Izuuus Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Faktycznie grzeczny :cool3: Widać suuper domek mu się trafił. Ale pewnie jeszcze się tam właduje do wyrka w pościel :evil_lol: Kwestia czasu :diabloti: Quote
warsawmoo Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cudne wieści! Superowa akcja i kolejne szczęście na swoim miejscu. Oby wiecej takich zakończeń :loveu::loveu::loveu: - tego Wam i sobie życzę :lol: Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Bruno wykąpany! - po drugiej próbie ;P Ależ się musieli z nim nawalczyć... :cool1: Jeszcze tylko na te fotki czekam...ale pewnie najpierw chcą go wyczesać, oddredzić nieco i takiego ślicznego nam przesłać, co by aż ze zdjęć pachniało świeżym pieskiem:cool3: Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Kolejny "mój" pies - podnoście proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-ast-ma-czas-tylko-do-6-04-pomozcie-134768/#post12064021 Quote
bros Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Brunonku co u Ciebie piesku kochany :dog: :bluepaw: Quote
Goś Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Bruno sprawuje się na medal! Grzeczny niesłychanie i zapatrzony w nowych panciów ;) No i nadal pod kontrolą, ale odwołuje się bez najmniejszego problemu... I w ogóle wdzięczna z niego psinka, bo nie odstępuje ich na krok :D Był też w salonie piękności na strzyżeniu...zostawili mu tę grzywę na głowie, bo im się taki lewek bardzo podoba, ale zobaczcie jak mu się przepięknie sierść błyszczy! :loveu: Mioooodzio: Quote
bros Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 nasz Ty fuksiku kochany , chowaj się zdrowo w swoim nowym domku :loveu: Quote
miki-ostrowiec Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kurcze jaki ten BRUNO podobny do Czarusia mojego nawet pomyliłam się i pomyślałam że to CEZARY:lol: fajny psiaczek z BRUNA;) Quote
Goś Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 A ja dostałam dzisiaj zaskakującą nowinę - Bruno naprawdę nie lubi wody! :crazyeye: Spaniel, który nie chce pływać!... Oj powinien wpaść na przeszkolenie do Frytki :diabloti: Quote
graynew Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 haha swietne. Nie lubi wody. Super to znaczy ze zawsze na spacerku bedzie pieknie wygladal a nie jak zmokla kura :evil_lol: Ja dawno temu mialam miksa pudla ze sznalcerem tez raczej rasy plywajace i on to za boga nie chcial do wody. Nawet kaluze na drodze omijal i tak mu do konca zycia zostalo a zyl sobieponad 16 lat. Bruno nic sie nie martw po co do wody woda moka zimna i wogole feee :) Quote
Cockermaniaczka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Goś napisał(a):A ja dostałam dzisiaj zaskakującą nowinę - Bruno naprawdę nie lubi wody! :crazyeye: Spaniel, który nie chce pływać!... Oj powinien wpaść na przeszkolenie do Frytki :diabloti: nie wierze:eviltong: moj nie lubil a pozniej jak wparowal do stawu to widac na zdjeciach:evil_lol: Quote
bros Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 hej hej Goś czy masz wieści od Brunonkowej rodzinki ???? :bluepaw: Quote
Goś Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Wczoraj wieczorem dostałam newsy od Brunowej Panci ;) "Gosiu!! Wybacz, że długo nie pisałam... cały czas jednak o Tobie myślę, bo jestem bardzo wdzięczna, że to właśnie nas wybrałaś na rodzinkę dla Bruna... To przecudowny psiak!! Wymarzony dla każdego, grzeczny, kochający, wdzieczny, po prostu BOSKI!! Biega grzecznie bez smyczy, reaguje na swoje imię (powoli, ale już coraz bardziej i częściej). Jest pupilkiem całej rodziny, wszyscy go na ulicach podziwiają i dziwią się, że jest taki grzeczny... W zasadzie nie szczeka, tzn. wcale nie szczeka... tylko ma jednego "konkurenta" w okolicy, który ma dodyspozycji ogródek działkowy i Bruno często go zaczepia i podszczekuje na niego.... hehe :) Jeżdzimy z nim w weekendy nad jeziorka (za którymi nie przepada) lub do lasu... gdzie szaleje na wolności :), ale pilnuje nas jak oczka w głowie!! W weekend majowy mamy w planie wyjazdy z nim w góry itp. Ania od Rudego (20-04-2009 15:59) Poza tym.... mamy juz zaplanowany i zarezerwowany urlop lipiec/sierpień i jedziemy z Brunem nad morze!! :) Ania od Rudego (20-04-2009 15:59) Aha, co jeszcze chciałam napisać... jest przegrzeczny w czasie jazdy autobusem..." Newsy z gadu, stąd te daty ;) Aha no i mam obiecane niedługo nowe zdjęcia! :D Quote
graynew Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 No i super i takie domki powinny byc zawsze. A pies odda wszystko ze zdwojona sila i iloscia jak widac z postow. Bardzo sie ciesze, ze Bruno tak dobrze trafil. Jak sie czyta takie wiesci to az serce rosnie i dalej czlowiek ma ochote uzerac sie z tym calym bajzlem i robic cos dla psiakow. Gos jeszcze raz gratuluje. Quote
