Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie masz sliczne poslanka??
piekne!
Po ile za sztuke/ masz jakies znizki gdzies? ostatnio chcialam kupic dla moich psow (z tym ze rozmiar XXL) i wszedzie kolo stówy, zwatpilam, :shake:

Posted

Dorothy napisał(a):
takie masz sliczne poslanka??
piekne!
Po ile za sztuke/ masz jakies znizki gdzies? ostatnio chcialam kupic dla moich psow (z tym ze rozmiar XXL) i wszedzie kolo stówy, zwatpilam, :shake:

Nie , na allegro kupowałam . Małe są , mają po 60 cm . Ale stare były już w tragicznym stanie :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Mogę spełnić Twoje marzenie :evil_lol:

będę o tym pamiętać ;) ale nie teraz :shake:
ciekawe czy by moja kicia Zuzia chciała w tym spać :hmmmm: błękit cudo ;)

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Posłanka cudne, błękit marzenie, tylko ...jak często je pierzesz ?:-o
A Twój paskud już za księcia z bajki robi :evil_lol:

Wczoraj je kupiłam , jeszcze nie prałam :roll:

Młody prawdopodobnie w sobotę pójdzie do nowego domku . Szykuje mu się dom z ogrodem u 2 pań :lol: P Lucynka ma go zabrać na wieczorek zapoznawczy z nową rodziną . Mam nadzieję , że Zadzior stanie na wysokości zadania i odpowiednio sie zachowa .

Posted

a wiesz co upatrzyła sobie moja kicia do spania :crazyeye: plastikowy pojemnik z zamrażalki który stoi na najwyższej szafce w kuchni(taki paluch) :shake: wyjęłam go jak dostałam "kawałek" mięska od teściowej i jak się zadomowiła w nim tak ani rusz jej to zabrać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Właśnie pozamieniałam częsc budek , bo maluchy spały na daszkach . Jednemu zostawiłam , bo on faktycznie potrzebuje azylu ; Za to koty sypiają na drapaku , na szafkach w kuchni , albo w pokoju na stole . Zwykle na tyle wysoko , żeby psy ich nie niepokoiły.

Posted

Pięęękne posłanka. Szkoda, że tak szybko - przy tej pogodzie - stracą swój śliczny kolorek. A "mój" Ludwiczek jak widzę świetnie się w tym błękicie czuje. Podwozie do góry i pełny relaks :loveu:
A kciuki ściskam i ściskam za nowy domek Zadziora :p

Posted

Kiedy wychodzę z domu , mały kładzie się na moich butach i kapciach i podsypia wyjąc od czasu do czasu :roll::evil_lol: A jak on sie cieszy kiedy wracam :lol: Aż słów brak .
Dzisiaj trochę sie pokomplikowało , bo ja musiałam zawieść świnki do domku , więc nie wiem , czy uda nam się przekazać Zadziora do nowego domku . Może jutro sie zgramy .:cool3:

Posted

[quote name='figa33']koty - cztery , wygrałam?:cool3:

Zadziorek bardzo się uspokoił , co to znaczy miłość i cierpliwość...
Wygrałaś :loveu:

Mały bardzo się zadomowił . Będzie mi bardzo przykro rozstawać się z Zadziorkiem :-(

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Mały bardzo się zadomowił . Będzie mi bardzo przykro rozstawać się z Zadziorkiem :-(

Znam ten ból :-(, ale gdybyśmy serc nie miały to niejedno psie życie odeszło by bez miłości i czyjejkolwiek opieki . Będzie dobrze Bożenko , będzie dobrze....
A na tej rogóweczce to taki tłok i plątanina kudełków , że nie bardzo wiem ile tam psiaków leży...;)