Lu_Gosiak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='martka1982'] Spokojnie, jedziemy w sobotę:) Będą foty i relacja:)[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb: super czekamy na fotki:loveu: [quote name='ania_to_ja']Dziewczynki mam dobre wieści nawet bardzo:loveu: Z bazarku uzbierało sie 230 złociszy dla Gromika:loveu:[/QUOTE] super wynik szok:crazyeye::crazyeye: widzialam wlasnie na koniec walka byla ostraaaa:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='figanadrzewna'] Kurcze, akurat w sobotę mam wyjazd, muszę pomyśleć gdzie dopaść komputer? :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah skad ja to znam:cool3: to sie nazywa uzależnienie Quote
ania_to_ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:sweetCyb::sweetCyb: super czekamy na fotki:loveu: super wynik szok:crazyeye::crazyeye: widzialam wlasnie na koniec walka byla ostraaaa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] haha...też sie zdziwiłam:evil_lol: Quote
figanadrzewna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='ania_to_ja']Dziewczynki mam dobre wieści nawet bardzo:loveu: Z bazarku uzbierało sie 230 złociszy dla Gromika:loveu:[/QUOTE] Aniu, nasz dobry duszku :loveu: to NIESAMOWITE !!! :Cool!: Tak swoją drogą, Twoje wcześniejsze przejęzyczenie, jakieś prorocze było :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='figanadrzewna'] Tak swoją drogą, Twoje wcześniejsze przejęzyczenie, jakieś prorocze było :evil_lol:[/QUOTE] figa dokladnie to samo mi sie nasunelo:evil_lol::evil_lol: Quote
figanadrzewna Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah skad ja to znam:cool3: to sie nazywa uzależnienie[/QUOTE] no w końcu, jakieś nałogi wypada w życiu mieć :evil_lol: Quote
ania_to_ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='figanadrzewna']Aniu, nasz dobry duszku :loveu: to NIESAMOWITE !!! :Cool!: Tak swoją drogą, Twoje wcześniejsze przejęzyczenie, jakieś prorocze było :evil_lol:[/QUOTE] faktycznie:evil_lol: Jeszcze nawet więcej się uzbierało:loveu: Quote
figanadrzewna Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hoop :multi: podrzucam kolejną wpłatą: CAJUS JB 50 zł ślicznie dziękujemy ! Quote
Szarotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wyslalam pieniadze, mysle, ze dojda na poczatku przyszlego tygodnia. Quote
figanadrzewna Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 z pewnością dojdą szarotko, z góry dziękuję :loveu: a dziś wpłaciła Cantadorra 50 zł, za co również należą się podziękowania i ukłony :) uzbieraliśmy na pierwszy miesiąc hotelu :klacz: całość rozliczenia na stronie 15-tej tego wątku Quote
gonia66 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A ja tu trafilam po banerki figinadrzewnej...zawsze,jak widze takie psy przestraszone(mam takiego u siebie- choc niestey nie ONka) najbardziej chwytaja mnie za serce..a jeszcze jak jest to Onkowaty.to juz w ogole- jestem ugotowana....wpadam tu wiec i czytam...watek zalozony w marcu..i ma tylko 19 stron..no to mysle..nie nie!!!Musimy go wyciagac..zaraz pisze gdzies tylko znajde banerek zeby wkleic(nawiasem mowic przeczytalam caly watek i nie znlazlam:razz::eviltong:)...i co czytam???Normalnie az mnie nosi na krzeselku...z radosci ogromnej...ze szczescia..a skoro jeszcze pies jest z koninskiego schronu to juz w ogole- bajka!!!!sluchajcie- ten schron i Pani prezes, to jedne z najcudowniejszych kierowniczek schroniska, jakie spotkalam...ten chron zasluguje na jak najlepsza opieke z naszej strony...Oni plkaca nawet za transport psa..z Konina do Elbląga- dojazd byl zasponsorowany przez schronisko...a jaka wdziecznosc od Pani Kierownik...bardzo sie ciesze, ze się udalo..teraz juz z gorki- zobaczycie- juz Czarodziejka znajdzie Gromusiowi yaki domek ze bedziemy skakc z radosci..zreszta ja juz skacze(jak zwykle krociutko napisalam, wiem:oops::oops:)..ale to z radosci:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 nooo super ja juz nie moge sie doczekac bo to w ten weekend Gromik jedzie do Czarodziejki:multi::multi::multi: Quote
