Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figanadrzewna napisał(a):
jednym słowem toaleta z widokiem i on jeszcze naburmuszony? Książe czy cuś? ;)

Trafił do hoteliku to myśli, że mu już wszystko wolno.

Posted

Na spacery nie chodzi, bo nie ma siły, żeby go z budy wyciągnąć, chociaż ciągnę za co mogę. Jedyna poprawa - nie rżnie już na budzie kup, nie ucieka tak często za budę, czasem machnie ogonem na widok niesionego jedzonka, daje się w nieskończoność głaskać, ściskać, tarmosić i wyciągać z budy, czasem patrzy w oczy swoimi żabimi wyłupiastymi ślepkami. Żre jak smok.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Czarodziejko, wyciągnęłaś Kubę na spacery to i tego wyciągniesz. Ulga, że juz nie brudzi swojego dachu nad glową. To było nieeleganckie :)

Kuba też był takim nie ufnym psem jak Grom?

Posted

Niestety znowu problemy z wstawieniem zdjęć...
Kuba był zapasiony, bez kontaktu i zupełnie nie wychodził z budy. Grom wychodzi, interesuje się otoczeniem - Kuba nie wykazywał żadnego zainteresowania, nie patrzył w oczy, totalny zombi. Nie wspomnę o Luckym, który był w jeszcze gorszym stanie - kiedy go wynosili z samochodu sikał pod siebie.

Posted

Oj Grom nieładnie chłopie!!! Wywaliłeś mojego Kubusia z boksu - dobrze, że nie mogę znaleźć emotionek bo byś tu pałę zobaczył jak nic!!!
a zdjęć żadnych nie widzę...

Posted

[attachment=482:2585.attach]

Gromiś i jego żabie oczęta. Nawet łapkę wdzięcznie uniósł. Na tych zdjęciach widzicie naszą dyskusję, żeby jednak wyleźć z kojca. Poza podaniem łapki i wytrzeszczeniem oczek nic nie uzyskałam, ale ostatnio leży na budzie kiedy sprzątam w Foczej budzie obok, nie ucieka, tylko obserwuje, czasem ogon machnie na "Grrromiś", ale rrrrrr musi być odpowiednio długie. Najważniejsze - nie włazi za budę.

[attachment=481:2584.attach]

Posted

Anett - Kuba wcale za kojcem nie tęskni. Nawet nie spogląda w tamtym kierunku, nie chodzi tam na sioo i generalnie odciął sie od tej części podwórza. Na łąki wychodzi teraz główną bramą, a nie przez furtkę obok kojca ;) Pała na Gromisia nie potrzebna.

Posted

Biedaczek ten Filip. Zauważyłam dyskusję na temat umieszczenia go gdziekolwiek. O ile mogę podpowiedzieć - nie decydujcie się na żadne hotele jeżeli nie macie 150% gwarancji na deklarowane wpłaty. Mamy tu mnóstwo dramatycznych historii z długami w hoteliku. Szukajcie domków tymczasowych. Nie można wyciągać psa ze schronu i ślepego, głuchego, wystraszonego pakowac w korytarzyk, w którym jest niemalże tyle samo psów, co w boksie i jeszcze płacić jak za hotel z pełnym wypasem.