olusia06022 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Hej owczarkarze... ;) Mam nadzieję że nie zadaję głupiego pytania... Ale przeszukałam całe podforum i nie znalazłam nic nt wystaw Klubowych czy ZKwP Owczarkowych... Możecie podać terminy w jakich wystawy będą się odbywać i gdzie? (jeśli oczywiście macie już takie informacje) Chciałabym w końcu się na jakąś wybrać. ;) Ja wiem tylko że 18.04 jest w Skokach k. Poznania, żadnych innych nie znalazłam... :( Z góry dziękuję za odpowiedzi... Quote
saJo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys&oddzial= Quote
nenemuscha Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Zapraszam 01.maja do Milicza.. www.milicz2009.pl Quote
dorplant Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mowisz i masz ..:lol: 14.03 Jarosław krajowa owczarków niemieckich B.Nagel /SV/, J.Domańska 18.04 Skoki k.Poznania krajowa owczarków niemieckich 1.05 Milicz k.Wrocławia krajowa owczarków niemieckich B.Nagel /SV/ - psy F.Goldlust /SV/ - suki K.Dobrzański /klasy nie SV/ 7.06 Rybnik krajowa owczarków niemieckich 14.06 Więcbork krajowa owczarków niemieckich 27.06 Kraków krajowa owczarków niemieckich 4.07 Chorzów krajowa owczarków niemieckich 18.07 Białystok krajowa owczarków niemieckich B.Nagel /SV/, F.P.Knaul /SV/ 9.08 Sopot krajowa owczarków niemieckich 22.08 O.Warszawa krajowa owczarków niemieckich A.Woerner /SV/ M.Czerniakowski W.Federak 5-6.09 Radom klubowa owczarków niemieckich (SHZ-PL) 20.09 Rzeszów krajowa owczarków niemieckich 18.10 Zakopane krajowa owczarków niemieckich Quote
mortikia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dorplant napisał(a): 27.06 Kraków krajowa owczarków niemieckich 9.08 Sopot krajowa owczarków niemieckich 22.08 O.Warszawa krajowa owczarków niemieckich A.Woerner /SV/ M.Czerniakowski W.Federak 5-6.09 Radom klubowa owczarków niemieckich (SHZ-PL) Planuję pokazać się z moją suczką na tych czterech wystawach :-) Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie ;-) A czy będzie jakaś wystawa w Mińsku Mazowieckim w tym roku??? Quote
dorplant Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 tutaj jest spis wszystkich wystaw Związek Kynologiczny w Polsce Quote
Axusia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 mortikia napisał(a):Planuję pokazać się z moją suczką na tych czterech wystawach :-) Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie ;-) A czy będzie jakaś wystawa w Mińsku Mazowieckim w tym roku??? Miło, ze wpadniesz do Sopotu, ale nie mamy juz Krajowej ON zostałą tylko Miedzynarodowa :-( Mam nadzieje, ze mimo to sie zobaczymy ;) Quote
mortikia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Axusia napisał(a):Miło, ze wpadniesz do Sopotu, ale nie mamy juz Krajowej ON zostałą tylko Miedzynarodowa :-( Mam nadzieje, ze mimo to sie zobaczymy ;) Czego, jak czego, ale Sopotu nie zamierzam opuścić :evil_lol: Bardzo lubie sopockie wystawy - duże ringi, fajna atmosfera ;) W zeszłym roku pogoda też dopisała i było fantastycznie, a po ocenach wybrałam się z psami nad morze. Dawno nie miałam tak udanej wystawy jak tamta :loveu: Quote
Recommended Posts