Kinia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Fiona Przerwa, strasznie źle mi się wstawia na laptopie...:roll: Quote
Kinia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Nie wiem czy ktoś to ogląda, ale wstawiam dalej:) Figiel Fiona Wiśnia Anat Quote
Kinia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Agata i Zorka']Ja oglądam! Przynajmniej jedna:lol: Denis Figiel-ktoś pamięta co się wtedy stało? Szkoda, że mam tylko jedną fotke z tego momentu:evil_lol: Quote
Wafelek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Kinia napisał(a):Przynajmniej jedna:lol: Nie jedna - jak miło powspominać ten bieganiowy tydzień... i dzięki za super Ariesowe foty!!! Quote
Kinia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wafelek napisał(a):Nie jedna - jak miło powspominać ten bieganiowy tydzień... i dzięki za super Ariesowe foty!!! Prosze bardzo;) Quote
Mudik Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 O fajne fotki:multi::multi: i kolejny znajomy! Mizianki dla Ariesa:loveu::loveu: i pozdrowienia od kumpla Delika. York fajowy to też "batman" czy Katowice? Quote
Kinia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Mudik napisał(a): York fajowy to też "batman" czy Katowice? Nie, to Czeski york:lol: Quote
Mudik Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Aaaa myślałam,że Nasz, bo wiem,że jakiś biegał/biega agility. jak byłam na semi w Czechach to obok ćwiczyła grupa na posłuszeństwie były, labki, flat, onki , bernardyn i właśnie york. Pozazdrościć poziomu i zaangażowania w szkolenie psów u Czechów. Quote
Guest ajsonowa Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Ja tez ogladam, ale sie nie odzywam, bo nie widze nigdzie Hexy :mad::eviltong: Quote
Kinia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='ajsonowa']Ja tez ogladam, ale sie nie odzywam, bo nie widze nigdzie Hexy :mad::eviltong: Już się poprawiam:evil_lol: Quote
Sonuś Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja też zaglądam,ale strasznie mało Anatki tutaj wiedzę:mad::eviltong: (wnoszę o takie zrównoważenie jak u ajsonowej:eviltong:) A poważnie to dzieki za zdjecia Soniaka i Anatki- są śliczne:loveu: Quote
madzior_ka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 O jaaa ile zdjęć i ile pięknych Denisowych dziękuję Bardzo! Ech ja tez mam trochwe zdjęć nie tak fajnych jak wasze ale zawsze to coś tylko... moge policzyc ile dni w domu jestem podczas tych wakacji... z reguły to wracam - rozpakowuję się - 1 góra 2 dni w domu i kolejne pakowanie i wyjazd;))) Jutro znowu wyjeżdżam ale tam gdzie będe do wtorku powinnam mieć neta więć może uda mi sie wstawic w koncu te zdjęćia...:) Quote
monmik Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 super fotki ;d a na jakies zasadzie to sie odbywa? ja bym chciala sie w to pobawic, ale jeszcze nigdy z psiakiem nie robilismy tego ! ;d Quote
hanik Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='monmik']super fotki ;d a na jakies zasadzie to sie odbywa? ja bym chciala sie w to pobawic, ale jeszcze nigdy z psiakiem nie robilismy tego ! ;d Zapraszam trening BAT. Tam można sobie popatrzeć na czym polega agility. Podaję linka do stronki Baltic Agility Team Quote
madzior_ka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No to i ja zapraszam do mojej ghaleri z obozu --> Picasa Web Albums - Magdalena - Horni Sucha 2009 koncowka jeszcze sie wgrywa, ale większosc juz jest, zapraszam do ogladania:) Quote
hanik Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hej... Ptaszki mi dziś doćwierkały,*że Ada wraz z Timi zostala tegoroczną Mistrzynią Świata w Mistrzostwach psów nierasowych.... Super... :-) YouTube - Adriana Slezakova + Timi - IMCA 2009 jednotlivci Quote
FRODKA Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 :multi: Ada super ,ale jakoś mnie to nie dziwi . Quote
Recommended Posts