Monia i Taja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Obóz super, jak zwykle :) tylko ta pogoda, wrrrr.... No ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;) Ja mam tylko sobotnie zawody; http://picasaweb.google.com/mikusia7...eat=directlink Quote
hanik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Monia i Fiona napisał(a):Obóz super, jak zwykle :) tylko ta pogoda, wrrrr.... No ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;) Mi się*spalo bardzo miękko na rozpulchnionej przez deszcze ziemi... Jak się później okazalo przy zwijaniu namiotu - spałam na mięciutkich dżdżownicach :evil_lol: ( dobrze, źe nie miałam dziury w podłodze) Quote
Viz Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hania...... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: Foty super, więcej więcej, mam silna potrzebę pozazdroszczenia. :lol: Quote
Kinia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 hanik napisał(a):Mi się*spalo bardzo miękko na rozpulchnionej przez deszcze ziemi... Jak się później okazalo przy zwijaniu namiotu - spałam na mięciutkich dżdżownicach :evil_lol: ( dobrze, źe nie miałam dziury w podłodze) :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja się właśnie próbuje rozpakować i czekam aż ktoś jeszcze zacznie wstawiać zdjęcia;) O i jeszcze na filmy od Heglastej:razz: Quote
zelek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Tak jest, obóz super, szkoda tylko, że niezawodny Żelek tym razem spasował z powodu łapy :diabloti: Kinia - filmiki zaczęły się zgrywać. Cierpliwości :razz: A ja czekam na fotki Hegla i Lilku na wymianę! Quote
wikaa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Kinia widzę, że na zdjęcia moja Ori też się załapała, super fotki :) Quote
Wafelek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Kinia, serdecznie dziękuję za Ariesa! Mogę przekleić na forum kolakowe?:cool3: Quote
zelek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No i niestety okazuje się, że z Marleyem mam tylko taki jeden krótki - ale zawsze coś :) YouTube - Kanal von tempt84 Quote
Kinia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Nikt zdjęć nie wstawia, temat milczy, więc ja dam jeszcze;) Zorka Quote
Kinia Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ewka i haker napisał(a):co tak malo:P Bo nie będe wstawiała sama:eviltong: Hania ma dużo, chwaliła się na obozie i teraz siedzi cicho:evil_lol: Quote
Agata i Zorka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Kinia! dzięki za ślicznego śliczniusiego Zorka:* Sprawiłaś mi nim wielką przyjemność! Pozdrawiam z drugiego krańca Polski:) Zagrzejmy Hanię do boju... Hania! Hania! na przód! podziel się fotami:) Quote
hanik Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wstawię wstawię.. W Weekend chyba znajdę*jakiś czas bo jutro nie wiem czy się uda... Chyba wrzucę*na Picassa Quote
madzior_ka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kinia a nie powinnas miec czasem troche wiecej Denisa wsrod twoich zdjec? a ja znowu nie mam jak wstawic bo laptop w naprawie...;/ moze wieczorem juz bedzie, a jak nie to znowu sobie dluzej poczekacie bo od jutra wyjezdzam....;/ Quote
Kinia Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Nareszcie mam neta!!! My nie jesteśmy teraz w domu, więc nie wiem czy coś wstawię. Magda coś tam jeszcze mam nie martw się! Quote
hanik Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Wrzuciłam część fotek na Picassa... Laduje się druga część. Picasa Web Albums - Hanna - Obóz Horni Sucha Quote
Kinia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nareszcie:) Mogę sobie Marleya wstawić do galerii? Quote
hanik Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 No pewnie. wstawiam drugą*część Picasa Web Albums - Hanna - Horni Sucha 2... Quote
zelek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ojaaaa, hanik! bardzo bardzo dziękuję za tyle super fotek z Lilou! strasznie mi się podobają :loveu: Quote
hanik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Bardzo możliwe, że są one też autorstwa Agaty... Dotyczy to wszystkich fotek... zależy, która z nas się dorwala do aparatu.... Quote
Recommended Posts