Czarodziejka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bo się nie ładują fotki jeszcze...forum w remoncie. Quote
Czarodziejka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Oto, co wite me zaspane oczęta o poranku. Żeby nie było, że ściemy wstawiam jakieś. I to na pewno nie są piramidy :D Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Oj Gromik bardzo nieładnie. Mnie fotki wczoraj wchodziły tylko musiałem zdjąć to zaznaczenie pod adresem zdjęcia. Quote
Czarodziejka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dzisiaj też zrobiliśmy troszkę zdjęć żabola naburmuszonego ;) Quote
figanadrzewna Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jednym słowem toaleta z widokiem i on jeszcze naburmuszony? Książe czy cuś? ;) Quote
Cajus JB Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 figanadrzewna napisał(a):jednym słowem toaleta z widokiem i on jeszcze naburmuszony? Książe czy cuś? ;) Trafił do hoteliku to myśli, że mu już wszystko wolno. Quote
Cantadorra Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jak tam sie miewa Grom? Chodzi na spacery poza kojec? Czy jeszcze za wczesnie? Quote
Czarodziejka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Na spacery nie chodzi, bo nie ma siły, żeby go z budy wyciągnąć, chociaż ciągnę za co mogę. Jedyna poprawa - nie rżnie już na budzie kup, nie ucieka tak często za budę, czasem machnie ogonem na widok niesionego jedzonka, daje się w nieskończoność głaskać, ściskać, tarmosić i wyciągać z budy, czasem patrzy w oczy swoimi żabimi wyłupiastymi ślepkami. Żre jak smok. Quote
Szarotka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czyli postep w zachowaniu jest, w koncu on byl taki spanikowany, ze cudow odrazu oczekiwac nie mozna :):) chyba, ze ...... Quote
Cantadorra Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Czarodziejko, wyciągnęłaś Kubę na spacery to i tego wyciągniesz. Ulga, że juz nie brudzi swojego dachu nad glową. To było nieeleganckie :) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Cantadorra napisał(a):Czarodziejko, wyciągnęłaś Kubę na spacery to i tego wyciągniesz. Ulga, że juz nie brudzi swojego dachu nad glową. To było nieeleganckie :) Kuba też był takim nie ufnym psem jak Grom? Quote
Lu_Gosiak Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Kuba też był takim nie ufnym psem jak Grom? chyba jeszcze bardziej niz Grom, ze schroniska to trzeba bylo Go wyniesc razem z buda..... Quote
Karolcia_ko5 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Ołł biedaczek.. A ma jakiś wątek, chętnie poczytam jak to tam z nim bywało. Quote
Lu_Gosiak Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']Ołł biedaczek.. A ma jakiś wątek, chętnie poczytam jak to tam z nim bywało. tu watek Kuby- Amika http://www.dogomania.pl/threads/81926-UmieraA-w-schroniskowej-budzie-teraz-w-dt-Szukamy-ds Quote
Czarodziejka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Niestety znowu problemy z wstawieniem zdjęć... Kuba był zapasiony, bez kontaktu i zupełnie nie wychodził z budy. Grom wychodzi, interesuje się otoczeniem - Kuba nie wykazywał żadnego zainteresowania, nie patrzył w oczy, totalny zombi. Nie wspomnę o Luckym, który był w jeszcze gorszym stanie - kiedy go wynosili z samochodu sikał pod siebie. Quote
anett Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Oj Grom nieładnie chłopie!!! Wywaliłeś mojego Kubusia z boksu - dobrze, że nie mogę znaleźć emotionek bo byś tu pałę zobaczył jak nic!!! a zdjęć żadnych nie widzę... Quote
Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Może podesłać linki do zdjęć na wątek i ktoś wstawi. Mi wszystkie wchodzą, ale w ciągu dnia mnie nie ma przy kompie. Quote
Czarodziejka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [attachment=482:2585.attach] Gromiś i jego żabie oczęta. Nawet łapkę wdzięcznie uniósł. Na tych zdjęciach widzicie naszą dyskusję, żeby jednak wyleźć z kojca. Poza podaniem łapki i wytrzeszczeniem oczek nic nie uzyskałam, ale ostatnio leży na budzie kiedy sprzątam w Foczej budzie obok, nie ucieka, tylko obserwuje, czasem ogon machnie na "Grrromiś", ale rrrrrr musi być odpowiednio długie. Najważniejsze - nie włazi za budę. [attachment=481:2584.attach] Quote
Czarodziejka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Anett - Kuba wcale za kojcem nie tęskni. Nawet nie spogląda w tamtym kierunku, nie chodzi tam na sioo i generalnie odciął sie od tej części podwórza. Na łąki wychodzi teraz główną bramą, a nie przez furtkę obok kojca ;) Pała na Gromisia nie potrzebna. Quote
figanadrzewna Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wstydliwy ale przez to wyjątkowo uroczy. Zdjecie z łapką dosłownie rozbraja, ktoś go kiedyś bardzo pokocha... Quote
martka1982 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Gromiś nadal wygląda na bidula ale będzie dobrze:) Chłopak się otworzy:) Quote
Ank@ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 FILIP - STARY ŚLEPY GŁUCHY - GROZI MU ZAGRYZIENIE !!!!! - ZBIERAMY NA DT/HOTELIK : http://www.dogomania.pl/threads/174239-STARY-A-LEPY-GA-UCHY-grozi-mu-zagryzienie-ZBIERAMY-NA-PA-ATNY-DT Proszę wejdźcie !!!! Quote
Czarodziejka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Biedaczek ten Filip. Zauważyłam dyskusję na temat umieszczenia go gdziekolwiek. O ile mogę podpowiedzieć - nie decydujcie się na żadne hotele jeżeli nie macie 150% gwarancji na deklarowane wpłaty. Mamy tu mnóstwo dramatycznych historii z długami w hoteliku. Szukajcie domków tymczasowych. Nie można wyciągać psa ze schronu i ślepego, głuchego, wystraszonego pakowac w korytarzyk, w którym jest niemalże tyle samo psów, co w boksie i jeszcze płacić jak za hotel z pełnym wypasem. Quote
Recommended Posts