Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monia i Fiona napisał(a):
Obóz super, jak zwykle :) tylko ta pogoda, wrrrr.... No ale cóż, nie można mieć wszystkiego ;)

Mi się*spalo bardzo miękko na rozpulchnionej przez deszcze ziemi... Jak się później okazalo przy zwijaniu namiotu - spałam na mięciutkich dżdżownicach :evil_lol: ( dobrze, źe nie miałam dziury w podłodze)

Posted

hanik napisał(a):
Mi się*spalo bardzo miękko na rozpulchnionej przez deszcze ziemi... Jak się później okazalo przy zwijaniu namiotu - spałam na mięciutkich dżdżownicach :evil_lol: ( dobrze, źe nie miałam dziury w podłodze)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ja się właśnie próbuje rozpakować i czekam aż ktoś jeszcze zacznie wstawiać zdjęcia;) O i jeszcze na filmy od Heglastej:razz:

Posted

Tak jest, obóz super, szkoda tylko, że niezawodny Żelek tym razem spasował z powodu łapy :diabloti:

Kinia - filmiki zaczęły się zgrywać. Cierpliwości :razz:

A ja czekam na fotki Hegla i Lilku na wymianę!

Posted

ewka i haker napisał(a):
co tak malo:P

Bo nie będe wstawiała sama:eviltong:
Hania ma dużo, chwaliła się na obozie i teraz siedzi cicho:evil_lol:

Posted

Kinia! dzięki za ślicznego śliczniusiego Zorka:* Sprawiłaś mi nim wielką przyjemność! Pozdrawiam z drugiego krańca Polski:)
Zagrzejmy Hanię do boju... Hania! Hania! na przód! podziel się fotami:)

Posted

Kinia a nie powinnas miec czasem troche wiecej Denisa wsrod twoich zdjec? a ja znowu nie mam jak wstawic bo laptop w naprawie...;/ moze wieczorem juz bedzie, a jak nie to znowu sobie dluzej poczekacie bo od jutra wyjezdzam....;/