Goś Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Ania mi dzisiaj napisała, że strasznie chciałaby wziąć jeszcze tego 9mies Cezara :lol: O tego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-przepiekny-9mies-spaniel-oddany-przez-wlasciciela-szukamy-dobrego-ds-136143/ Tylko mąż się buntuje. Ale ona chce go próbować urabiać! :evil_lol:Ale się dziewczyna w spanielki wkręca :multi: Quote
Alex3683 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :loveu:Cześć! W końcu udało mi sie wszystko poukładać i wykombinować trochę czasu na poczytanie forum... Muszę jednak stwierdzić, że Brunuś zabiera baaaaardzo dużo mojej uwagi i ciężko się skoncentrować na czymkolwiek innym niż ON :loveu::) Jest przecudny, nadzwyczaj grzeczny w domu :angel: i niezwykle "myśliwski" ma spacerach... :painting: hehee Chyba od dwóch, bo w zasadzie już nie pamiętam dokładnie...... "ładuje" nam się do łóżka :-) Bardzo często bywa z nami na terenach zalesionych, łąkach itp.... najzabawniejsze jest jednak to, ze mój mąż myślał.... wydawało mu się, że Bruno będzie biegał wolniej od niego... :razz:akurat.... :lol: Bruncio mógłby startować w zawodach długodystansowyc hehe... Poza tym generalnie rzecz biorąc nie za bardzo interesują go kontakty z innymi psami... obwącha od niechcenia i pędzi dalej penetrować i kontrolować teren. Najważniejsze jednak jest to, że pilnuje nas jak oka w głowie! Czasem popedzi za zającem, ptakiem lub samolotem.... :p ale od razu wraca i sprawdza gdzie jesteśmy... Aha, i oczywiście nie przepada za kąpielami... jednak siedzi grzecznie i czeka, aż skończymy go szorować, a potem nawet daje się wysusyc suszarką w razie potrzeby... Okazało się jednak, że....... uwaga, uwaga.... Bruno potrafi pływać!!! :razz: Ha! Dziś na komendę: "Bruno popływaj" sam władował sie do stawu :lol: i demonstrował swoje umiejętności... Uwielbia dzieci, a dzieci jego... przy okazji odwiedzin dzieci pozwala dzieciom wchodzić do swojego legowiska, bawić się jego zabawkami, nawet kocykiem... a wtedy leży obok i pilnuje "lokatora" :) Jest o dziwo, a może i nie o dziwno sensacją.... każdy kto choć troszkę wykazuje miłość do zwierzaków wyciąga do niego rękę, a on subtelnie spogląda i daje się "wytarmosić"... Bo bym zapomniała.... już za trzy tygodnie jedzie z nami na wakacje nad morze.... :lol: Chyba trochę się rozpisałam jak na tą porę.... No właśnie mi się przypomniało jeszcze jedno.... bo właśnie rozwalony na plecach Bruno śpi obok mnie o chrapie! Tak, Bruno CHRAPIE i to głośniej od mojego męża :lol: Poza tym uwielbia wprost spać "na żabę" i na plecach zupełnie "rozwalony"..... Lubi jeździć autobusami i innymi środkami komunikacji miejskiej, najbardziej jednak gustuje w naszym samochodzie.... Brunuś uwielbia wszelakiego rodzaju pieszoczty, drapanie itp. i jeszcze jedno... uwielnia dawać buzi :loveu: Jest też bardzo mądry, szybko się uczy, ale lubi się też chwalić.... ;) Jest cudony, a najważniejsze, że to NASZ PIES! Najwierniejszy i najlepszy pies na świecie! Pozdrawiam wszystkich, którzy trzymali kciuki za powodzenie tego "przedsięwzięcia" :sweetCyb: Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Alex3683, serdecznie witamy na dogo. :multi: Przecudowne wieści, wszystko się wspaniale ułożyło. :p :loveu: :multi: A może byś tak jakieś foteczki Bruncia wstawiła? :cool3: Quote
Izuuus Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Super, wspaniałe wiadomości :bigcool: Oby więcej psiaków znajodowało takie domki! :) Quote
Alex3683 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Foteczki bardzo chętnie bym przesłała tylko, że... nie bardzo wiem jak je tu zamieścić... Już próbowałam, ale się nie udało... :-( Mogłabym też przesłac do jednej z Was na maila foteczki Bruna, a wtedy mogłaby je zamieścić tu... Mogę też podać swój nr gg /1776678/... jeżeli ktoś chciałby przesłać mi maila... Mam nadzieje, że nie zamieszałam za bardzo. Pozdrawiam cieplutko z przecudnym Bruniastym :razz: Quote
Asia & Ginger Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Alex3683 napisał(a):Foteczki bardzo chętnie bym przesłała tylko, że... nie bardzo wiem jak je tu zamieścić... Już próbowałam, ale się nie udało... :-( Mogłabym też przesłac do jednej z Was na maila foteczki Bruna, a wtedy mogłaby je zamieścić tu... Mogę też podać swój nr gg /1776678/... jeżeli ktoś chciałby przesłać mi maila... Mam nadzieje, że nie zamieszałam za bardzo. Pozdrawiam cieplutko z przecudnym Bruniastym :razz: Możesz mi przesłać fotki: asia_pie(małpa)op.pl Quote
Alex3683 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Już przesłałam zdjęcia Bruncia, mam nadzieje, że niebawem się tu pojawią. Dziękuję za możliwość przesłania ich. Pozdrawiam cieplutko i proszę podrapać ode mnie Ginger po brzuszku... ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Alex3683']Już przesłałam zdjęcia Bruncia, mam nadzieje, że niebawem się tu pojawią. Dziękuję za możliwość przesłania ich. Pozdrawiam cieplutko i proszę podrapać ode mnie Ginger po brzuszku... ;) Gingerka dziękuje za drapanko. :p Foteczki szczęśliwego Bruncia: Quote
Recommended Posts