Lu_Gosiak Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 co tam u Gromisia jakies postępy ??? wychodzi na spacerki?? Quote
Szarotka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Moja deklaracja na Groma juz powinna byc na koncie :):) Quote
figanadrzewna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 tak jest, właśnie widzę że dotarła Szarotko :) Quote
figanadrzewna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 podniosę cię Gromiku, gubisz się chłopaku... Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dziś Grom szalał, skakał i pokazywał fochy, bo Kuba bezczelnie paradował i sikał mu na widoku. Nawet łapę podnosił jak tancerz. Grom się potem obraził, musiałam za kołnież zza budy wyciągać na rozmowę. Postaram się dziś wyszarpnąć go na sesję zdjęciową, chociaż jest to nie lada sztuka. Quote
Cantadorra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czekamy na "wylupiaste" lub duze jak kto woli oczka Groma! :) Quote
Cantadorra Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czarodziejka napisał(a):Oczy sarenki moja droga ;) Niezle, usmialam sie z tej sarenki :) Quote
figanadrzewna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 no widzisz Gromiku, wystarczy wyjść i obsikać Kubie obejście ;) tylko ty musisz jeszcze do tego dość :evil_lol: Quote
Aga-33-76 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dobrej nocki Gromiku, moja lutowa deklaracja na chłopaka poszła ;) Quote
Szarotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Czy Grom robi jakies postepy ?? czy on ma ogloszenia ?? Quote
Karolcia_ko5 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ??? I czy będą jakieś zdjęcia psiaczka ??:) Quote
Czarodziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gromiś doszczętnie wygryzł sobie wejście do swoich bud. Teraz ma wrota. Kupy płyną z dachu wraz z ociepleniem. Fotki mamy, nawet ładnie się prezentuje. Nie mogę ich załadować, bo znów jakiś problem techniczny. Może jutro. Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Hm czy Gromus sie nadaje do adopcji, bo z opisu to wyglada, ze raczej to jest dziecko specjalnej troski i moze w DT posiedziec ??????????????????????????? Quote
Cantadorra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jak ktos wejdzie na dogo i przeczyta o koopach sciekajacych z budy, to od razu mu sie Groma odechce :) Zartowalam, jakby sie ktos obruszyl :) Quote
Szarotka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Prawde powiedziawszy to opisy Groma nie brzmia zachecajaco do adopcji. Quote
martka1982 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 ale przecież Grom jest w dt właśnie po to aby można było za jakiś czas te opisy zmienić i żeby z psa jakim jest teraz stał się psiutem meegaa adopcyjnym:) Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ja wiem, ale patrzac na opisy to specjalnie sie nie poprawia. Gromik powiedz co myslisz. Quote
martka1982 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Bo Grom po prostu powinien zaczac wychodzic na spacery. Quote
Czarodziejka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tak, już jesteśmy po kilku wiosennych sesjach. Poza wybronowanym torem jazdy w kierunku Kuby i kotów, ciężko jest zachęcić Groma do podziwiania wiosennych widoczków. Powiem tak - najsłodszy ryjek kiedy jest w kojcu u siebie i kawał drania poza kojcem. Kiedy popuszczam smycz jest gotowy do skoku. Po odwilży mam tu straszne błoto, a Grom jest jak żaba, rozpłaszcza się w największej chlapie. Potem się zamartwiam, czy nie zaświni mojego kolejnego eleganckiego płaszcza, którym wyłożyłam budę. Foczce starcza takie wyposażenie na całą zimę, potem wyrzucam, Kubę opieram, a Grom jest psem specjalnej troski i specjalnych nakładów szmat. Przynajmniej nie zawalają szaf ;) Kupy rżnie na dachu budy, piaseczek wokół jest zatem czysty. Może znajdzie się amator takich pomysłów. Quote
Szarotka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Hm.........Grom mnie troche martwi, bo nie rokuje nadzei na szybka adopcje ....... Quote
Czarodziejka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Eee no, Szarotka, bądź dobrej myśli, wiosna idzie. Ja tu widzę potencjał ;) Dziś wyszarpałam Gromisia za dupkę zza budy na krótki spacer. Wcale na początku nie chciał, ale patrzyliśmy sobie długo w oczy i chyba zrozumiał, że musi. Widzę już ożywienie w jego oczach, wyczuwa, że kiedy niosę szelki, to trzeba iść. Trochę niepokoi mnie jego stosunek do kotów, które w kojcu zupełnie go ignorują. Kocica potrafi nawet perwersyjnie długo myć wyciągniętą jak struna łapę pod samym nosem Groma. Ten aż płacze z bezsilności, bo już by drapnął i oskubał do kości jak mniemam. Mam nadzieję, że duchowa energia śp. Rexa gdzieś się tu unosi i Grom pójdzie jego śladem - z totalnego agresora względem kotów zmieni się w ich opiekuna ;) Quote
Szarotka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 No to moze wiosna Groma odmieni :):) Quote
sylwija Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Zrobiłam przelew dla Groma. Za oknem zima, mam nadziej, ze Gromiś poczuje jednak wiosnę i poczyni postępy :) Quote
Recommended Posts