Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już nie cisza, wczoraj caryca odebrała telefon, dziś rozmawiało z tymi ludźmi schronisko. szukają psa stróżującego, mają jeszcze sunię ale w domu. o ile nic się nie zmieni Gryfi pojedzie jednym transportem z Klonem i Jeżyną

Posted

martka1982 napisał(a):
już nie cisza, wczoraj caryca odebrała telefon, dziś rozmawiało z tymi ludźmi schronisko. szukają psa stróżującego, mają jeszcze sunię ale w domu. o ile nic się nie zmieni Gryfi pojedzie jednym transportem z Klonem i Jeżyną

Gdzie milaby Gryfi mieszkac? W budzie? Nie beda go wpuszczac na noc do domu?

Posted

czy będą wpuszczać do domu to nie wiem, na pewno była mowa o stróżowaniu,to już mi mówiła caryca po pierwszym kontakcie z nimi. na pewno jak dziewczyny wrócą to opowiedzą, bo będą rozmawiać z ludźmi już na miejscu no i poznają miejsce, w którym Gryfi będzie mieszkać

Posted

rita60 napisał(a):
Czekam na info...tak bym chciała,żeby miał kontakt z człowiekiem...on tak długo już czeka.......

Dokladnie, chodzi o kontakt z czlowiekiem... Oby to byl dobry dom...

Posted

No tak napewno byłoby najlepiej. Ale nie ma zbyt wielu ludzi ,którzy chcą adoptować starszego dużego psa ,żeby się wylegiwał w pościeli. Gryfi spędził w schronisku wiele lat bez żadnego odzewu mimo ogłoszeń:( , zamknięty w schroniskowym kojcu bez codziennych spacerów. Dlatego duży teren do biegania już jest dla niego wielką poprawą losu. Ja mam 3 psy wielkości Gryfiego , które żyją w budach , mają duży wybieg i są szczęśliwe. My wszystkie tu na forum byśmy chciały żeby psiaki mieszkały w domach i luksusie ale tak się niestety nie da...

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Pana Gryfiego. Bardzo sympatyczny człowiek i fajnie nam się rozmawiało. Jest z Gryfiego bardzo zadowolony. Opowiadał ,że wprawdzie prawie nie szczeka a miał stróżować:) ale to nie szkodzi bo Pan rozumie ,że on jeszcze nie nabrał pewności siebie w nowym miejscu. Przyzwyczaił się już do domowników , ma wielki teren do wybiegów z małą suczką dogaduje się super tzn. pozwala jej na wszystko , ona praktycznie po nim łazi jak on leży:) Dla domowników bardzo przyjacielski.
Pan przekazuje wszystkim najlepsze noworoczne życzenia od Gryfiego i jego rodzinki:)

Posted

rita60 napisał(a):
No to jesteśmy spokojne:lol:oby tak dalej...a ty Gryficzku zaszczekaj trochę:razz:

Ludzie moga mowic co chca, uwazam ze i tak trzeba zrobic wizyte po-adopcyjna. :)