Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']
Spokojnie, jedziemy w sobotę:) Będą foty i relacja:)[/QUOTE]

:sweetCyb::sweetCyb: super czekamy na fotki:loveu:

[quote name='ania_to_ja']Dziewczynki mam dobre wieści nawet bardzo:loveu:
Z bazarku uzbierało sie 230 złociszy dla Gromika:loveu:[/QUOTE]
super wynik szok:crazyeye::crazyeye: widzialam wlasnie na koniec walka byla ostraaaa:evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='figanadrzewna']
Kurcze, akurat w sobotę mam wyjazd, muszę pomyśleć gdzie dopaść komputer? :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah skad ja to znam:cool3: to sie nazywa uzależnienie

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:sweetCyb::sweetCyb: super czekamy na fotki:loveu:

super wynik szok:crazyeye::crazyeye: widzialam wlasnie na koniec walka byla ostraaaa:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

haha...też sie zdziwiłam:evil_lol:

Posted

[quote name='ania_to_ja']Dziewczynki mam dobre wieści nawet bardzo:loveu:
Z bazarku uzbierało sie 230 złociszy dla Gromika:loveu:[/QUOTE]

Aniu, nasz dobry duszku :loveu: to NIESAMOWITE !!! :Cool!:
Tak swoją drogą, Twoje wcześniejsze przejęzyczenie, jakieś prorocze było :evil_lol:

Posted

[quote name='figanadrzewna']Aniu, nasz dobry duszku :loveu: to NIESAMOWITE !!! :Cool!:
Tak swoją drogą, Twoje wcześniejsze przejęzyczenie, jakieś prorocze było :evil_lol:[/QUOTE]

faktycznie:evil_lol:
Jeszcze nawet więcej się uzbierało:loveu:

Posted

z pewnością dojdą szarotko, z góry dziękuję :loveu:
a dziś wpłaciła Cantadorra 50 zł, za co również należą się podziękowania i ukłony :)

uzbieraliśmy na pierwszy miesiąc hotelu :klacz:
całość rozliczenia na stronie 15-tej tego wątku

Posted

A ja tu trafilam po banerki figinadrzewnej...zawsze,jak widze takie psy przestraszone(mam takiego u siebie- choc niestey nie ONka) najbardziej chwytaja mnie za serce..a jeszcze jak jest to Onkowaty.to juz w ogole- jestem ugotowana....wpadam tu wiec i czytam...watek zalozony w marcu..i ma tylko 19 stron..no to mysle..nie nie!!!Musimy go wyciagac..zaraz pisze gdzies tylko znajde banerek zeby wkleic(nawiasem mowic przeczytalam caly watek i nie znlazlam:razz::eviltong:)...i co czytam???Normalnie az mnie nosi na krzeselku...z radosci ogromnej...ze szczescia..a skoro jeszcze pies jest z koninskiego schronu to juz w ogole- bajka!!!!sluchajcie- ten schron i Pani prezes, to jedne z najcudowniejszych kierowniczek schroniska, jakie spotkalam...ten chron zasluguje na jak najlepsza opieke z naszej strony...Oni plkaca nawet za transport psa..z Konina do Elbląga- dojazd byl zasponsorowany przez schronisko...a jaka wdziecznosc od Pani Kierownik...bardzo sie ciesze, ze się udalo..teraz juz z gorki- zobaczycie- juz Czarodziejka znajdzie Gromusiowi yaki domek ze bedziemy skakc z radosci..zreszta ja juz skacze(jak zwykle krociutko napisalam, wiem:oops::oops:)..ale to z radosci:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
A ja tu trafilam po banerki figinadrzewnej...zawsze,jak widze takie psy przestraszone(mam takiego u siebie- choc niestey nie ONka) najbardziej chwytaja mnie za serce..a jeszcze jak jest to Onkowaty.to juz w ogole- jestem ugotowana....wpadam tu wiec i czytam...watek zalozony w marcu..i ma tylko 19 stron..no to mysle..nie nie!!!Musimy go wyciagac..zaraz pisze gdzies tylko znajde banerek zeby wkleic(nawiasem mowic przeczytalam caly watek i nie znlazlam:razz::eviltong:)...

widzisz gonia, ja tu nowa jestem, nauki pobieram :) na szybko sobie machnęlam banerek ,celem kombinacji jak go można wstawic?:hmmmm: Postaram sie wieczorem umieścic go do podziału dla chętnych :)

Posted

No to Gromik, pakuj walizki, zrob sie na bóstwo i heja w drogę. Zawsze się boję zeby nic sie nie stalo przed wyjazdem. Tfu, tfu, za lewe ramie, czerwone kokardki i takie tam, musi byc dobrze!;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Oni plkaca nawet za transport psa..z Konina do Elbląga- dojazd byl zasponsorowany przez schronisko...a jaka wdziecznosc od Pani Kierownik...

Gonia! teraz jest tak samo, schronisko pokryje koszty transportu, a w ogóle to chyba jeszcze do niektórych u nas nie dotarło,że tak bardzo wycofany pies, bez szans na adopcje jedzie na tymczas!! Radość ogromna!:)
Wyruszamy jutro o 9 rano:)
Grom został zabrany do pomieszczenia, jest oczywiście odpchlony i odrobaczony. Będzie na czczo.

Posted

martka1982 napisał(a):
Gonia! teraz jest tak samo, schronisko pokryje koszty transportu, a w ogóle to chyba jeszcze do niektórych u nas nie dotarło,że tak bardzo wycofany pies, bez szans na adopcje jedzie na tymczas!! Radość ogromna!:)
Wyruszamy jutro o 9 rano:)
Grom został zabrany do pomieszczenia, jest oczywiście odpchlony i odrobaczony. Będzie na czczo.

To naprawde powod do świętowania jest- i u Was w schronisku i u nas w domkach....teraz będzie dobrze....juz tylko dobrze:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bardzo sie ciesze. Ta akcja znowu daje mi powod do wairy, ze nie ma sytuacji beznadziejnych, ze wystarczy garsc ludzi dobrych i wszystko da sie zmienic. Grom masz duze szczescie, ze trafiles na takie dziewczyny.
Wielkie dzieki wam za to, ze jestecie i robicie taka dobra robote!!!!!!!!!:loveu: