Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martka1982']fotki Groma bardzo cieszą. Za każdym razem zerkam również w pierwszy post czy może jednak któryś admin zlitował się nad psem i przepisał wątek na mnie, no ale jednak moje prośby nadal pozostają tylko prośbami........[/QUOTE]

napisz na PW do Maupa4 ... poproszę o troszkę wyrozumiałości .. ja zaczęłam śledzić kilka wątków na PWP i pochłania mi to mase czasu , wątków na PWP jest tysiące .. ciężko wychwycić wszystkie prośby.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']Bardzo sie ciesze ze zmiany, bo Grom mi lezal na sercu i na kieszeni :):) i mysalam, ze tak bedzie jeszcze baaaaaaardzo dlugo.[/QUOTE]
Szarotko, Grom nadal leży Ci na kieszeni:) On ciągle potrzebuje deklaracji na utrzymanie w hotelu. Ja opłacam pobyt u Magdy, a potem koszt wynosi 450,- z karmą.

Drobna korekta do opisu długiego spaceru Groma - kilkuhektarowy teren za furtką jest nieogrodzony.

Posted

[quote name='malibo57']Szarotko, Grom nadal leży Ci na kieszeni:) On ciągle potrzebuje deklaracji na utrzymanie w hotelu. Ja opłacam pobyt u Magdy, a potem koszt wynosi 450,- z karmą.

Drobna korekta do opisu długiego spaceru Groma - kilkuhektarowy teren za furtką jest nieogrodzony.[/QUOTE]

Chodzilo mi o to, ze u Groma nic sie specjalnego nie dzialo i moglby to tak trawac bardzo dlugo.

Posted

Jasne, rozumiem - wygladało na to, że Grom zostanie dożywotnio u Czarodziejki, bo nie nadaje się do adopcji i jest bardzo "specyficzny". Otóż Grom nie jest specyficzny, jest raczej klasyczny.

Posted (edited)

[quote name='malibo57']Jasne, rozumiem - wygladało na to, że Grom zostanie dożywotnio u Czarodziejki, bo nie nadaje się do adopcji i jest bardzo "specyficzny". Otóż Grom nie jest specyficzny, jest raczej klasyczny.[/QUOTE]

...i co tu dodać- jest specyficzny inaczej, czyli najklasyczniejszy :)... cudownie!

Edited by zuzlikowa
bardziej spodobało mi sie słowo "najklasyczniejszy"
Posted

dobra to teraz ja :diabloti:

w związku z tym , że widzę iż opiekę nad psem , przejęły osoby , które chcą i potrafią mu pomóc.
mogę na razie , jeden raz wpłacić 50zł .. poproszę o nr konta na PW
od razu zaznaczam iż
- nie mam samochodu , bo jest w naprawie
- nie mam konta internetowego , bo nie potrzebuje
kasa poleci we wtorek , wpłaci moja mama .. tylko nr konta dam jej w sobotę , jak wpadnę na obiadek.Wpłaci w banku takim stacjonarnym , przelew zwykle idzie do dwóch dni.

Ciumkać nie będę , wazeliny też lać nie mam zamiaru. Pozwolę sobie czytać , poproszę o info ze szczegółami (w miarę możliwości) procesu uczenia życia od nowa. Są to cenne informacje , a nóż się przydadzą w życiu ? warto się uczyć i od innych.

Posted

Gromisiu , miałeś wielkie szczęście chłopie ;),że były przy Tobie ciocie,na które "czary" nie działają.
Trzymam kciuki, by Twoje "strachy" zostały w starym miejscu i szybko o nich zapomniał :kciuki::kciuki:

:loveu::loveu:

Posted

hmmmmmmmmm gdy wyjeżdżał ze schronu ucho było całe

dzięki Vectra! jak tylko figa się pojawi ustalimy kto dalej jest skarbnikiem Groma i wtedy prześlemy nr konta, nie chce przesyłać swojego bez porozumienia z Figą, bo ona jeszcze nie wie,ze chciałabym przejąć jego finanse

Posted

[quote name='Cantadorra']Bela, ucho jest nadgryzione. Cały czas kibicuję postępom Groma.[/QUOTE]

Tak, na innych zdjęciach jest to widoczne. Ja spojrzałam na to ostatnie, przy samochodzie, tam nie widac.
W tej dramatycznej sytuacji jaka zawisła teraz, tez sie ciesze, ze Grom wyjechał.

Posted

[quote name='Cantadorra']Przepraszam, ale się totalnie pogubiłam. Czy Grom jest u Furciaczka czy najpierw jakiś czas u behawiorysty?[/QUOTE]
Nie, na miesiac pojechał do jakiegos innego hotelu ze specjalistyczna opieka behawioralna.

Posted

możecie podać link żeby przeczytać o tej dramatycznej sytuacji?
bardzo mocno trzymam kciuki za Groma i cieszę się że trafił w dobre ręce i takie postępy robi :)