Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, ma. koleżanka zrobi wydarzenie ale na razie nie określiła jeszcze kiedy to nastąpi.
jedyne co mi przychodzi do głowy to rozsyłanie wątku i poszukiwanie zarówno stałych jak i jednorazowych. 150zł każdego miesiąca to dużo do załatania....

Posted

Czarodziejko , pomoz Karolci zmienic tytuł, bo pisze, ze sobie z tym nie poradzila...

Moja propozycja, to:
Wystraszony piękny ONek Grom o sarnich oczach moze wrócic do schronu. Brakuje .... deklaracji

Oczywiscie, moze być bardziej poruszajacy tytuł, na pewno cos wymyslicie.

Posted

Boję się wszystkiego..ale najbardziej powrotu do schronu- Grom.
Daj mi jeszcze jedną szansę...może nie będzie za pózno- Grom
Spraw abym przestał się bać...pomóż i pokochaj - Grom.
Czy nie mam już szansy na normalne życie ? - Grom

Może coś takiego ?:oops:

Posted

Mejsca na tutył watku nie ma zbyt wiele. Karolcia wstawiła nowy i cos poucinało, chyba trzeba poprawic ?
Albo wybrac korąs z propozycji rity. Są bardziej lapidarne.

Posted

To ja zmieniłam tytuł, ale faktycznie wcięło naistotniejsze informacje. Poprawiłam, ale ok, dopiszę, ile brakuje.
Wczoraj byłam już bardzo wykończona i padająca na twarz.
Rozmawiałyśmy przez telefon z Anett o Gromie. Siedzi biedak drugi rok i tylko raz się o niego zapytano...Generalnie to sytuacja beznadziejna, ale z drugiej strony, jest to pies idealny do stróżowania dla kogoś, kto nie za bardzo się psami zajmuje - są też i tacy. Psy niezauważane przez ludzi domagają się pieszczot, uwagi, stają się czasem smutne, a on wcale tego nie potrzebuje, byle micha była na czas napełniana i kupsko z dachu uprzątnięte. I jeszcze jakby miał drugiego psa za towarzysza byłby szczęśliwy i zadowolony.

Posted

figanadrzewna napisał(a):
wpłynęła wpłata 200 zł od osoby, która pragnie pozostać anonimowa. Ogromnie dziękuję za ten przejaw wrażliwego serca !

:multi::multi::multi: super!!!