figa33 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ale to fajnie wygląda, takie śliczne posłanka i psiaki zadowolone! Quote
Dorothy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 takie masz sliczne poslanka?? piekne! Po ile za sztuke/ masz jakies znizki gdzies? ostatnio chcialam kupic dla moich psow (z tym ze rozmiar XXL) i wszedzie kolo stówy, zwatpilam, :shake: Quote
BIANKA1 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dorothy napisał(a):takie masz sliczne poslanka?? piekne! Po ile za sztuke/ masz jakies znizki gdzies? ostatnio chcialam kupic dla moich psow (z tym ze rozmiar XXL) i wszedzie kolo stówy, zwatpilam, :shake: Nie , na allegro kupowałam . Małe są , mają po 60 cm . Ale stare były już w tragicznym stanie :roll: Quote
halbina Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pześliczny błękit... :loveu:coś wszędzie go ostatnio widzę...:evil_lol: Quote
Korenia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dorothy - zobacz tutaj: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro jest dość tanio ;) Quote
jolek68 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 BIANKA1 napisał(a):Mogę spełnić Twoje marzenie :evil_lol: będę o tym pamiętać ;) ale nie teraz :shake: ciekawe czy by moja kicia Zuzia chciała w tym spać :hmmmm: błękit cudo ;) Quote
Ewa i flatki Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Posłanka cudne, błękit marzenie, tylko ...jak często je pierzesz ?:-o A Twój paskud już za księcia z bajki robi :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Ewa i flatki napisał(a):Posłanka cudne, błękit marzenie, tylko ...jak często je pierzesz ?:-o A Twój paskud już za księcia z bajki robi :evil_lol: Wczoraj je kupiłam , jeszcze nie prałam :roll: Młody prawdopodobnie w sobotę pójdzie do nowego domku . Szykuje mu się dom z ogrodem u 2 pań :lol: P Lucynka ma go zabrać na wieczorek zapoznawczy z nową rodziną . Mam nadzieję , że Zadzior stanie na wysokości zadania i odpowiednio sie zachowa . Quote
anula1959 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 I jak tam maluch Bianeczko , był dziś z wizytą? Quote
halbina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a to błyskawiczna akcja... i jaka metamorfoza! na Metamorfozy go! Quote
jolek68 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 to ja bardzo mocno za nowy domek :thumbs: a posłanko oddasz :eviltong: Quote
wanda szostek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A ja preferuję budki. Psy mają swój azyl. Mogą się z kością schować. Quote
jolek68 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 a wiesz co upatrzyła sobie moja kicia do spania :crazyeye: plastikowy pojemnik z zamrażalki który stoi na najwyższej szafce w kuchni(taki paluch) :shake: wyjęłam go jak dostałam "kawałek" mięska od teściowej i jak się zadomowiła w nim tak ani rusz jej to zabrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Właśnie pozamieniałam częsc budek , bo maluchy spały na daszkach . Jednemu zostawiłam , bo on faktycznie potrzebuje azylu ; Za to koty sypiają na drapaku , na szafkach w kuchni , albo w pokoju na stole . Zwykle na tyle wysoko , żeby psy ich nie niepokoiły. Quote
AMIGA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Pięęękne posłanka. Szkoda, że tak szybko - przy tej pogodzie - stracą swój śliczny kolorek. A "mój" Ludwiczek jak widzę świetnie się w tym błękicie czuje. Podwozie do góry i pełny relaks :loveu: A kciuki ściskam i ściskam za nowy domek Zadziora :p Quote
AMIGA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Tam na wysokościach mu się łatwiej kosteczki pilnuje. A za następną "porcję" Ludwiczka baaaardzo dziękuje. Nawet merda do nas ogonkiem :loveu: Quote
figa33 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ale groźny jestem , nie ruszaj mnie , mam kosteczkę!:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Zagadka . Ile kotków jest na zdjęciu ? Quote
halbina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ślepa jestem, więc do konkursu nie staję... a tamten psiokot... taki grzeczny... próbuje zajmować jak najmniej miejsca, żeby tylko móc zostać... ;) Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Kiedy wychodzę z domu , mały kładzie się na moich butach i kapciach i podsypia wyjąc od czasu do czasu :roll::evil_lol: A jak on sie cieszy kiedy wracam :lol: Aż słów brak . Dzisiaj trochę sie pokomplikowało , bo ja musiałam zawieść świnki do domku , więc nie wiem , czy uda nam się przekazać Zadziora do nowego domku . Może jutro sie zgramy .:cool3: Quote
figa33 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 koty - cztery , wygrałam?:cool3: Zadziorek bardzo się uspokoił , co to znaczy miłość i cierpliwość... Quote
BIANKA1 Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='figa33']koty - cztery , wygrałam?:cool3: Zadziorek bardzo się uspokoił , co to znaczy miłość i cierpliwość... Wygrałaś :loveu: Mały bardzo się zadomowił . Będzie mi bardzo przykro rozstawać się z Zadziorkiem :-( Quote
anula1959 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 BIANKA1 napisał(a): Mały bardzo się zadomowił . Będzie mi bardzo przykro rozstawać się z Zadziorkiem :-( Znam ten ból :-(, ale gdybyśmy serc nie miały to niejedno psie życie odeszło by bez miłości i czyjejkolwiek opieki . Będzie dobrze Bożenko , będzie dobrze.... A na tej rogóweczce to taki tłok i plątanina kudełków , że nie bardzo wiem ile tam psiaków leży...;) Quote
Recommended Posts