szczęśliwe, każda z nas martwi się jak ZALOT zniesie lot i czy fakt ten nie pozostawi śladu na jego psychice. Quote
resurgam Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Właśnie dostałam zdjęcia z NY od nowej właścicielki ZALOTA. Jest nim zachwycona,a nas najbardziej cieszy, że 12 godzinna podróż samolotem nie pozostawiła żadnej rysy na jego psychice. Quote
resurgam Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Z wielką przyjemnością informuję, że pod koniec swojej "kariery wystawowej" URAL Resurgam zakończył kolejny championat "HUNGARY VETERAN CHAMPION", a także uzyskał 2 * BOB. To ostatni z przyznawanych championatów na Węgrzech, a Ural posiada wszystkie championaty tam przyznawane, poza młodzieżowym. I są to: Champion Węgier, Grand Champion Węgier Show Champion Węgier i teraz Veteran Champion Węgier. [U][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images37.fotosik.pl/232/9576894507234e26.jpg[/IMG][/URL][/U] [I]Pani Karolinie Derendarz serdecznie dziękuję za doskonale zdjęcia z tej wystawy. [/I] Quote
Recommended Posts