figanadrzewna Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 gonia66 napisał(a):A ja tu trafilam po banerki figinadrzewnej...zawsze,jak widze takie psy przestraszone(mam takiego u siebie- choc niestey nie ONka) najbardziej chwytaja mnie za serce..a jeszcze jak jest to Onkowaty.to juz w ogole- jestem ugotowana....wpadam tu wiec i czytam...watek zalozony w marcu..i ma tylko 19 stron..no to mysle..nie nie!!!Musimy go wyciagac..zaraz pisze gdzies tylko znajde banerek zeby wkleic(nawiasem mowic przeczytalam caly watek i nie znlazlam:razz::eviltong:)... widzisz gonia, ja tu nowa jestem, nauki pobieram :) na szybko sobie machnęlam banerek ,celem kombinacji jak go można wstawic?:hmmmm: Postaram sie wieczorem umieścic go do podziału dla chętnych :) Quote
Cantadorra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to Gromik, pakuj walizki, zrob sie na bóstwo i heja w drogę. Zawsze się boję zeby nic sie nie stalo przed wyjazdem. Tfu, tfu, za lewe ramie, czerwone kokardki i takie tam, musi byc dobrze!;) Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Eh.......mysl pozytywnie, to przyciaga dobre wibracje :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
martka1982 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 gonia66 napisał(a):Oni plkaca nawet za transport psa..z Konina do Elbląga- dojazd byl zasponsorowany przez schronisko...a jaka wdziecznosc od Pani Kierownik... Gonia! teraz jest tak samo, schronisko pokryje koszty transportu, a w ogóle to chyba jeszcze do niektórych u nas nie dotarło,że tak bardzo wycofany pies, bez szans na adopcje jedzie na tymczas!! Radość ogromna!:) Wyruszamy jutro o 9 rano:) Grom został zabrany do pomieszczenia, jest oczywiście odpchlony i odrobaczony. Będzie na czczo. Quote
Szarotka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Grom wyrusza po dom :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
figanadrzewna Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 będę mocno trzymać kciuki za powodzenie akcji ! Źle mu się to życie zaczęło i trzeba zrobić wszystko, by reszta dni była jak najpiękniejsza. Quote
anett Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czekamy niecierpliwie na relacje i zdjęcia !!! Grom:loveu::loveu: jutro Twój wielki dzień:lol: powodzenia psiaku:loveu: Quote
Cajus JB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jak się człowiek już dorwie do netu to na takim wątku nie pozostaje nic do dodania. Powodzenia Grom Quote
gonia66 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 martka1982 napisał(a):Gonia! teraz jest tak samo, schronisko pokryje koszty transportu, a w ogóle to chyba jeszcze do niektórych u nas nie dotarło,że tak bardzo wycofany pies, bez szans na adopcje jedzie na tymczas!! Radość ogromna!:) Wyruszamy jutro o 9 rano:) Grom został zabrany do pomieszczenia, jest oczywiście odpchlony i odrobaczony. Będzie na czczo. To naprawde powod do świętowania jest- i u Was w schronisku i u nas w domkach....teraz będzie dobrze....juz tylko dobrze:loveu::loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Zaraz wyruszamy:) Mam nadzieję,że dla Groma nie będzie to aż tak ciężkie przeżycie, ta podróż. Quote
Cantadorra Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Trzymam kciuki za Groma. Chlopie nie wiesz, ze teraz bedzie tylko lepiej ;) Quote
graynew Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bardzo sie ciesze. Ta akcja znowu daje mi powod do wairy, ze nie ma sytuacji beznadziejnych, ze wystarczy garsc ludzi dobrych i wszystko da sie zmienic. Grom masz duze szczescie, ze trafiles na takie dziewczyny. Wielkie dzieki wam za to, ze jestecie i robicie taka dobra robote!!!!!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts