graynew Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No dobra ja rozumie ze zawsze jest ryzyko, ze ktos go teraz wezmie bez kastracji no coz tak bywa. Schron poprosic o kastracje jak najbardziej, ale kasa sie na to przyda na 100% bo jak wiadomo nie ma nic za darmo :) Nic o nim nie wiemy, ale sie dowiemy a psy jednak az tak diametralnie sie nie zmieniaja jak jest spokojny i grzeczny to raczej niesamowita bestia z niego nie wyjdzie!!! No moze sie troche rozbryka ale to nie moze byc odmiana w 100%. Mysle ze nie mozna rezygnowac z oferty jak wspanialej od Emili!!!!!! o nas nie stac na takie rezygnacje. Co do wpisania w allegro ze po kastracji to dokladnie tak juz to napisz. A do gazet ja bym od razu podawala ze pies jest wykastrowany!!! Bo zanim to zroimy a ogloszenie wyjdzie to mysle ze sie z ciachnieciem jajek akurat uporamy!!!! Goś spokoojnie i bez paniki mysle ze sie wszystko pouklada jak nalezy :p Quote
Goś Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 No to siadam do allegro... graynew odpisałam Ci na priva ;) Quote
Goś Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Zrobiłam allegro...A dokładniej przerobiłam allegro naszje onkowej sunii znajdy...Tylko nie wiem czemu miniaturka się nie zmieniła??!! :mad: I trochę kijowo to wygląda" NIEMA ROZPACZ spaniela za kratami (587426491) - Aukcje internetowe Allegro Jak zmienić tę przeklętą miniaturę?? Quote
Goś Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Słuchajcie - mam dla spaniela DT!!! :multi: Tylko psiaj musi być najpierw wykastrowany... Tak, że czekamy na wieści jakie nam Ulv w niedzielę przywiezie!!! Quote
warsawmoo Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Goś']Słuchajcie - mam dla spaniela DT!!! :multi: Tylko psiaj musi być najpierw wykastrowany... Tak, że czekamy na wieści jakie nam Ulv w niedzielę przywiezie!!! Hurrrrrrra !!! :bigcool: Quote
Cockermaniaczka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 :crazyeye: nie wierze:loveu: No to ciachamy jajeczka i zmykaj smyku na tymczasik:loveu: Quote
Goś Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Jutro dzwonię do schronu, żeby psiaka nie wydali! Quote
emilia2280 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Zeby nie bylo zadnych tajemnic, przelalam wczoraj 300zl na konto Gos. Na kastracjé tego spaniela i drugiego, czarnego ze schronu. Mam nadziejé, ze bédá tylko dobre wiadomosci jak wrócé za tydzien. :p Quote
Goś Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Obiecuję,że bardzo się postaram! :p A teraz wskakuj Rudy na pierwszą stronę - i szukaj Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Super ze wszystko jak narazie idzie zgodnie z planem i nawet czarny spaniel zostanie bez jajek dzieki temu watkowi i oczywiscie Emili :) No to trzymamy kciuki i Goś molestuje schron o jak najszybsza kastracje :cool3: no bo co beda chlopaki z jajami chodzic :p Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 tu sie chyba zglasza zwierzaki do metra cafeanimal.pl - społeczność miłośników zwierząt jeszcze tego calkiem nie zbadalam, ale chyba sa na stronie i losowane sa do wydania gazety. Jak ktos cos wie to nich napisze dokladniej. Quote
Alojzyna Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 przepraszam za offa szukamy DT choć dla jednego szczeniaka - inaczej czeka je śmierć głodowa http://www.dogomania.pl/forum/f28/skierniewice-wychudzona-dzika-sunia-jej-5-szczeniat-dt-dla-nich-zycie-133766/index6.html Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tutaj numer do tego przytuliska na Zakrzowie: KONTAKT 071-3029127 [SIZE=2]Goś czy Ty tam w poniedzialek zadzwonisz??? Ja tego goscia sam nie znam. To co Ci o nim mowilam to wiem z rozmowy z Pania Marta wetem i wlascicelem przytuliska z Oławy. To jak robimy??? Czarnego dobrze by ylo umowic juz teraz jak cos bo wiesz jak to jest trzeba sie nastawic moze bedzie trzeba jakas kase organizowac czy poczekac na miejsce. Quote
Goś Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Schron poinformowany. Spaniel poczeka na mnie ;) Jutro Ulv go zapisze na kastrację. A potem do DT. Sprawdzimy jak się w domu zachowuje... Dostałam dzisiaj też już pierwszego maila w jego sprawie. Z tym, że spod Warszawy :roll: A dokładniej z Jabłonna, więc w razie czego będzie potrzebna osoba na wizytę przedadopcyjną. Ale na to jeszcze za wcześnie. Napisałam na razie do Pani jakie są podstawowe warunki i zobaczymy co mi odpisze... graynew co do tego przytuliska, to...ja o tym jeszcze pomyślę jutro :P bo dzisiaj jakaś nieprzytomna jestem ;) Alojzyna przepraszam, ale nie wiem jak mogłabym pomóc. Nie mam możliwości. Poszukajcie jakiegoś dobrego schronu...bez parvo czy nosówki... Przykro mi, ale mogę tylko trzymać kciuki. Biedne psinki:placz: Quote
Goś Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 A poza tym, to dwie osoby obserwują aukcję! :) Quote
warsawmoo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Trzymam kciukasy za tę osobę, która maila w sprawie niuńka napisała - oby to było to !!!:thumbs: Malutki nie musiałby wtedy iść do DT tylko od razu do domciuuuuuuuu ! :multi: Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pogadamy jutro my wydaje mi sie bedziemy a jak nie to damy znac. Mam nadzieje ze szybko mu jaja ciachna i ze faktycznie uda sie go wyadoptowac z ominieciem DT. Quote
NaamahsChild Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Asia mówiła, że chyba nie da rady z tym dt, prosiła, żebym napisała to na forum..:roll: Może jeszcze się uda - ja tylko przekazuję wieści.. Trzymam kciuki za tego onego boskiego. Quote
graynew Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tez tak wczoraj slyszalam od Asi na gg ale ma jeszcze pertraktowac z TŻ moze sie cos uda :) Trzymamy kciuki za pomyslne rozwiazanie :D Quote
Goś Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Uuuu niedobrze :( Bo ja już ludziom napisałam, że niuńka najpierw sprawdzimy w warunkach domowych... :( Kurcze... Bo zgłoszeń mam już 5! :multi: I to z całej Polski. Jeden pan zadzwonił do mnie wczoraj z Warszawy (będzie potrzebny ktoś na wizyty przed i poadopcyjne!!!) zupełnie bez wymagań. Niedawno zmarł im po 16 latach psiak - owczarek. Wcześniej mieli spaniela. I teraz postanowili jakiemuś pomóc. Facet by po Rudego by przyjechał. Ma duże 3pokojowe mieszkanie. Dzieci już dorosłe...Może zabierać psiaka do pracy... Zero warunków. Na wszystko się zgadza... Więc gdyby jednak odpadło to DT :( to trzebaby kogoś do gościa wysłać z wizytą. Bo taki dom wyrozumiały i bez zastrzeżeń może się szybko nie trafić... Quote
Goś Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Kurcze...ja potrzebuje tego DT dosłownie na tydzień. Więcej nie trzeba! Byle tylko sprawdzić jak się Rudy w domu zachowuje, czy zostaje grzecznie sam i tego typu rzeczy... Jak do dzieci... Ludziom napisałam, że DT jest. Schron wie, że zabieram go zaraz po kastracji... I gdzie ja go teraz wezmę??? :placz: Quote
graynew Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Goś Ty sie nic nie martw jak nie ma dzieci a facet ma doswiadczenie z psami to bedzie dobrze. Najwazniejsze zeby mlodemu jajka ciachneli bo to zabezpieczenie a potem kogos z Warszawy to sie znajdzie. Ja mam dwie osoby z owczarka ktore mysle ze jak sie poprosi to pojda na wizyte przed adopcyjna i po. Tak wiec spokojnie i bez nerwow. Wszystko bedzie dobrze a Asie troche rozumie nie ma co sobie w domu bagna robic musi dziewczyna przeczekac a moze bedzie jeszcze cudnym domkiem tymczasowym. Wiecie czasami faceci sa nieobliczalni :eviltong: Quote
Recommended Posts