Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracam dziś ze szkoły i co widzę ?
Dziadka który siedzi z kotem na kolanach (dziadek nie lubi kotów) :crazyeye: :roll:.
Mokre kocie siedziało przed blokiem dziadka. Gdy dziadek wchodził do klatki, kociak poszedł za nim i pojechał windą na 7 piętro. Szedł za dziadkiem jak pies, aż wszedł do domu. Odrazu rzócił się na miskę z jedzeniem, gdy zjadł, zaczął głośno miauczeć. Najprawdopodobniej ktoś go wyrzucił... :angryy: :-(
Przyjechał do mnie.
Jest cudny :loveu:.
Mruczy cały czas.
I ciągle szuka czegoś do zjedzenia
Ma ok. 6-7 miesięcy.
Dzisiaj został odrobaczony.
Kuwetkowy ;) .
Szuka super domku :razz: .

• 2 weeks later...
Posted

Tak Nika, trafiłyśmy :lol:
Ogólnie mamy problemy z Dogo :shake: Posty się nie wgrywają, wątki znikają....

Ale jesteśmy i mamy nadzieję, że wątek będzie u nas widoczny :cool3:
Misza cudny!!!! Kochany krówek! :loveu:

Posted

Korciaczki napisał(a):

Ogólnie mamy problemy z Dogo :shake: Posty się nie wgrywają, wątki znikają....

Ja też mam czasem problemy z dogo...
Raz przez tydzień się nie otwierało i nie mogłam napisać że pies ma już dom...
I posty strasznie "skaczą" :roll:

Posted

Korciaczki napisał(a):

A jak tam Misza?:loveu:

U Miszy wszystko dobrze, i o dziwo przestał atakować Leona :crazyeye: .
Na Amika strasznie fuczy, dzisiaj spał w innym pokoju obrażony :roll:
Urósł strasznie no i czeka na domek... A tego omu coś nie wiadć :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Misza ma dom !!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

Dzisiaj pewien Pan zobaczył moje ogłoszenie i zadzwonił.
Bardzo podobał mu się Miszek. Zapytał się czy może przyjechać go obejrzeć. Tylko obejrzeć, bo ma remont. No dobra . Przyjechał razem z mamą i żoną. Miszek akurat spał w moim plecaku . wszyscy zajrzeli do plecka, a tam słodka minka łobuziaka . Pan wyjął go i wziął na ręce. Miszek był bardzo zaspany, słodko się przytulił .
No ale miali go tylko obejrzeć... Bardzo się spodobał i powiedzieli żebym go zarezerwowała i nikomu innemu nie oddawała, że przyjadą po niego jeszcze w tym tygodniu jak skończy się remont. Pojechali...
Za 10 minut dzwoni ten Pan z zapytaniem czy nie mogliby jednak zabrać Miszka dzisiaj . No i zabrali . Umowę adopcyną wysłałm na meila, bo moja drukarka jest rozwalona (zgadnijcie przez kogo ? ) .
Miszek ostatecznie będzie dla siostry, (nie, nie na prezent, rozmawiałam z Panią ) która jest chora i dzisiaj nie mogła przyjechać. To kociara, dokarmia bezdomne koty, bardzo fajna Pani . Za jakiś tydzień jadę na wizytę poadopcyjną .

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

nika28 napisał(a):
Misza ma dom !!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:

Dzisiaj pewien Pan zobaczył moje ogłoszenie i zadzwonił.
Bardzo podobał mu się Miszek. Zapytał się czy może przyjechać go obejrzeć. Tylko obejrzeć, bo ma remont. No dobra . Przyjechał razem z mamą i żoną. Miszek akurat spał w moim plecaku . wszyscy zajrzeli do plecka, a tam słodka minka łobuziaka . Pan wyjął go i wziął na ręce. Miszek był bardzo zaspany, słodko się przytulił .
No ale miali go tylko obejrzeć... Bardzo się spodobał i powiedzieli żebym go zarezerwowała i nikomu innemu nie oddawała, że przyjadą po niego jeszcze w tym tygodniu jak skończy się remont. Pojechali...
Za 10 minut dzwoni ten Pan z zapytaniem czy nie mogliby jednak zabrać Miszka dzisiaj . No i zabrali . Umowę adopcyną wysłałm na meila, bo moja drukarka jest rozwalona (zgadnijcie przez kogo ? ) .
Miszek ostatecznie będzie dla siostry, (nie, nie na prezent, rozmawiałam z Panią ) która jest chora i dzisiaj nie mogła przyjechać. To kociara, dokarmia bezdomne koty, bardzo fajna Pani . Za jakiś tydzień jadę na wizytę poadopcyjną .

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Ale wieści!!!!! :multi::multi::multi:
Nika :loveu: uratowałaś kolejną biedką!

Powodzenia Miszku ;)