Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Kiedy mogę się spodziewać wpłaty za Groma? Wkrótce kolejny miesiąc się rozpocznie...

Jesli dobrze na szybko liczę, do końca miesiąca wpłyną jeszcze 3 wpłaty na kwotę 110 zł + mój bazarek 80 zł (dziś go rozliczam) + bazarek beli51. Wszystko to od razu przeleję na Twoje konto Czarodziejko.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja wplata wlasnie poszla do Polski, czyli teraz mam nadzieje, ze Ania wplaci szybko. Obiecuje, ze w przyszlym miesiacu wplac na poczatku.
Musialam w tym rodzielic na dwa, bo za duzo obiecalam.

Posted

figanadrzewna napisał(a):
dotarły kolejne wpłaty, Cajus JB i Marsi66. W tej sytuacji, od razu przelałam na poczet długu u Czarodziejki 150 zł.

Moje 50 zl. jest juz w Polsce, ale Ania sie nie odzywa, moze wyjachala. Naprawde nie wiem, bardzo mi przykro. Na pazdziernik wysle na poczatku, mam nadzieje, ze Ania sie znajdzie w miedzyczasie...........

Posted

bela51 napisał(a):
Mam do wpłacenia 135 zl z bazarku dla Groma. Prosze ksiegowego o nr konta.

dziękujemy Belu :klacz: Z resztą mojego bazarku, dług wrześniowy będzie wyrównany.
Dziś przelałam dla Czarodziejki kolejne 100 zł.

Posted

Wczoraj rozmawiałam z p.Prezes schroniska konińskiego, z którego przyjechał Gromiś. Nasz strachulec dostanie nową budę, którą mam sama wybrać, a za którą schronisko zapłaci :) Dziękujemy pięknie!!!
Dziewczynki - buda ma być porządna i ocieplona i duża, bo dla onka. Macie jakieś propozycje? Coś się w oko rzuciło? Nie szukamy jakiejś bardzo wypasionej z bajerami, tylko ciepłej, porządnej budy. Widziałam na Allegro, ale może gdzieś jest coś lepszego?

Gromiś na czas mojej nieobecności - w weekend pracowałam daleko, daleko - przesiedział w kojcu. Buntował się, ale uznaliśmy, że będzie to najlepsze rozwiązanie. Psy czują, że wyjeżdżam na dłużej. Bej się podkopał pod bramą i poleciał za moim samochodem. Wrócił na widok Julki, ale również przesiedział ten czas w kojcu. Dziś już wolna amerykanka, ale pod bramą kamienie ułożone - na niekopanie. Gromisław na mój widok zamerdał ogonem, pewnie już widział siebie rozpłaszczonego na trawie, a nie za kratami ;)

• 2 weeks later...
Posted

Gromiś nieco osowiały, ale tylko kiedy jest w kojcu, bo biegając po ogrodach na brak towarzystwa raczej nie cierpi. Jest u nas Simba - straszliwa płaczka dla odmiany, któa skowycze w kojcu, więc zamykam ją tylko, kiedy gdzieś wyjeżdżamy na dłużej, czyli na godzinę ;) Grom siedzi wówczas na budzie i ją z góry obserwuje. Jakoś bardzo smutny nie jest. Nawet zaczyna wyczekiwać na wyjście z kojca, nie włazi w ślepkę ;) Nie jest źle. Mam nadzieję, że Simba się jednak przestanie drzeć i zainteresuje Gromem podczas wspólnych posiedzeń.

Posted

pytałam na pw czy można już ogłaszać Groma? nie dostałam odpowiedzi,więc pytam na wątku
czy jego psychika, zachowanie itp uległy poprawie na tyle,że można spokojnie robić mu ogłoszenia?

jeśli tak, to czy mogę poprosić o szkic tekstu do ogłoszeń? nie chciałabym sama tworzyć, bo obraz Groma jaki ja mam w głowie, jest jeszcze z czasów gdy Grom był w schronisku.

będę wdzięczna za odpowiedź.....

Posted

myślę, że byłoby optymalnie gdyby trafił do takiego domu jak Koreczek. Gdzieś, gdzie miałby również psie towarzystwo, tak by utrwalał właściwe zachowania i nie zamykał w sobie. Widac, że najlepiej mu idzie naśladowanie innych.

Posted

ok, zrobię mu allegro w weekend i będę odnawiać do skutku

a jeśli ktoś jeszcze chciałby zaprezentować Groma, to te 66 ogłoszeń kosztują tylko 10zł.

http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-suczki-od-meneli-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-31.10.2010.

edit: a jeszcze mam prośbę - przeglądałam fotki Groma i te, na których wygląda na nie dysfunkcyjnego psa, są robione z dość dużej odległości i często nie jest na nich sam. Czy dałabyś radę zrobić mu fotki takie typowe do ogłoszeń? Takie, na których będzie sam z dość bliskiej odległości? Dobre fotki, to połowa sukcesu:)