Czarodziejka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Postaram się, aby Gromisław Strachulec wyglądał jak na zdjęciu do legitymacji. Quote
Cantadorra Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Czarodziejka']Postaram się, aby Gromisław Strachulec wyglądał jak na zdjęciu do legitymacji.[/QUOTE] Ja osobiście na legitymacyjnych i paszportowych zawsze wychodzę najgorzej. Ale być może właśnie u Groma będzie odwrotnie :) Quote
Szarotka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Prosimy o usmiechniete zdjecie Groma :):) Quote
Czarodziejka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Najgorsze zdjęcie, jakie kiedykolwiek mi zrobiono - wręcz pogwałcono mój wygląd, o urodzie nawet nie wspominam - mam w paszporcie. Kiedy wdzięcznie go podaję na lotniskach tego świata, żeby mnie zweryfikowano za każdym razem przeżywam koszmar, sromotę, wstyd i upokorzenie. Tak się oficerowie wszelkiej maści wślepiają, żeby dojrzeć podobieństwo :D Quote
Szarotka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Zdjecia paszportowe powinny sie nazywac pogrzebowe :):) Quote
Czarodziejka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Dżizes! Chyba w trumnie wyglądałabym milej dla oka niż w paszporcie :D Quote
figanadrzewna Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 taką krzywdę wyrządzili mi w dowodzie osobistym:mad: Zawsze kombinuję jak się przy kontroli ustawić, bym chociaż trochę niby siebie przypominała :evil_lol: Quote
figanadrzewna Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='martka1982'] a jeśli ktoś jeszcze chciałby zaprezentować Groma, to te 66 ogłoszeń kosztują tylko 10zł. http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-suczki-od-meneli-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-31.10.2010. wykupię pakiet ogłoszeń Quote
figanadrzewna Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dotarł spadek po Koreczku - 100 zł. Belu wielkie dzięki za pamięć :) a jak mi oddadzą aparat, w weekend zrobię bazarek. Quote
martka1982 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='figanadrzewna']wykupię pakiet ogłoszeń[/QUOTE] super! dziękujemy:) czekamy zatem na fotencje i opis:) Quote
Szarotka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mam nadzieje, ze moja deklaracja tez dojdzie lada dzien. Quote
bela51 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wiecie, mam taka słabość do tych biednych strachulców. Do Groma, i oczywiscie do Kory. Niestety mój niesocjalizowany strachulec domowy nie zniósłby obecnosci zadnej suki. Moze predzej psa? Ale czy Grom nadaje sie do malego mieszkania? Po tym co o nim czytam, to chyba najberdziej kojec i ogród... Niestety... Quote
Szarotka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Mnie sie wydaje, ze wszystko zalezy od ludzi. Przy takim psie trzeba miec duzo czasu i spokoj w domu, zeby mogl sie ogarnac :):) Quote
Czarodziejka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Izo - Grom absolutnie nie jest psem dla ciebie ;) Ogród, jakiesz szparki, dziurki, ślepki, żeby się ukryć i płoty, żeby bokami się ocierać. On ma agorafobię - boi się dużych otwartych przestrzeni, jakby nie ogarniał ich ogromu. Nawet jeśli to ogrom mego podwórza. Potrzebuje czasu na zapoznanie, a potem już czuje się bezpiecznie i swojsko. W domu jednak nie polecam. Chyba, że dla znawcy zakręconej psiej psyche. Quote
figanadrzewna Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze moja deklaracja tez dojdzie lada dzien. dotarła właśnie dzisiaj, dziękuję ! Quote
bela51 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zapraszam na elegancki bazarek dla czarodziejskich ONek http://www.dogomania.pl/threads/194506-Same-eleganckie-ciuszki-dla-3-czarodziejskich-ONek-bazarek-do-25.10.br Quote
Czarodziejka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Trochę się spóźniam, przepraszam, ale mam tu bardzo kłopotliwe 3 sucze - dwie dzikuski, jedna z rujką i Simbę goniącą koty, więc mam trochę pracy. Gromiś za to pięknie mi się wyluzował. Podchodzi nawet, by wziąć kość z ręki. Jest to ogromna zmiana, bo wcześniej czekał przyczajony, aż mu rzuciłam, albo wcisnęłam w pysk, kiedy leżał zaklinowany w swojej ślepce. Ma teraz do towarzystwa Kaję z rujką, bo on akurat nie może, a dziadki tetryki mogą formalnie, ale technicznie mają problem, więc są sfrustrowani i podgryzają się. Portos - nochal z ranką, Aron - gaga nad okiem ;) Gromiś,kiedy ma wychodne z kojca ratuje Arona przed Portosem podwarkując i chodząc wokół niego na baczność - taki jest solidarny. Postaram się wywiązać z zobowiązań jak najszybciej. Quote
bela51 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Gromis strachulec, to moja wielka sympatia.:lol: Oby trafił mu sie dobry i wyrozumiały domek. Quote
Szarotka Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 On chyba narazie to nawet ogloszen nie ma ??? Quote
Czarodziejka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Od wczoraj w Gromisiowym kojcu siedzi Kaja - starucha onka z rują. Jedna z dwóch nierozłączek tomaszowskich. Gromiś jest bardzo zadowolony, nie powiem, nawet wyłazić z kojca nie chce ;) Leży sobie na dachu budy i podziwia swą nową sucz. Nad ranem oboje spali wtuleni w siebie w jednej budzie. Kiedy zapytałam serdecznie ubawiona: "Gromisiu, a co ty wyrabiasz?", to taki była zawstydzony, a taki przejęty, a uszy na baczność i dalej leżał, bo Kaja się nie ruszyła ;) Quote
Recommended Posts